Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaki131313
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni mivel még mondjuk kezdő vagyok a pfsense terén.
A Vas: asrock q1900itx 4Gb Ram plusz 1 pcie 1Gb lan kártya
1. A kérdés az lenne hogy ha a Tp-link 1Gb-os lan kártyát kicserélném egy Intel "82576EB Dual RJ45 Port E1G42ET PCI-E X1 Gigabit Server Adapter ROS VMare" kártyára kell e e valami extra beállítás a pfsense-ben ahoz hogy a hálókártya jól működjön ?2. A feltelepítettem a csomagok közül a Squid-ot proxy-t mindennel eggyütt elméletileg műkszik ,pfblockerNG-t szintén működik.
A kérdés az lenne hogy : fut egy plex server amit távolról is el kellene érjek. Az UPNP & NAT-PMP bekapcsolása után a statusban látszik szépen a dolog de a szerver távoli elérése nem lehetséges. Rájöttem hogy a pfblocker fogja meg az egésszet mert ha letiltom akkor elérhető a szerver.
Mit és hogyan kellene beállítani a pfblockerNG-ben ahoz hogy ne blokkolja a szervert?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest