- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Eddig tűrhető, de ez sem sebességbajnok még, talán már nem is lesz az soha a TH2. A 164 mindenben jobb volt, nekem ez a véleményem és a legjobban idegesítő dolog még mindig a főképernyőre kitett és onnan indított "bármi" nem azonnali reagálása.
De a 218-nál az eddigiek alapján jobb az tény. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mind két készülékem esetében jelentős javulást tapasztaltam (ahogy gondoltam is), ha legyalulja a tulaja recovery-vel, majd rögtön rátolja a 318-cat. Természetesen itt is a régi biztonsági mentések mehetnek a kukába, különben semmit nem ér.
Hihetetlen mennyire béna ez a cég, hogy egy tetves update-nél mindig el kell ezt játszani...
Az említett fáziskésés nagyon minimálisra szorul vissza, de még mindig nem olyan, mint a 107 alatt, ahol villámgyorsan, azonnal reagált mindenre.Szóval, ha valaminél ajánlott, akkor a 318-nál nagyon, hogy ne telepítsd rá a 218-ra!
-
Gyufaaa
veterán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Whatsapp minden ok, frankón és gyorsan működik. Viber-t nem használok.
Én, naponta töltöm, de nálam igénybe is van véve rendesen. minden megy és nálam főleg a rengeteg pofázás zabálja az akksit, szóval átlagos használat mellett, szerintem 2 napot simán kihúzná...de ezt majd a többiek. -
gretzky77
veterán
Amúgy örülök,hogy te el tudod dönteni én mire használom a telefont. 950-el sztem nem én vagyok az egyedüli elégedett user. Azt meg nem is értem, hogy miért hitegetném magam. Ha nem jött volna be visszaviszem vagy eladom és pont. Ha ismernél tudnád, hogy egyik rendszer hitvallója sem vagyok szeretem cserélgetni a telefonjaim ezáltal már használtam minden platformot és ha valami nem felel meg akkor nem hitegetem magam,pont nem az a fajta vagyok ha szar megy a levesbe. Nekem csak azzal van gondom amikor mások megítélnek anélkül, hogy ismernének és elkönyvelik,hogy vagy ámítom magam vagy csak telefon meg sms! Hát pont nem de mindegy is. Már írtam ha nekem is annyi gondom lett volna vele mint pl ForRednek akkor én is vissza küldtem volna, de nincs. Ha ezt elhiszed ok ha nem akkor pedig sajnállak, de azért mert vettem egy drága telefont ami szerintetek szar vagy nem is használom, viszont nekem jó akkor ez van! Hidd el nem az az ember vagyok aki esetleg részletre megveszi majd ha nem jó valami nyögi a részleteket és használja úgy! Nem,akkor váltok és nem platformtól teszem függővé. SZERINTEM semmivel nem rosszabb ez a platform mint bármelyik másik,igaz játszani nem játszom,az tény a progik sokkal szegényesebbek, de a nekem szükségeseket eddig megtaláltam. Abszolút nem vagyok wp fan bárki bármit mond,mindenhol vannak hibás darabok, ill nekem 950 van ott szerintem nincs annyi hibás.! Egy szónak is száz a vége nem hitegetem magam és használom rendesen ill nekem megfelel de szerintetek ez az én szegénységi bizonyítványom, legyen úgy ha nektek ettől jobb!
Boldog karácsonyt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Tea
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Erősítő, hangfalak
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest