- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
skydrive nem működik, köszi, probáltam.
(ez azért van, mert wp nem támogatja a 100 (Vagy 500) megánál nagyobb fájlok átvitelét wireless hálozaton. wired hálozaton meg nincs rá lehetőségfasza
)
ha nincs pdf olvasó amiben akár oldalszámra lehet ugrani, akkor az ibooks szerintem egy sokkal életképesebb alternatíva, arról nem is beszélve, hogy a pdf-et rá se tudtam tenni a wp-s telóra ugyebár
neked lehet, hogy elég annyi alkalmazás ami van, van akinek elég egy pentium hármas gép is, ezen nem fogunk összeveszni. (én se használok több ezer alkalmazást, de szeretem, ha van választék - és van olyan, ami nekem pont megfelel)
wp-t én is ezért használtam, csakhát nem teljesítette a minimumot se amit okostelótól várok, ezért marad RIM vagy apple. (és eddig az apple nyert)
(#223) Jim Tonic : aha, wp-n se küldesz BT-n fájlt. erről ennyit. bt fájlküldés hiánya nem annyira fájó, ha van olyan felhő szolgáltatás ami működik. (ms-nél pár hónapja még nem volt, és sztem azóta se jött ki nagyobb update mango-ra...
)
és amugy én nem mondtam, hogy az MS hibája, hogy nincs egy okosteló platformra ilyen. (mondjuk a saját platformjuk, érdekes, az ibooks valahogy az apple-nek bejött)
ez felháborító és számomra használhatatlanná teszi egy fontos részét az okostelefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy J6 - inkább A6 lite
- OLED TV topic
- Milyen program, ami...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M2Pro/16GB/512GBSSD eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T480s - i5-8350u / 16GB DDR4 / FHD Touch / 4G LTE modem
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest