Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IamSociopath

aktív tag

válasz jaki131313 #419 üzenetére

Későn látom. Ha teheted ne építs j1800 és j1900 ra pfsense es rendszert, vagy térj át majd opnsense-re. A következő verzió már nem fogja támogatni azokat a processzorokat amelyekben nincs hardveres AES-NI.
    Sajnos későn vettem észre én is ezt a dolgot és egy celeron 1037u val raktam össze a rendszert. (hasit egyébként vele mint az állat 117 megával szedek torrenten "ubuntu linuxot" :D 60% os cpu loaddal)
    Még nagyjából van benne 1 év, addig jönnek majd a biztonsági frissítések a 2.4.X re. Aztán majd nézek valami mást.

1. Majd újra ki kell osztanod a csatolókat, LAN WAN stb, mert más driverrel megy. Mások lesznek az azonosítói. Egyébként egészségesebb lenne újratelepíteni, nem nagy cucc az.

2. A plexes dologhoz ha még nem sikerült megoldani kéne még pár infó. Fixipvel nem próbáltad? A pfblocker valamelyik szabálya nem tiltja esetleg? Ha fix szervert csinálsz nem a legjobb az upnp egyébként. A pfblocker egy transparentproxy gyakorlatilag ahol a szűrés végbemegy, lehet az upnp nem tudja magát átküzdeni rajta.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés