Új hozzászólás Aktív témák

• mrhitoshi

veterán

válasz tomboy0013 #79 üzenetére

Hát nem tudom.
    Nekem 2 évig 920 volt, most váltottam a héten, és a 920 sokkal jobb volt összeszerelést illetően.

Egyébként egy hete használok 950-et, és nem bántam meg. Igaz most azért leesett az állam, hogy 200e Ft. :Y Én a telekomtól vettem, dokkolóval együtt volt 150e Ft. Ennyit megért nekem, ha azt nézem, hogy ~30e Ft maga a dokkoló. Szóval ennyiért azt mondom, hogy jó vétel.

Ami nekem negatívum, hogy anyaghasználatban lehettek volna igényesebbek, illetve tényleg látszik még a rendszeren, hogy most élesedett, de nincs ezzel baj, majd megoldódnak a gondok.(vagy nem)

Én 920-ról váltottam, és iszonyat sokat fejlődött a rendszer. Olyan, mintha totál más rendszert használna az ember. (Arról nem is beszélve, hogy már megváltás volt váltani. Állandóan fagyott a 920, használhatatlan volt. A böngésző rendszeresen összeomlott, lassú fos volt már.) Először nem is értettem, hogy sok dolog hova meg miért került. A kezdetektől fogva jelen vagyok WP-n, és ez most tényleg nagy durranás volt a WP oldaláról.
    Szóval szoftveres oldalról vannak fura dolgok, de ez benne van a pakliban.
    Viszont van egy brutál hardver.
    Kipróbáltam a Continuumot és érdekes elgondolás. Azt hiszem meg is van mire fogom használni. Egyetemistaként ez nem volt nehéz.

Szóval saccra 120e Ft-ért vettem a telót, és nem bántam meg. Persze ennyiért tényleg meg is éri. ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés