- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
sziasztok
Surface Pro 3 magyar nyelvű használati útmutató létezik már?
A neten kerestem, de nem találtam. -
Valaki1234
tag
Aki rendelkezik ilyennel, ágyban fekve mennyire kényelmes használni? Gondolom ott a billentyűzetet el lehet felejteni...
-
Tóni bácsi
csendes tag
Ehh... Tapasztalat (sajna nem a gépről). Szerettem volna venni egy ilyen gépet, hivatalosan, magyar áfás számlával garanciával. A microsoft azt írta leszálíítja Ausztriában átvehetem
. Írtam az ország másik végén lakom. Akkor adjak meg romániai címet oda viszik
. Látszik, hogy felénk a madár sem jár...
-
Gabor12
tag
válasz
Tóni bácsi #101 üzenetére
Integrált grafikával készül, ez meghatározza a teljesítményét: core i3, i5 v i7.
-
Gabor12
tag
Nagyon bevált eddig. Pro3 i5, 8GB RAM 256GB SSD.
Vettem hozzá bluetooth billentyűzetet és egeret, Displayport VGA és HDMI átmenetet és USB 3.0 RJ45 Gigabit ethernet csatlakozót.
Mindegyik periféria jól működik, és komoly géppé alakítja.
A januári firmware update megoldotta a wi-fi problémákat. Akkor lett teljes értékű. -
larryking
senior tag
válasz
Tóni bácsi #101 üzenetére
Nekem igaz Samsung ativ pro van i5-el, de ne félj tőle. Teljességgel kivált egy asztalit.
-
Tóni bácsi
csendes tag
Sziasztok! Olvasgatom a fórumot és egyre jobban erősödik a gondolat, hogy ilyen gépre váltok (7 éve van Imac-em), mert többet vagyok mozgásban, mint a gép előtt.
Kérdésem az lenne, hogy mennyire használható photoshopra, corelre, kiváltja-e az asztali gépet (egyszerűbb, nem túl bonyolult munkák), zeneszerkesztés (hangszerfelvétel külső hangkártyával)? Játékra nem kell.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest