Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Nálunk a felsőoktatás mindig azt nézi, hogy épp milyen a finanszírozási rendszer azon az éven. Volt idő amikor tényleg úgy ment, hogy sokat felvenni aztén minél többet kiszórni még az első félévben, de lehetőleg még hamarabb. Sajnos nálunk a felsőoktatás reformja sose fog olyan szintre lemenni, amennyire szükség lenne rá, így itthon marad az a színvonal ami van.
Kíváncsi lennék hogy mi történne ha elindulna pár nagyon komoly 1-2 éves képzést nyújtó valódi szakembert képző iskola, akik csak arra koncentrálnának, hogy az illető azon a szakterületen igazi ász legyen. Nem mindegy hogy valaki azt mondja hogy neki papírja van arról hogy tud valamit, vagy azt tudja mondani, hogy nézze meg, ez, ez és ez az én munkám az interneten, ezt ezt és ezt a mobil alkalmazást, játékot én írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest