Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A cikk egy másik ITcafé-s cikkre egy reagálás. Ezért nincs benne annyi Linux, amennyit szeretnél, és ezért nincs benne annyi "Miért jó a Linux a kíváncsi szemek ellen?" dolog - viszont ezért van pár idézetes részre való reagálás (mert azt egészíti ki, azt javítja ki).
(Bocsi, ha már megadták ezt a választ, de nem olvastam végig az összes hozzászólást. Csak már azt látom, hogy Te vagy a 2. - 3. ember, aki felveti, hogy miért nem az van a cikkben, amiről a cikk címe szólna. Pedig az van benne; csak nincs eléggé hangsúlyozva az érintett írás: ez az.)
-
SirRasor
addikt
"Mások szerint a védelmi szoftverek feleslegesek, mert nem előzik meg a bajt, de legalább felzabálják az erőforrásokat. Ennek a véleménynek egy részben igaz az egyik fele. Sajnos igaz az, hogy egyes megvalósítások rosszak, de legalább lassúak"

Erről jut eszembe: volt valamilyen honlap, ami letesztelte, hogy mennyire látható a számítógép a nagyvilág számára és (talán pont ezért?) mennyire nehéz betörni rá. Az ilyenek érnek valamit? Felraktam akkor kíváncsiságból egy Comodo-t úgy, hogy mindent egyesével kézzel állítgattam és utána a webes teszt azt mondta, hogy full biztonságos a rendszer és ez "roppant szokatlan" egy windózhoz képest

Jó tudom, a fenti mit sem ér, ha letöltöm VÉLETLEN az elkuldomAzOnlineBankAdatokatAgonoszoknak programot és utána engedélyezem a tűzfalon a kommunikációját

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest