- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
skydrive nem működik, köszi, probáltam.
(ez azért van, mert wp nem támogatja a 100 (Vagy 500) megánál nagyobb fájlok átvitelét wireless hálozaton. wired hálozaton meg nincs rá lehetőségfasza
)
ha nincs pdf olvasó amiben akár oldalszámra lehet ugrani, akkor az ibooks szerintem egy sokkal életképesebb alternatíva, arról nem is beszélve, hogy a pdf-et rá se tudtam tenni a wp-s telóra ugyebár
neked lehet, hogy elég annyi alkalmazás ami van, van akinek elég egy pentium hármas gép is, ezen nem fogunk összeveszni. (én se használok több ezer alkalmazást, de szeretem, ha van választék - és van olyan, ami nekem pont megfelel)
wp-t én is ezért használtam, csakhát nem teljesítette a minimumot se amit okostelótól várok, ezért marad RIM vagy apple. (és eddig az apple nyert)
(#223) Jim Tonic : aha, wp-n se küldesz BT-n fájlt. erről ennyit. bt fájlküldés hiánya nem annyira fájó, ha van olyan felhő szolgáltatás ami működik. (ms-nél pár hónapja még nem volt, és sztem azóta se jött ki nagyobb update mango-ra...
)
és amugy én nem mondtam, hogy az MS hibája, hogy nincs egy okosteló platformra ilyen. (mondjuk a saját platformjuk, érdekes, az ibooks valahogy az apple-nek bejött)
ez felháborító és számomra használhatatlanná teszi egy fontos részét az okostelefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces videók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest