- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaDy
tag
Igazad/igazatok lesz! Tényleg saját kézből kell kipróbálni a telefont, nekem még a kezembe se volt, de már az eddigi hozzászólásokat elolvasva (recsegős hátlap, rossz üzemidő, bugok, random kikapcsolások stb. +jó páran vissza is adták már) ^ elment tőle a kedvem, erre jössz te és azt mondom jobb mint a G4 , amikor én egy G2-t nem merek rá lecserélni!
Jajjj nekem! -
VaDy
tag
Hát ez sem lesz az új telefonom, pedig nagy reményeket fűztem hozzá, az ára is jó lett volna (sima 950 T-nél 167ezer). Marad a Mate 8, no de hol van az még ...
Nekem ez a kollázsos vmi iszonyat módon nem tetszik, de megpróbáltam volna megszokni ha minden más tökéletes, ami ugye már a teszt olvasása közben megdőlt. Azt ígértek nr1 kamera lesz, nem lett, az aksira mindenki azt hitte h majd az amoled kilejző meg a win jó energiagazdálkodása miatt nagyon jó lesz, ennek ellenére pont h merül?! Nem is értem, ez h lehet? Ennyire benéztek volna vmit?!
Amúgy meg tetszett plecsnit kapott és sose veszek ajánlott alatt semmit!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest