- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
Core2duo6600 #185 üzenetére
Asztaliban én sem féltem, van már itthon 5 SSD is, de azért ez sokkal lightosabb használat mint egy cache drive. Viszont más megoldás nincs ha csendben akarom tudni.. egy 4cm-es ventit még tervezek bele, meg egy kicsi, olcsó SSD-t, és akkor arra mehet a full. Ha pár hónap után elfogyna alóla akkor még mindig vissza tudom dugni a pendrive-ot és megy tovább, szóval kockázat nem nagy.
Sosem figyeltem hogy kihez, hogy kapcsolódik, de minden jön max sebességgel, szóval nem izgat, biztos rendben van. Sokszor én vagyok az első aki szedi, és eddig mindig sikerült, nem kellett másra várni.
A log-ot a RAM disk-re írja, szóval amiatt nem kell aggódni.
status-system logs-settings menüben van hogy mennyit tároljon, a régebbieket eldobja, de ha van syslog szervered, akkor itt megadhatod neki hogy hova küldje a logot, és így évekre visszamenőleg is megőrizheted ha szükséges.
Nálam 50-en van, nem szoktam a logot visszanézegetni, viszont így is látom a főoldalon ahogy pörög a cucc.Valamint a diagnostic-nanobsd menüben tudod a már említett klónozást elvégezni, valamint itt tudod beállítani, hogy milyen sűrűn írja ki a grafikont és a tárolt IP-ket a pendrive-ra.
Ha itt nincs beállítva, akkor törlődik a grafikon ha újraindítasz, valamint a menet közben csatlakozott gépek IP-je. Én ezt 1 naponta íratom ki, az RRD grafikon miatt. Valamint konfig lementésnél is mindig kiválasztom hogy RRD-vel együtt mentsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged