- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1251 üzenetére
Csak is gratulálni lehet, ehhez a magas szintű revanshoz, az egész íráshoz és a megfogalmazáshoz.
Ha neked a múltkor sikerült volna olcsóbban leakasztani egy 950 XL-t, akkor nagy valószinűséggel az egekbe magasztaltad volna. Most, hogy belépett a HP ami kb 250 ezer, vagy drágábban nyit, a 950 XL számodra fos.Nekem régóta shure 535-ös fülesem van, nem sok mobil tudja kihasználni, de a legtermészetesebben ez tud szólni és valóban, ahhoz, hogy leteszteljek egy mobilt, több olyan zenének kell elhangoznia, ami miatt le lehet szűrni, hogy adott esetben, mennyire tudja megszólaltatni a tartományokat. Elhiszem, hogy te 5 perc alatt letesztelted minden szempontból, ami sz@rt se ér, meg úgy az egész idehányt irományod, ettől függetlenül az XL flagship létére hangban valóban a béka segge alatt van és nem a yt videóból szűrtem le, hogy melyik jobb, ugyanis ez a HP telefon több hónapos hírértékű már, de normálisan leírtam, hogy a faszi legalább 5 másodpercre nem mutatja a kamerába, se külön és főleg nem egyszerre a két mobilt, de így is látszik azért (videó alapján), hogy a 950 kijelzője élénkebb és teltebb, de csak a videó alapján. A fekete meg nálam legyen fekete, ne világítós szürke.
Majd akkor tudok jobbat, ha a kezembe fogtam a hp-t és mielőtt kioktatsz, hogy mi a különbség füles és hangszórós audio közt...öööö inkább hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Metal Gear Solid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest