- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Most készülök venni egy 640 xl telefont . Mi a véleményetek ez vagy a 650 a jobb ? Régen volt már 640 xl telefonom az nagyon egyben van az biztos . Androidrol térnék vissza mert már unom a sok fagyást stb .
-
gemini
aktív tag
Tegam insiderrel én is feltettem a W10-et, nem tudtam tovább várni a szülinapi kiadásra. W10 alatt van lehetőség arra, hogy minden e-mail cím külön csempét kapjon a kezdőképernyőn?
-
Cane
őstag
Éjjel sunyiban frissített a teló. A színeknél a navigációs és értesítési sáv színe is állítható lett nemcsak a csempéké stb. Az edge tud privátban böngészni és úgy néz ki tényleg tudja törölni az előzményeket.
-
kezman
őstag
-
törölt tag
Én úgy vettem észre, hogy halkan szól az ébresztő. Minden lefekvéskor szoktam egy "próba ébresztést" tartani, mert előfordult már, hogy nem ébresztett, csak kijelezte.
Ha lejátszom az ébresztő hang kiválasztásánál a hangot, akkor maxon szól (ahogy 10-es és 30-ason van a hangerő), viszont ébresztésnél úgy szól, mintha 4, 10-esen lenne. Más is tapasztalta? -
Dhampir
félisten
Egyenlőre még csak annyi hátrányát tapasztalom a frissen telepített WP10-nek, hogy pár zseblámpa alkalmazás nem működik.
-
Redchucky
aktív tag
Recovery után raktam fel az új frissítést és most nem tudok egyéni csengőhangokat beállítani. Fb, viber, messenger nincs is a lehetőségek között. Megb@sz a szél...
Outlook posta sincs. -
Dhampir
félisten
Nem tudom, hogy mi történt, töröltem a Frissítési tanácsadót, de közben suttyomban folytatta a frissítések letöltését, már 91%...
Pedig már éppen újra akartam tenni egy tiszta 8.1-et a Windows Device Recovery Tool segítségével. Lehet, hogy ez piszkálta meg valahogyan, vagy a közben elindított biztonsági mentés, vagy csak az USB-kábeles összeköttetést hiányolta...
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #18157 üzenetére
Úgy látszik, hogy védekezik a 8.1.
Még mindig 4%-on áll a Frissítés állapota.
Megszakítani lényegében nem lehet, mert nincs mivel (?). Amikor a beállításokban rábökök a telefonfrissítésre, a Frissítések állapota alatt mindig ugyanaz a Frissítések letöltésének helyzete.
Már kétszer újraindítottam a mobilt, de ez akkor is változatlan maradt.
-
kezman
őstag
válasz
Tdavid1994 #18164 üzenetére
Vazz nem igaz, fel raktam töltőre, 10 perc után megjelentek a képek a kapcsolat csempén, hogy mi az összefüggés ne kérdezd
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Tdavid1994 #18147 üzenetére
Köszi az infót. Meglesem. Hasznos cucc.
-
Joker88
őstag
Mi a véleményetek, melyik Win verzióban jobb a kamera minősége ? 8.1 vagy 10 ? (XL-ről beszélek..)
-
kezman
őstag
Nálam a kapcsolatok élő csempe nem igazán adja a hívóképeket, csak az üres karikák mozognak, mit lehet tenni
-
mtomi95
senior tag
válasz
Aethelstone #18155 üzenetére
Mert a hivatalostól akkor lelennél vagy mi?
Ugyanaz.
Dhampir:
Nem az nem normális. Nyugodtan szakítsd meg és kezd el újra. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
"Unalmasan" jól működött eddig 8.1-el a 640 DS, ezért a Frissítési tanácsadó segedelmével elindítottam a WP 10 letöltését, de körülbelül másfél óra múltán is csak 4% csorgott le wifin keresztül. Ez általában ilyen lassan történik?
Nem baj, ha megszakítom a letöltést?
(#18158) mtomi95
Köszi!
-
jksx
senior tag
válasz
mtomi95 #18145 üzenetére
Nem akarok én sem visszamenni 8.1-re, mert az már nagyon fapados, kivéve a normális hívóképeket.
Az Explorere is elég necces volt. Volt olyan oldal amin ha navigálni kellett simán csontra fagyasztotta a telót.
Kíváncsi leszek, hogy az akkufogyasztás hova áll be, most így fél nap alatt elég nagynak tűnik a TH-hoz képest. Meglehetősen belakott a telefon így lehetnek esetleg problémák az RS-re migrálásból kifolyólag. -
mtomi95
senior tag
válasz
Tdavid1994 #18151 üzenetére
De aki nem szeretne várni vele az nyugodtan csatlakozzon az insider programba. Release preview ringen elérhető. Nem ugyan az mert már magasabb a verzió szám, nem 14393.67 hanem .82, de ez egyáltalán nem hátrány.
-
Tdavid1994
tag
válasz
Aethelstone #18152 üzenetére
persze tudom én is így vagyok ezzel.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Tdavid1994 #18151 üzenetére
Értem, akkor várunk türelmesen. Van 2 Telekomos 640LTE és egy Vodás 550 a családban. Mindkettőn az 545 a plafon....na nem mintha az rossz lenne, de ugye az ember mindig várja az újat
-
Tdavid1994
tag
válasz
Aethelstone #18150 üzenetére
Hát más fórumokon azt olvastam h csak a függetlenekre jött még meg. ( ha így van akkor a függőkre jövőhéten várható legkésőbb.)
-
Aethelstone
addikt
válasz
Tdavid1994 #18149 üzenetére
Nem. Telekomos. (Azért nem jön?)
-
Tdavid1994
tag
válasz
Aethelstone #18148 üzenetére
kártyafüggetlen a teló?
-
Aethelstone
addikt
Üdv!
Akkor mi van, ha .545 van fent és nem látja az évfordulósat? Nem vagy insider, Upgrade Advisoros 107-ről folyamatosan frissítettem....
-
Tdavid1994
tag
válasz
kriszpontaz #18146 üzenetére
Igen a lényeg h telefonálsz elveszed a telót és kihangosítja (gyakorlatba még nem próbáltam), a gépház-rendszer-telefon-hangátirányítás menüpontnál tudod beállítani.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Tdavid1994 #18137 üzenetére
Ez most a hívásoknál van?
-
mtomi95
senior tag
Nem kell HR, azok csak az új animációk. Lassabbnak hatnak, de még így is gyorsabbak mint a 8.1-es animációk. Nem tudom mennyire használod a telefont, de próbáld ki, hogy gépelsz egy jó hosszú szöveget. Az összes th2 alatt, de még a 8.1 alatt is berogyott az egész telefon ilyenkor. Írhattad az bárhova. Konkrétan leírtál egy szót és jóval utána jelent meg. Sőt ha tovább tetőzted még az adott alkalmazást is kilőtte. A törlésről ne is beszéljünk, rohadt idegesítő volt. Megszűntek a th2 gyermek betegségei is. Mint pl az Edgeben görgetésnél nem tűnik el a lap, nem grafikai bugzik. Nincsnek random újraindulások. A 8.1 meg csak 8.1. Én nem is értem miért van még istenítve. Stabilitásra már az RS-ben sincs panasz. Amellett hogy még gagyinak is néz ki a 8.1, nincs rá egy értelmes böngésző. Az Explorer minden csak nem az. Az oldalak nagy többségben hibásan jelennek meg és kellőképpen lassú is emellé. Szerintem már csak az Edge miatt is érdemesebb használni a 10-et. Jobban kihasználja az RS a hardvert mint a th2 vagy a 8.1. Az hogy a 8.1 gyorsabb az placebo. Másak az animációk azt aláírom, de véletlenül sem gyorsabb. Igaz ha valaki, csak telefonál és egy-két szavas smiley-s üzeneteteket küld az nem fogja észre venni a különbséget.
-
Nooeca
senior tag
Amúgy annyi hasznos koncepció van amit az MS nem épít bele a rendszerbe... nem értem miért.
-
colonell
senior tag
F@sza doboz hangja lett a kioldó-lezáró hangnak...
Full mikrolagg a rendszer ,nem befolyásolja a teljesítményt de marhára zavaró. Jó ez az új frissítés -
KunEmber
senior tag
válasz
moonlight115 #18092 üzenetére
Igen, tudom, csak arra meg nem fejlesztenek már...
-
JamesFinn
senior tag
válasz
Tdavid1994 #18135 üzenetére
Ugyan ez nekem is.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
Tdavid1994 #18129 üzenetére
A glance a személyreszabás menüpont alá került. Változás annyi történt hogy most már megjeleníti a naptárbelyegyzéseket (nekem az van beálítva) illetve most már töltés közben folyamatos a glance, és nem kapcsolható. (legalábbis nálam nem)
-
Peace
nagyúr
Ne erőltesd. MEgvettem áprilisban, kicsomagoltam, és telepítettem rá a 10-est. 3 hónap után lehalt, visszaállították nekem 8.1-re. Ég és föld a kettő. Végre gyors a telefon és működik rajta minden. Én azt hittem olyan a telefon sebessége, de kiderült, hogy csak a win10 fogta meg ennyire. Nem hinném, hogy érdemi változást fog hozni ez az új update, amit mindenki vár, mint a Messiást. Én biztos nem nyúlok hozzá, amíg megy a Messenger meg Viber és van támogatása.
-
Cane
őstag
válasz
Tdavid1994 #18127 üzenetére
Nincs, de szvsz értelme sem lenne.
-
Tdavid1994
tag
Hát sajna nem tom melyik lenne a jobb. Viszont most néztem egy videót h mi változott a frissítéssel és pl nem találom ezt a glance screen-es opciót meg állítólag a groove zene app is megváltozott megjelent benne vmi my groove (nekem ez a 2 nem történt meg).
Az elején nekem is úgy tűnt mintha megakadna de már minden oké és gyors is.
-
jksx
senior tag
válasz
Tdavid1994 #18121 üzenetére
Na lefrissítette magát RS-re. Egyenlőre csak ráfrissítettem én is a TH-ra. Az áruházban hagytam, hogy mindent lefrissítsen, csináltam újraindítást.
Én nem látok gyorsulást a TH-hoz képest. Sőt időnként úgy tűnik mintha egy pillanatra megakadna pl. a beállítások menübe belépve, vagy ha lehúzom az értesítési sávot (vagy mi a fenét).
Lehet, hogy a hétvégén csinálok egy recovery-t vagy csak egy HR-t? -
Tdavid1994
tag
A glance screen beállításainál nektek be lehet olyat állítani h látszódjon a zárolási képernyő háttérképe?
-
Cane
őstag
FM radio phone appot töltsd le. Elindít. A képernyőn alul jobbra a 7 és 8-as gomb felett vagy egy power jelzésű ikon. Bökj rá. Ha nem szólal meg a hangszóró, akkor fülest bedug, majd ha az szól, akkor kihúz. Ekkor megszólal a hangszóró. Ezután a power ikonnal lehet mute funkciózni / hallgatni. Ezután készülék újraindításig "megjegyzi" azt hogy hangszóróra tudjon kihangosítani, nem kell ismét a füles mini jack dugóját bedugni.
-
-
mtomi95
senior tag
Nekem még nem anniversary update-tnek hívták hanem RP ringen csináltam, de wdrt-el vissza tettem a 8.1-et, frissítettem .107-re, ott csináltam egy HR-t és utána frissítettem 14393.67-re.
Godlike79:
Mit szeretnél helyettesíteni? Glance-ről beszéltél. Különben én ebbe a szeméttelepbe mindent megtaláltam ami kell és turkálni se kellett sokáig. Azért a választék ugyanaz maradt mint 8.1-en meg th2-n.
Én tévedtem, azt hittem nekem címezted! De az FM rádiót sem találom érvágásnak. -
mtomi95
senior tag
válasz
kriszpontaz #18114 üzenetére
Nem igazán tűnik érvágásnak.
-
tlac
nagyúr
aki felrakta az anniversary update-et, annak kint van a glance screen-en az a kis ikon, ami azt mutatja, hogy rezgésre van állítva a telefon?
nekem frissítés után eltűnt -
jksx
senior tag
válasz
Tdavid1994 #18096 üzenetére
Nekem a TH-n az egyik telefonon nem élt a kapcsolatok csempe. Lekicsinyítettem ikon méretűre, így nem zavar. Most tölti le nekem is az RS-t.
Nooeca #18099: Ha visszaállok recovery-vel 8.1 -re a frissítési tanácsadó mire fog frissíteni: TH-ra vagy már csak az RS-re?
-
soko70
aktív tag
válasz
Tdavid1994 #18096 üzenetére
Sajnos nekem sem frissül, talán később
-
starr
őstag
válasz
Tdavid1994 #18102 üzenetére
Összehasonlígattam a 640-en W10-et, a 8.1-el, és az kell mondanom, hogy mostmár hozza a 8.1 sebességét.
Szépséghiba csak annyi, hogy a 8.1 egy 520-on futott. -
-
Nooeca
senior tag
válasz
Tdavid1994 #18100 üzenetére
FM Rádióra ott a Radio FM Phone. Egyetlen használható alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari