- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
MrSealRD #424 üzenetére
A pflcocker szerintem a legkirályabb dolog az egész "otthoni tűzfalasdiban"
Az a lényege, hogy nagyon sok ip listára vagy domain listára fel lehet iratkozni vele egyszerűen, ezek időzítve tudnak frissülni. kb mint az adblock csak ip és domain listákkal. Nem olyan bonyolult mint mondjuk suricataval szürni és nem is lassítja annyira a rendszert.
Úgy működik, hogy ha bannolsz egy domaint pl, akkor nem megszakítja vele a kapcsolatot hanem eltéríti egy saját maga álltal létrehozott webszerverre, mondjuk a 10.0.0.10 re pl. Ez azért fontos, mert a weboldalak villámgyorsan töltődnek le és nem kezdenek el csodálkozni, hogy bizonyos elemek nem elérhetőek.Nekem pl az összes nagyobb reklámszerver ki van tiltva, így minimális a reklám... Ip listákkal ki lehet tiltani pl a badpeereket, a köztudottan fertőző ipket, a tor node-okat, spywareket vagy akár komplett országokat, pl kína.
Így néz ki a listám, a packets oszlop blokkoltak száma. Látszik, hogy a reklámszűrő szorgosan dolgozik.
67539 ip tiltva jelenleg és 19930 domain. Kompletten egész Kínát kitiltottam geo alapon pl.
Imádom, semmi pénzért nem vagyok hajlandó erről lemondani. ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest