Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Mikor élem meg azt,hogy nem egy szutyok laptopot hoznak javítani/oprendszer cserére,hanem egy ilyen muzsikus darabot

Elismerésem!
Ui.: Én mindenképp SSD vinyókkal venném. Kevesebbet dolgozik a gép ugyanazért. Már ezzel is lehet hőt "spórolni".
Illetve ajánlanék a vevőnek egy döntött tartókonzolt,amiben segédhűtés van. Thermaltake-nek van a kis laptopokhoz,de itt most az ASUS-nak kéne gondoskodnia róla
Ui2.: Miért is foglalkozunk még a touche-pad-el? Ritka,ha még a szutyok laptopokat is egér nélkül kapom meg....10-ből 2 ügyfelet tudok,aki használgatja egér nélkül is. Szóval megértem az ASUS-t,hogy nem foglalkozott vele
Láttam a múlt héten egy olyan kis egeret (laposságban),hogy azt hittem valami MP4 lejátszó,csak laposabb. Szerintem ilyen tárolófakkos megoldásként el lehetne rejteni ekkora laptopban és akkor már örökre le lehetne hagyni azt az ócska touche-pad-et. Egy ismerősöm pl egy hatalmas matricával leragasztotta teljesen,mert ahogy utazik nap,mint nap órahosszákat az intercity vonatokon,akkor a besütő nap nyáron önálló életre kelti a touche-pad-et

Ui3.: Nem utolsósorban kiváló cikk!! Szeretem,amikor felboncolják az alanyokat,mert tudja a vevő,hogy PONTOSAN! mire számíthat.
Köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi