Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
tomboy0013 #79 üzenetére
Hát nem tudom.
Nekem 2 évig 920 volt, most váltottam a héten, és a 920 sokkal jobb volt összeszerelést illetően.Egyébként egy hete használok 950-et, és nem bántam meg. Igaz most azért leesett az állam, hogy 200e Ft.
Én a telekomtól vettem, dokkolóval együtt volt 150e Ft. Ennyit megért nekem, ha azt nézem, hogy ~30e Ft maga a dokkoló. Szóval ennyiért azt mondom, hogy jó vétel.
Ami nekem negatívum, hogy anyaghasználatban lehettek volna igényesebbek, illetve tényleg látszik még a rendszeren, hogy most élesedett, de nincs ezzel baj, majd megoldódnak a gondok.(vagy nem)
Én 920-ról váltottam, és iszonyat sokat fejlődött a rendszer. Olyan, mintha totál más rendszert használna az ember. (Arról nem is beszélve, hogy már megváltás volt váltani. Állandóan fagyott a 920, használhatatlan volt. A böngésző rendszeresen összeomlott, lassú fos volt már.) Először nem is értettem, hogy sok dolog hova meg miért került. A kezdetektől fogva jelen vagyok WP-n, és ez most tényleg nagy durranás volt a WP oldaláról.
Szóval szoftveres oldalról vannak fura dolgok, de ez benne van a pakliban.
Viszont van egy brutál hardver.
Kipróbáltam a Continuumot és érdekes elgondolás. Azt hiszem meg is van mire fogom használni. Egyetemistaként ez nem volt nehéz.Szóval saccra 120e Ft-ért vettem a telót, és nem bántam meg. Persze ennyiért tényleg meg is éri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vivaldi (böngésző)
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest