Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.j
csendes tag
"Pontosítok: adblock plust megvette/lefizette a gugli kilóra(youtubes reklámok 1-2 hete..), úgyhogy adblock edge ajánlott már"
A szűrőbeállításoknál van egy olyan opció, hogy engedélyezi néhány nem tolakodó reklám megjelenését. Ki kell szedni a pipát és eltünik jó sok google reklám. -
-
Alchemist
addikt
Az integrált védelmi szoftverek döntő többsége erőforrászabáló, fontoskodó bloatware. A leggyengébb láncszem valóban a juzer, aki pl. az UAC esetében "hozzászokik", hogy az "akadékoskodó" - felhatalmazást kérő - üzenetre reflexszerően nyomjon igen-t. Így a "biztonságossági végeredmény" sokszor rosszabb, mert ugyanakkor hamis biztonságérzetbe ringatja magát, hogy a "rendszerem biztonságos".
-
törölt tag
grc.com Shields up! ilyen:
"Your system has achieved a perfect "TruStealth" rating. Not a single packet — solicited or otherwise — was received from your system as a result of our security probing tests. Your system ignored and refused to reply to repeated Pings (ICMP Echo Requests). From the standpoint of the passing probes of any hacker, this machine does not exist on the Internet. Some questionable personal security systems expose their users by attempting to "counter-probe the prober", thus revealing themselves. But your system wisely remained silent in every way. Very nice."
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Mozilla Firefox
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EA Sports WRC '23
- EAFC 26
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest