Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Serricon

senior tag

válasz Core2duo6600 #185 üzenetére

Asztaliban én sem féltem, van már itthon 5 SSD is, de azért ez sokkal lightosabb használat mint egy cache drive. Viszont más megoldás nincs ha csendben akarom tudni.. egy 4cm-es ventit még tervezek bele, meg egy kicsi, olcsó SSD-t, és akkor arra mehet a full. Ha pár hónap után elfogyna alóla akkor még mindig vissza tudom dugni a pendrive-ot és megy tovább, szóval kockázat nem nagy.

Sosem figyeltem hogy kihez, hogy kapcsolódik, de minden jön max sebességgel, szóval nem izgat, biztos rendben van. Sokszor én vagyok az első aki szedi, és eddig mindig sikerült, nem kellett másra várni.

A log-ot a RAM disk-re írja, szóval amiatt nem kell aggódni.
    status-system logs-settings menüben van hogy mennyit tároljon, a régebbieket eldobja, de ha van syslog szervered, akkor itt megadhatod neki hogy hova küldje a logot, és így évekre visszamenőleg is megőrizheted ha szükséges.
    Nálam 50-en van, nem szoktam a logot visszanézegetni, viszont így is látom a főoldalon ahogy pörög a cucc.

Valamint a diagnostic-nanobsd menüben tudod a már említett klónozást elvégezni, valamint itt tudod beállítani, hogy milyen sűrűn írja ki a grafikont és a tárolt IP-ket a pendrive-ra.
    Ha itt nincs beállítva, akkor törlődik a grafikon ha újraindítasz, valamint a menet közben csatlakozott gépek IP-je. Én ezt 1 naponta íratom ki, az RRD grafikon miatt. Valamint konfig lementésnél is mindig kiválasztom hogy RRD-vel együtt mentsen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés