Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snookerface
csendes tag
Anélkül hogy nagyon mélyen és általánosan belemennénk..... A személyes tapasztalat és. az azon alapuló vélemény azért nagyon más mint a teszteket olvasgatni. És ugyanúgy más és más a különböző felhasználók igénye is. Igy felelőtlen egyértelműen kijelenteni valamiről személyes tapasztalat nélkül hogy szar.
Nekem a 950xl igy is jobban megfelel mint egy iphone. Pusztán mert a nekem szükséges funkcionalitás (continuum, otg, sd bővíthetőség, külső eszközök támogatása, rendszerben lévő potenciál) ebben jobban megvan. Ezért is vettem ezt, nem iPhone-t, pedig nem volt sokkal olcsóbb.
-
rambolo
tag
Nem kell tagnak lenni ahhoz, hogy évek óta lássam a fikázásaidat. Ugyebár nem használod a telefont, a rendszert is csak videóból ismered igy a tanácsod sem tűnik túl hitelesnek. Régi l920 okozta bántalmaidat még most is a wp híre bánja. En is kipróbálnám az iphone-t csak a magyar forint nyomába se ér az angol fontnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest