Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
Core2duo6600 #185 üzenetére
Asztaliban én sem féltem, van már itthon 5 SSD is, de azért ez sokkal lightosabb használat mint egy cache drive. Viszont más megoldás nincs ha csendben akarom tudni.. egy 4cm-es ventit még tervezek bele, meg egy kicsi, olcsó SSD-t, és akkor arra mehet a full. Ha pár hónap után elfogyna alóla akkor még mindig vissza tudom dugni a pendrive-ot és megy tovább, szóval kockázat nem nagy.
Sosem figyeltem hogy kihez, hogy kapcsolódik, de minden jön max sebességgel, szóval nem izgat, biztos rendben van. Sokszor én vagyok az első aki szedi, és eddig mindig sikerült, nem kellett másra várni.
A log-ot a RAM disk-re írja, szóval amiatt nem kell aggódni.
status-system logs-settings menüben van hogy mennyit tároljon, a régebbieket eldobja, de ha van syslog szervered, akkor itt megadhatod neki hogy hova küldje a logot, és így évekre visszamenőleg is megőrizheted ha szükséges.
Nálam 50-en van, nem szoktam a logot visszanézegetni, viszont így is látom a főoldalon ahogy pörög a cucc.Valamint a diagnostic-nanobsd menüben tudod a már említett klónozást elvégezni, valamint itt tudod beállítani, hogy milyen sűrűn írja ki a grafikont és a tárolt IP-ket a pendrive-ra.
Ha itt nincs beállítva, akkor törlődik a grafikon ha újraindítasz, valamint a menet közben csatlakozott gépek IP-je. Én ezt 1 naponta íratom ki, az RRD grafikon miatt. Valamint konfig lementésnél is mindig kiválasztom hogy RRD-vel együtt mentsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest