Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz Maximum1 #5600 üzenetére
Ezt próbáld meg hátha: [link] Érdekes nekem Viber tökéletesen működik, azonnal megjönnek az értesítések, whtasapp, skype is online van, az is tökéletes. Messenger is online megy, de azt nem nagyon használom,így arról nem tudok nyilatkozni.
Bocs, csak vidéken voltam, most értem haza, mobilról nehéz megtalálni a linket.
Akárhogy is alázzátok szidjátok szerintem teljesen használható a Lumia 640 kamerája is:
[ Szerkesztve ]
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Maximum1 #5618 üzenetére
Köszi. Nekem is van egy Nikon D90-es tükrös gép, alig megy bele expó. Az az ok, hogy általában a telefon van az embernél. Mivel papírkép alig készül, a monitoron nézegetve meg az emlékeknek tökéletesen megfelel a telefon minősége is. A telefonos képednél egy kis szaturációt adva máris jobb végeredmény lenne. Szóval jogos hogy egy komoly gép jobb képet készít, de azt kirándulásokra, családi eseményekre szedem elő. Utcán, munkahelyen, meg telefon van az embernél. A zsebre vágható kompakt gép, és a telefon kamerája között egyre kisebb a különbség. A telefonok kamerája picikét javul, a kompaktok minősége viszont egyre romlik, a felbontást-érzékenységet emelik, viszont egyre gagyibb optikákat alkalmaznak. A kompakt gépnek az egyetlen előnye számomra a vaku. Egy Sony w800-as kompaktom van jelenleg, nappal éppen olyan mosott képeket készít mint a telefon, nem is nagyon használom. Lehet én is beruházok egy MILC-be, bár az is jóval nagyobb mint a telefon.
-
Medical
aktív tag
válasz Maximum1 #6043 üzenetére
Szia.
Megnéztem.Beállítások > telefonfrissítés: azt írja ki, a telefon naprakész.
Ezek szerint, nem ajánlja fel! Így meg várom a hivatalos Win. 10-t.
Köszi a segítséget. További szép napot!
Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
mdraco
őstag
válasz Maximum1 #6148 üzenetére
Hálózattal nálam is baj volt, ha túl gyenge jel volt és smst vagy messengeren írtam, indult újra. Visszatértem, reméljük a véglegesben kijavítják ezt a hálózati bugot.
(#6149) Švejk : Hátha win 10-el lesz valami változás, másképp kénytelen leszek én is áttérni valamelyikre. -
Medical
aktív tag
válasz Maximum1 #6156 üzenetére
Letöltöttem, majd csatlakoztattam a LUMIA-t, lásd mit írt ki.
Ezek szerint a legfrissebb van rajta, akkor várom a Win. 10-t.
Azért kösz.[ Szerkesztve ]
Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
scyllarus
veterán
válasz Maximum1 #6250 üzenetére
Most kipróbáltam, mi a baj az eredmenyek.com-mal? Nekem az Edge tökéletesen vitte, a bivalyerős 532-n
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Maximum1 #6303 üzenetére
Élesebb nagyobb kijelzőn ugyanaz a felbontás?
Az amoled vs. IPS egyébként egyéni ízlés kérdése, kinek mi tetszik, de konkrét számokkal vitatkozni nemigen érdemes..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
glutamin
őstag
válasz Maximum1 #7619 üzenetére
Az üveg is elsősorban a karcolástól véd, és cserébe sokkal jobb mint a műanyag fólia (nem torzít optikailag és tapicskolni is jobb, valamint tartósabb)
Leejtés ellen a tokok védenek valamennyire. Minél jobban véd, annál nagyobb téglát csinál a telefonból.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
426os
őstag
válasz Maximum1 #8135 üzenetére
Én 2Gb ramos Snapi 400-as droidról váltottam. A kamera kicsit visszalépés volt minőségben, ugyanakkor használhatóságban hatalmas előrelépés. A böngészővel nem vagyok teljesen kibékülve (bizonyos weboldalakat nem szeret, de sebességbeli problémám nincs vele) én sem, remélem az Edge jobb lesz, mint az IE.
.
-
Nooeca
senior tag
válasz Maximum1 #8457 üzenetére
4-es volt. 520 zökkenőmentesebb mint talán az 5 is maga, mivel app használatot nem veszek figyelembe - nem igazán használom őket... ezért csak a funkcionalitást és a kezelhetőséget nézem, abban pedig az 520 bőven verte a 4-es iphonet, de a 6-ost is lecserélném rá, csak az oprendszer miatt, nem is a telefonnal volt bajom elsősorban, hanem magával az ios-el.
Valljuk be a Lumia 520, ha csak kezelést veszed figyelembe, semmivel sem rosszabb mondjuk a Lumia 950-nél (azaz a csúcskészüléknél), mert ugyanolyan gyors... NA ez az amiben különbözik az összes platformtól. A 950 csak hardveresen jobb, azaz jobb képminőség, jobb processzor - alkalmazásokhoz - de ugyanolyan gördülékeny, mint pl. az 520 maga az 512 MB RAM-jával.
Vagyis alapvető használatban nincs különbség egy alsókategóriás Windowsos telefon és egy felső között... csak egyértelműen pl. a 950-ben van egy-két extra feature, illetve kameraminőség, anyagminőség stb... alkalmazásokat jobban futtat, de nem látszik különbség a kezelésben, hiszen a kisvas is ugyanolyan gördülékeny, mint a nagy.
Ezért van az hogy egy felsőkategóriás Android vagy Iphone is versenybe tud szállni egy alsókategóriás Windows Phoneal, hiszen ha nem vesszük alapul a hardveres különbségeket, a Windows Phone gördülékenysége már alsókategóriás telefonnál is jelen van, míg ez androidnál nincs így, Iphonenál is van különbség egy 4-es és egy 6-os használata között.
Egyébként kijött a 10586.63 build - meglepő dolog történt - csodával határos módon pénteken is kidobták publikus gyors körre, DE csak részben ugyanis gondok vannak a frissítő szerverrel, így lehet eltart majd egy ideig, hogy lejön-e vagy sem.
Többek között azt tartalmazza amit fentebb leírtam... nagyobb stabilitás, hibajavítások, 4k, kameraképminőség javítás.
[ Szerkesztve ]
-
dolfikavik
csendes tag
válasz Maximum1 #8563 üzenetére
Azt akartad mondani, hogy érezhető a különbség a kínai és a vietnami cuccok között? Kár a kínai cuccokat fikázni. Egyrészt mert manapság már minden ott készül (oké, a 640-es pont Vietnamban), másrészt meg azért akárhogy is nézzük, igenis jönnek fel minőségben és egyre jobb cuccok érkeznek onnan, már a "noname" gyártóktól is, a Lenovo-ról meg nem is beszélve.
Én nem tudom, de nem megyek falnak a 640 hangminőségétől. Nem rossz, de semmi extra. Tisztes iparosmunka, úgy szól, ahogy egy ilyen árkategóriás telefonnak szólnia kell. Szerintem casual zenehallgatásra kb minden mai telefon alkalmas. Ha meg komolyabban akarsz zenét hallgatni, azt úgysem telefonon teszed. -
ToniSoprano
addikt
válasz Maximum1 #9183 üzenetére
Szerintem nem a kamerával a fizikai értelemben van gond, hanem a gyári Lumia camerá progamon mintha direkt elrontotották volna színeket és az élességet, főleg napfényben jön ki. Az első kettő kép gyári Lumia kamerával készült a többi Oneshottal, ahol a színszatuárció elég erősen (talán túlzóan is), és az élesség kicsit van felvéve, de ezek egyedileg állíthatóak ízlés szerint:
[link] -
ToniSoprano
addikt
válasz Maximum1 #9335 üzenetére
Ja memória nagyságától is függ mikor telik be. Nekem droidon, még az 512 MB-os telóm sem lassult be 1-2 hónap után se, a trükk az volt, hogy a háttér folyamatokat, 4 -re kellett korlátozni. E nélkül 20-25 program betöltődött a memóriába úgy hogy egy részét ennek hónapok óta nem is használtam és miatt a hívás listát is alig akarta megnyitni, vagy hibaüzenetet írt ki. 1 gb-os 4.4-es tableten hasonló a helyzet. Ha le van korlátozva a gyorsítótar 4-re akkor ott sincs gond 1-2 hónap után sem.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz Maximum1 #9475 üzenetére
"+1 a fény nem haverja a lencsének."
Ezzel egyetértek, itt is ha középre kattintasz mielőtt fotózol napfényben jobb színei lehetnek, attól függ hova fókuszál változnak a színek kicsit, csak eléggé más a szín a kamerán sajnos mint visszanézve a monitoron.Ricardo: Onehottal lehet állítani az élességen kb a 0-hoz képes 4-5-re állítva tényleg jobb képeket csinál és nem zavaróan éles, és ott a színek is jobbak, a szaturáción is lehet állítani, csak lassú és van pár hibája.
Itt a különbség a Lumia és oneshottal készült kép között:
[Lumia vs oneshot][ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz Maximum1 #10085 üzenetére
lejárt a szerk idő, "majd" előfizetek hogy 15percig tudjam módosítani.....
Mielőtt valaki azt hinné hogy egy WP-Android csatát akarok indítani leírom hogy azért adtam el a Moto G-t mert nem 4G képes, és a 640 volt a legolcsóbb 4G telefon amit venni tudtam.
Sajnos a 3G-t annyira lassítják hogy kénytelen voltam váltani mert már voltak olyan helyek ahol szinte semmit nem ért a 3G.(#10087) F.B.I. 2 éve ugyanabban a csomagban vagyok, mindig elég volt, 2 hete írt a voda hogy megint alá kellene írnom a tarifahűséget mert különben + 1000ft-al emeli a havi díjamat.
Aláírtam, de ebben már az van hogy nem lassítják hanem kiszámláznak 150mb 500ft-ért, mondom ok, 2 évig jó volt, mit ad isten már az első hónap 9. napján átlépem amit eddig nem sikerült 2 évig, hát elmennek a lehúzós.... , hiába mutatja nekem a számláló app hogy még van 30mb, ez náluk nem hiteles.[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
válasz Maximum1 #10345 üzenetére
Én biztos egy perverz gizdázó diák vagyok vagyok, de én egyszerűen nem érzem ezeket a fene nagy kompromisszumokat. Egyszerűen az igényeknek megfelelő telefont/rendszert kell választani és kész.
Egy említésre való dolog van, ami elvileg a 10-ben javítva van, az az értesítések kezelése (pl ha pc-n elolvasok egy új mailt, fb üzenetet a telefon továbbra is olvasatlanként mutatja).
Talán még a böngésző fejlődhetne, de a 10-ben elviekben ez is jobb lesz..
-
-
mirci18
addikt
válasz Maximum1 #10356 üzenetére
Látom te szeretsz kötözködni.
HA kicsit utánaolvasnál én sem vagyok vér wp fan mivel gondolkozom hogyan tovább van e értelme maradni.
Nekem a rendszer bejött hellyel közzel az appok is.
Nem nagyon van ami hiányzik.
Ha ennyire zavar a wp akkor minek vagy itt vitát gerjeszteni.
Én sem megyek át az androidos fórumra vitát gerjeszteni hogy mennyire szar az android.
Nekem nem használható másnak igen.
Mindenkinek szíve joga.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest