Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Milyen gémer? Sima desktop gép is egy vagyon. Épp a minap számoltam, hogy lassan le kéne cserélnem a kiöregedő desktop gépemet (5 év, i3, 8 GB, noVGA, SSD, paneltáp, mini-ITX), de a világon nincs annyi pénz. Pedig nem szálltam el a kalkulációval: i5, 16 GB, szintén semmi vga, m2 SSD, szintén mini-ITX...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz ubyegon2 #141 üzenetére
Persze persze, gyors a win10. De amit két játéktól többet telepítesz rá és kikapcsolod a fastboot-ot, rögtön ott vagy ahol a win7 volt.
A melós desktop gépemen SSD-n (amin az ubuntu is van) 4-5 mp a login. De bejelentkezés után még vagy 20 mp mire mindent betölt. Megnézném mennyi ideig darálna HDD-ről
Mondjuk azért is jó az SSD, mert amíg tölti a cuccokat, simán tudok böngészőt is indítani.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz Aventador91 #14 üzenetére
Aki viszont szeret játszani, annak semmi másra nem kell a gép, és semmi más szoftvert nem kell fejleszteni, csak játékokat
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
Nálam rögtön a második mondat fellőtte a cikket az érdektelenség pályájára: "Mindenki szeret játszani..."
Tízen éve nem játszottam még egy pasziánsszal sem, vagyis ha vennék is magamnak karácsonyra új desktop gépet, tuti nem ezen logika mentén indulnék el.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest