Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
válasz tuxracer #2250 üzenetére
Igen, tudsz automatikus aláírást csinálni.
Messages - Options - Email Account Management - itt átdob a böngészőbe, és megnyitja a vodahu.blackberry.com-ot a beállításokhoz.
Ahogy látom, az aláírás csak egy soros lehet a vodánál...A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Nektek sem megy az appworld? Probalnek letolteni de kommunikacios hibat ir gepen is es a keszuleken is.
Let the Zone take me if I am.
-
amperaki
tag
Egy kis netezős kérdés
Belehet állítani úgy a telefont hogy ha nincs wifi csak akkor használja az előfizetett netet?
ill gmail kliens csak előfizetett bes bis nél lehet használni? van rá más megoldás esetleg?
amperaki
-
lezerpiramis
őstag
válasz amperaki #2253 üzenetére
Nem tudok róla, hogy lehetne, mivel a böngészőprofilt át kell állítani. Legfeljebb Opera Mini-vel próbálkozhatsz még, talán az tudja, de én nem használom, szóval nincs róla infóm. OS 6-os vagy 7-es telefont szerezz, ott nem kell/lehet állítgatni a böngészőprofilt: ha van Wi-Fi, akkor azt használod, ha nincs, akkor a mobilnetet.
Volt anno egy Gmail-kliens, az m.google.com/mail oldalról lehetett letölteni, de ez már nem supportált.
Szerintem kár BIS nélkül zsonglőrködni, rendeld meg, jobban jársz.
-
amperaki
tag
válasz lezerpiramis #2254 üzenetére
Net előfizetésem lesz a telóra, a BIS előnyeit nem használnám ki annyi többletért jelenleg
de ha rájövök valóban kell az nekem akkor nem habozok
amperaki
-
kutga
nagyúr
válasz lezerpiramis #2258 üzenetére
Gmailnél mondjuk nem mappák hanem beállított szűrők, de mindegy is.
Kár hogy nem kezeli tényleg, de meg lehet oldani. Egyébként azt hol tudom beállítani hogy meddig tárolja a leveleket? Csak mert a telefon memóriája véges, mi van ha megtelik?
-
lezerpiramis
őstag
Nem tudom, hogy az almappákat látni-e egyáltalán, szerintem nem. Ha van egy olyan rule-od, hogy egy adott levél az almappába érkezik a Gmail-en, akkor azt látod a telón? A View Folders-nél látod a gmail-es almappáidat? Nálam nincsenek almappák, úgyhogy passz
Messages - Options - Message Display and Actions - Days To Keep Messages
Ha megtelik, akkor szerintem elkezd törölgetni régi leveleket.
-
amperaki
tag
válasz lezerpiramis #2260 üzenetére
köszi mindenkinek
a BIS-el nem vagyok még totál képbe...még
mi az ami nem megy nélküle? vagy miben van nagy előnye?
amperaki
-
lezerpiramis
őstag
válasz amperaki #2261 üzenetére
Gyakorlatilag az alkalmazások/funkciók 90%-a ezzel megy:
-Beépített levelezőkliens
-Gyári böngésző full netes eléréssel
-BB Messenger
-RIM Limited alkalmazások (eredeti Facebook-, Twitter-, Google Talk-, Windows Live Messenger-kliens)
-BB Maps
-BB ProtectHa a BIS mellé van mobilnet is, akkor működik a video streaming (YouTube pl., mivel ezt nem a BB APN viszi), valamint lehet modemként használni az eszközt. Ehhez netes APN kell.
BIS nélkül ezek mennek:
-Gyári böngésző szolgáltató wappal/nettel (ez szolgáltatófüggő), illetve Wi-Fi-vel
-Harmadik féltől származó, netkapcsolatot igénylő alkalmazások (Google Maps, Google Sync, Opera Mini, LogicMail stb.). TCP/IP-beállítással (van egy ilyen menü a telefonban, oda kell beírni a szolgáltatói netes APN-t). A TCP/IP működése viszont erősen készüléktípus-, alkalmazás- és szolgáltatófüggő.
-BB App World-öt is be lehet röffenteni BIS nélkül, ha jól tudom, de még nem próbáltam. -
lezerpiramis
őstag
válasz lezerpiramis #2262 üzenetére
Ja, és néhány szoftververziónál/készüléktípusnál MMS-ed is csak akkor van, ha van BIS-ed, de ez is függ a szolgáltatótól.
-
kutga
nagyúr
válasz lezerpiramis #2260 üzenetére
Csak az Inbox és Spam mappákat látja, de gmailen belül nekem az Inbox is elég.
Ezt a beállítást megnézem.
-
amperaki
tag
-
amperaki
tag
olyan prog létezik ami nem email kliens csak jelzi ha gmail-ra levél jött?
amperaki
-
dellfanboy
őstag
hol lehet beállítani ,hogy a levélhez kapott csatolmány le tudjam tölteni.
kaptam egy 8 mb-os file-t és nem tudom letölteni mert azt írja ki hogy a mérete meghaladja a 3 mb-t...eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
dellfanboy
őstag
viszont nem tudom ti hogy vagytok vele de megosztom a tapasztalataimat. Mióta kikapcsoltam a 3g-t drasztikusan nőtt az üzemidő 4-5 napig simán bírja a telom úgy hogy be van állítva az automatikus ki (2200) és bekapcsolás (0700)
Netezés se lassult be hogy nincs 3g mert a levelek ugyanúgy záprozonak a mobilneten csak ott szörfözök ahol van mobil kompatibilis oldal m.orig**, m.PH stb. youtube zene streamelésnél éreztem néha belassulást de nem számottevő.
gyári böngészőt hogy kellene frissítenem, hogy több lapot tudjak kezelni. mint asztali gép esetén chrome, ff több fül legyen megnyitva gyári szoftom van még
jah, boldom van kb fél éveseladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
amperaki
tag
egy frenetikus kérdésem támadt
bluetooth-on megoldható más készülékre átdobni vele a netet? BES BIS nélkül?
amperaki
-
lezerpiramis
őstag
válasz dellfanboy #2269 üzenetére
Minden bizonnyal emiatt:
"The 11 MB size limit includes overhead created by base64 encoding. After applying base64 encoding, the largest email message that can be sent using a BlackBerry Internet Service account is 8 MB. Multiple attachments are supported, however, individual attachments that exceed 8MB in size will be able to be viewed but unable to be downloaded to the BlackBerry Smartphone.
When an email message that is larger than 11 MB is sent to an email address that is associated with the BlackBerry Internet Service, the body of the email message will appear as:
Message truncated due to size.
The maximum total message size (original mail message and attachment) for the BlackBerry Internet Service is 11MB. For BlackBerry® smartphones running BlackBerry® 7, attachments up to 8MB in size may be downloaded, however the maximum attachment size may be decreased based on the size of the original mail message. For example, a 3MB email message and 9 MB attachment would exceed the 11MB limit and result in a message truncated due to size. For BlackBerry smartphones running BlackBerry® 6 or early, each attachments up to 3MB can be downloaded."
-
lezerpiramis
őstag
válasz dellfanboy #2271 üzenetére
Milyen Bold? Külön a browsert nem tudod frissíteni, az az OS-sel együtt frissül.
-
amperaki
tag
-
lezerpiramis
őstag
válasz amperaki #2276 üzenetére
Mac-hez van (nekem ez van, bár én usb-vel használom):
http://btsc.webapps.blackberry.com/btsc/viewdocument.do?externalId=KB18127&sliceId=1&cmd=displayKC&docType=kc&noCount=true&ViewedDocsListHelper=com.kanisa.apps.common.BaseViewedDocsListHelperImplSzerintem PC-n is elég a sima dial-up, miután felismerte a telót.
-
dellfanboy
őstag
válasz lezerpiramis #2275 üzenetére
9780. os-t nem akarom frissíteni mert jelenleg tök jól működik minden és sokéves Win pályafutásom alatt rájöttem, hogy ami jol mukodik azt ne b*szogassam.
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
lezerpiramis
őstag
válasz dellfanboy #2278 üzenetére
Hát arra OS 6-on kívül sok más nem megy (=semmi más)... OS 7-től van igazán jó böngésző, a 9780-asommal anno sose böngésztem.
-
fgth
tag
jelentos akkujavulas a BB9360 & 9790-re !
[link]Waterloo ... BlackBerry base White Passport
-
amperaki
tag
-
amperaki
tag
válasz lezerpiramis #2279 üzenetére
a 9780 on sem volt rossz a böngésző szerintem, de minden nézőpont kérdése csak.
amperaki
-
amperaki
tag
-
amperaki
tag
válasz lezerpiramis #2285 üzenetére
"Win7-re biztosan, BB Desktop Software-rel működik a cucc."
beállításokat tudsz hozzá mondani?
amperaki
-
amperaki
tag
válasz lezerpiramis #2287 üzenetére
Töltöttem le, nem vizslattam még át a dolgot most filóztam rajta otthon meglesem.
köszi
amperaki
-
amperaki
tag
az APN beállításk merre vannak?
amperaki
-
lezerpiramis
őstag
válasz amperaki #2289 üzenetére
Itt a beállítás: http://btsc.webapps.blackberry.com/btsc/viewdocument.do;jsessionid=F58DCE3FECD442E3508C1EEA480C3EBC?externalId=KB24629&sliceId=1&cmd=displayKC&docType=kc&noCount=true&ViewedDocsListHelper=com.kanisa.apps.common.BaseViewedDocsListHelperImpl
A szolgáltatói netes APN-t add meg.
-
dellfanboy
őstag
szerintetek mi lehet avval a baj, hogy nem mukodik a mass storage mód? próbáltam a memoriakartyat ki be venni, telot újraindít, akksi ki-be de hiába van bepipálva, ha összekötöm a géppel nem mukodik.a legnagyobb probléma, hogy 2 hete flottul ment es se a win-t se a telon nem frissitettem semmit se.,..
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
amperaki
tag
Azt honnan tudom hogy a wifit vagy a mobil netet használja a telefon?
amperaki
-
amperaki
tag
válasz lezerpiramis #2296 üzenetére
Mondjuk böngésző és az appworld meg hát alkalmazás esetlegesen
amperaki
-
amperaki
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest