- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
jaki131313 #419 üzenetére
Későn látom. Ha teheted ne építs j1800 és j1900 ra pfsense es rendszert, vagy térj át majd opnsense-re. A következő verzió már nem fogja támogatni azokat a processzorokat amelyekben nincs hardveres AES-NI.
Sajnos későn vettem észre én is ezt a dolgot és egy celeron 1037u val raktam össze a rendszert. (hasit egyébként vele mint az állat 117 megával szedek torrenten "ubuntu linuxot"60% os cpu loaddal)
Még nagyjából van benne 1 év, addig jönnek majd a biztonsági frissítések a 2.4.X re. Aztán majd nézek valami mást.1. Majd újra ki kell osztanod a csatolókat, LAN WAN stb, mert más driverrel megy. Mások lesznek az azonosítói. Egyébként egészségesebb lenne újratelepíteni, nem nagy cucc az.
2. A plexes dologhoz ha még nem sikerült megoldani kéne még pár infó. Fixipvel nem próbáltad? A pfblocker valamelyik szabálya nem tiltja esetleg? Ha fix szervert csinálsz nem a legjobb az upnp egyébként. A pfblocker egy transparentproxy gyakorlatilag ahol a szűrés végbemegy, lehet az upnp nem tudja magát átküzdeni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest