Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz #56573440 #18951 üzenetére
Hát rotary-s reaktorba lehet én sem kezdek bele, mert általában a "végjáték" cuccaihoz már nem szokott türelmem lenni.
Viszont kihívás hogy a mekás kezdetnek elmegy jetpack-en kivül csak rotary-s jet fuel(?)-es repkedő van csak benne. Nem kérdés hogy a rotarysat fogom összepakolni, mert olyat még sosem használtam.
Meg ez a bedrock feldolgozó vonal is érdekel. Némelyik bedrock szerszám jobb bónuszt ad mit a tinkers.
Igaz, mire oda eljutok, már kell a bánatnak csákány, vagy fejsze..[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
kebabos
csendes újonc
Sziasztok,esetleg valaki tudja,hogy ebben az esetben mi a probléma? Szóval rendelkezem egy 1.9-es minecraft szerverrel, 3s a rajta lévő állatok nem szelídíthetők, hiába van a kezembe egy adott étel. Hogyan lehetne ezt megváltoztatni?
-
törölt tag
válasz kebabos #18954 üzenetére
Kicsit részletesebben le tudod írni?
-mivel próbálod?
-melyik állatot?
-teljesen gyári a szerver vagy vannak pluginek/modok?Ugye nincs offline módba kapcsolva a szerver? A játékoshoz rendeli legjobb tudomásom szerint a szelídítés után az állatokat, ha a kliens is hekkelt akkor ebből lehet kavarás.
1.9-es kliensen singleplayerben megy?
-
autosportos
csendes tag
Sziasztok! Kipróbáltam a Loot++ modot, egész jó stuff, elképesztően sokféleképpen lehet variálni a blokkokkal, itemekkel, egy dologra viszont nem jöttem rá. Hogyan lehet olyan itemet készíteni, ami pontosan úgy funkcionál, mint a Flint and Steel, de nem mint élettartammal rendelkező item, hanem mint "fogyó" item? Ugyanis kitaláltam egy frankó kis élethű folyamatot: 9 nyílvesszőből gyártható 1 bot, aztán 9 botból gyártható 1 wooden kidling, azaz gyújtós. Ezt a gyújtóst mint itemet egyenként fel lehetne használni tűzgyújtásra pontosan úgy, mint egy szikragyújtót. Egészen biztosan meg lehetne oldani Lootban, s nem kellene külön modolgatni. Valakinek esetleg valami ötlet a megoldásra?
Wooden Kindling:
-
Amur
addikt
quarry plus-t akarok csinálni amit workbench plus-on lehet lekraftolni aminek MJ energia kell.
De sem az open computer-es power converterrel sem a régi energy converter moddal és bridge-vel nem tudtam rf-ről MJ-re konvertálni neki. Hogy a bánatba csináljam?
a mod korábbi verziójában assembly table-en lehetett kraftolni, de az a recept itt nem müködik, elméletileg a workbench plus az assembly table helyett van. Igen ám, csak nem tudom müködésre bírni..[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz #56573440 #18960 üzenetére
Igen, ez így egyszerűbb, mindegy, már megcsináltam power converterrel.
Még egész gyorsan végzett is egy hardened cellről tápolva.
Lézerekkel malmozhattam volna mellette.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
Amennyire néztem lézerekkel nem is megy, még a sajátjaival sem. Egy mapen amivel szórakozok mostanában egymás mellett van az assembly table és ez is, a lézerek erre rá se makkantanak
Bármi jó egyébként neki ami mj-t konvertál, a kinesis pipe-ok ocsóak, azért szoktam azt használni Mindig spúr vagyok ilyenekben
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz molnartibor #18964 üzenetére
El sem hiszem, hogy van ember, aki tech-pack ellenére is a házának a szépségével törődik!
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
-
törölt tag
-
jonnyjoker01
veterán
válasz molnartibor #18964 üzenetére
Ez g3cijó lett
@blackrulz "Sziasztok itt xXnoscoperminecraftgameplaysXx. Tegnapi videjóban elkeztük a viskót építeni ma viszont reggeli előtt még felmentem és befejeztem egyedül. Így néz ki. Nem töltöttem le/be sehonnan, kézzel építettem. Ha tetszik lájk, subszkrájb köszi."
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #18969 üzenetére
technikailag minden blokkot kézzel tettem le invertoryból, semmi mcedit és társai nem voltak
Az megint más kérdés hogy scematica az viszont bőven Az anyagot meg dobta vég nélkül az equivalent exchange utódja a project e, szóval még ásni se kellett úl sokat hozzá
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Geryson
addikt
válasz apatyas #18972 üzenetére
Az nem egy aranyblokk irodaház, hanem egy zombie pigman farm! A GerysonHUN kiírás is aranybó van, de az még frankón pigman farm arany, abban még egy gramm kreatív nincs. Az "irodaházban" már van persze...
black: Nem mennek már az arany farmok?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
BullZeye
veterán
Találtam neten egy CraftGuide modot, ami segíthetne minket kezdőket, viszont 1.7 óta nincs frissebb.
Ismertek olyan modot ami 1.10.2-vel is működik?Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
gremi93
újonc
hogy tudok több ramot adni a minecraftnak?
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz #56573440 #18978 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
Itt mindenki PH szerveren játszik? Pár napja vettük meg játékot, és Reddites PCMR szerveren kezdtük, tetszett, hogy van /home és /back meg faction és dynmap. Viszont volt egy wipe, és azóta elindultak a lejtőn ami a minőséget illeti. Jó a PH szerver, vagy van jobb esetleg?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
törölt tag
válasz BullZeye #18982 üzenetére
Nyilván a PH topikosok a PH szerveren tolják, de általában legtöbben vagyunk máshol is.
Jó a PH szerver, a vanilla az kb üres úgyhogy annyi mintha single játszanál, a modos szerverek jók, de az is kiürül eléggé az első 2-3 hét után, most is üres, két régi tagunk aki elkezdett játszani egy hete úgyhogy annyi élet azért van rajta. Kicsit topik, kicsi szerverek. Ha nyüzsgésre vágysz akkor ez nem az.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BullZeye #18984 üzenetére
Akkor mehetsz nyugodtan a vanillás szerverre. Területvédés nincs, teljesen full alap vanilla, de whitelist van, szóval akárki hülyegyerek nincs beengedve hogy szétrámolja, évek óta megy és nem volt gond Serricontól tudsz kérni whitelistet meg címet.
Van dynmap is hozzá. [link] Illetve fut a Forge is, szóval kliens oldali modok mehetnek.
1.9.0 van most fent.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csabinak nagyon megy a Karmás modpack. Ugye a módosított éhségcsík meg az instant halál.
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Lehet, h fura kérdés, de a gépem elég a játékhoz HD4600-as IGP-m van.
Illetve a PC-s vagy a mobilos változatot érdemesebb megvenni? Kerestem neten, de nem igazán találtam egyértelmű választ erre
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
BullZeye
veterán
Van olyan PVE szerver ami aktív és lehetőleg magyar? Annyi szervert találtunk ami külföldi, de mindenhol 2-3ember van fent. Legjobb lenne, ha frissen indult volna.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Amur
addikt
Az aroma backup kikapcsolható? vagy maga a mod kivehető? Single játékban van jelentősége?
Inkább server backupra van haszna ugye?Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Scholes9
nagyúr
Az is lehet, h a mobilos változatot fogom megvenni, egyrészt sokkal olcsóbb, másrészt mindig nálam van, leginkább utazáskor jöhet jól, meg ahogy néztem a patcheket, eléggé jó már ez a változat is Már a ló is benne van, ha jól tudom
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fűnyíró topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- macOS PC-re
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gateron Brown és Keychron K Pro Red switchek eladóak
- Secretlab Titan Evo Chair Pink Skin (Csak Szövet Huzat Kárpit)
- Beetle iPOS retro érintőképernyős számítógép/POS terminál Windows 98-al
- BOMBA ÁR! // ÚJ GAMER PC V47 // RYZEN 5500 // 16GB RAM // 1660SUPER // 1TB SSD // 2 ÉV GARANCIA
- Samsung 32 inch LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest