- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaki131313
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni mivel még mondjuk kezdő vagyok a pfsense terén.
A Vas: asrock q1900itx 4Gb Ram plusz 1 pcie 1Gb lan kártya
1. A kérdés az lenne hogy ha a Tp-link 1Gb-os lan kártyát kicserélném egy Intel "82576EB Dual RJ45 Port E1G42ET PCI-E X1 Gigabit Server Adapter ROS VMare" kártyára kell e e valami extra beállítás a pfsense-ben ahoz hogy a hálókártya jól működjön ?2. A feltelepítettem a csomagok közül a Squid-ot proxy-t mindennel eggyütt elméletileg műkszik ,pfblockerNG-t szintén működik.
A kérdés az lenne hogy : fut egy plex server amit távolról is el kellene érjek. Az UPNP & NAT-PMP bekapcsolása után a statusban látszik szépen a dolog de a szerver távoli elérése nem lehetséges. Rájöttem hogy a pfblocker fogja meg az egésszet mert ha letiltom akkor elérhető a szerver.
Mit és hogyan kellene beállítani a pfblockerNG-ben ahoz hogy ne blokkolja a szervert?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest