Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Ha ujraindítom, akkor utána gyorsanbb lesz, ugyanolyan gyors, mint amikor fel lett telepítve, tehát egy szimpla reboottól magára talál, ugyanezt tapasztaltam akkor is, amikor Ipcop volt fent, szintén free bsd alapokon, hogy a kernel verzió melyiknél magasabb, azt nem tudom.
Használtam még az Ipfire-t is, szintén ez volt a helyzet, ott annyira belassult, hogy volt hogy resetelni kellett a gépet, de azzal más gond is volt, pl, cashelte a torrent tracker adatokat, és lesz**rta a kivétel listát, így ment a sülyesztőbe, pedig az ipcoptól jobb szolgáltatásai vannak, és valamivel gyorsabb is nála, de komoly gondok vannak vele, lehet, hogy egy későbbi változatban majd javítják.
Nem értem, hogy miért van, win alatt az ssd száguld, nincs semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hardcore café
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest