- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attikusz
tag
válasz
Tdavid1994 #16387 üzenetére
Ez jó hír, köszi, rákeresek az újdonságokra.
-
cactuar
senior tag
válasz
Tdavid1994 #16392 üzenetére
A HR-hez be kellene lépnem a menübe, nem? Vagy máshogy is elő lehet hozni? Mert nem tudok semmit se csinálni most, csak bámulni, hogy 3%, meg ki/be kapcsolni.
-
cactuar
senior tag
Sziasztok! Lumia 640 LTE telefonom van, win 10, reggel kiírta, hogy indítsam újra frissítés miatt. Le is ment a frissítés, de a migrating data közben step 3 of 9, 3 %-nál megállt, és fél óra után se mozdult tovább, míg máskor az egész folyamat nem tartott tovább 5-10 percnél. Újraindítottam a telefont, és ugyanott megáll most is. Van valami ötletetek, hogy mit lehetne csinálni?
-
coloska92
újonc
sziasztok
640 vásárlás előtt állok, telefonnak már utána olvastam rendesen, de lenne egy kérdésem van-e normális/helyesítő YouTube, Facebook, Messenger app. Illetve milyen hamar lehet megszokni telefont, andoridot, ios-t használtam előtte és kicsit tartok tőle.
Köszi a válaszokat.
-
Attikusz
tag
Mióta Windows 10-em van, eléggé gyorsan merül a telefon, kb 1,5 napot tud: email, időjárás, alkalmankénti telefonálás és több órás zenehallgatás mellett, WM 8.1-el 3 napig el volt. Remélem fogják ezt javítani. Viszont a GPS iszonyat lassan talál jelet, ez vajon egyedi hiba nálam? A L520-am (nincs szívem eladni) villámgyors még mindig, ez meg itt tököl percekig.
Olyan is tapasztalok, hogy a here maps, a naptár, a messenger megmakacsolja magát, és nem indul el hiába bökök rá, naptárba nem tudtam írni egy adott napra, mert mindig az aktuálisat napra visszaugrik.
A zenelejátszó, az email, a gépház elrendezése, az új csempe dizájn el lett találva, tetszik.
Az Anniversary Update telefonra is lesz?
Cikk írásban ki tud nekem segíteni? Egy mobilos Windows 8.1 és Windows 10 összehasonlító cikket akarok írni a prohardveren, most csinálnék ilyet először. -
válasz
HartgeH3-2.8 #16375 üzenetére
Ez par apróságot leszámítva ugyanaz mint a mobilos weboldal.
Sztem a mobile guardot leszámítva semmivel nem több annál.
Nem eroltettek meg magukat nagyon... -
mtomi95
senior tag
válasz
SamiCsillag #16383 üzenetére
Szokni kell a Windows menüt és kiosztását, de ha ez megtörténik, soha nem fogsz tudni androidon beállítani semmit! Legalább is velem ez történt.
-
mtomi95
senior tag
válasz
SamiCsillag #16380 üzenetére
Gépház/rendszer/névjegy/telefon alaphelyzetbe állítása.
-
buca84
őstag
válasz
SamiCsillag #16380 üzenetére
Fent nyisd le a topik összefoglalót és a 6-os pont az.
-
törölt tag
válasz
SamiCsillag #16378 üzenetére
Az összefoglalóban
-
törölt tag
válasz
SamiCsillag #16376 üzenetére
Nem kell. Olyan lesz mint ha most vetted volna.
-
Medical
aktív tag
válasz
SamiCsillag #16372 üzenetére
Igen egy HR!
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok! Családon belül örökbe adtam a Lumia 640-et. Mit kell csinálnom ahhoz, hogy egy "új" teló legyen? Elég egy sima gyári törlés?
-
törölt tag
válasz
Tdavid1994 #16368 üzenetére
Na végre valami fejlődés. Már csak az appal kellene valamit csinálni-
-
törölt tag
válasz
Tdavid1994 #16366 üzenetére
Mi ugyan úgy néz ki?
-
Tdavid1994
tag
frissült a régi fb messenger app, most már ugyan azt tudja mint a beta
-
snooze
veterán
válasz
galervin93 #16363 üzenetére
Sziasztok!
Valaki nézz meg lécci,hogy a mytv alkalmazás meg van-e az áruházban 8.1 alatt,mivel én nem találom..köszi.. -
Ranbo
tag
tegnap frissítettem az óra alkalmazást, javították a dismiss feliratot. személy szerint kicsinek tartom az ébresztéskor ezeket a mezőket, van amikor mellényomok, akkor előjön a halasztás ideje, hirtelen azt sem tudom, hogy mit nyomjak, megy a bénázás. lehet tudatosan ilyenre készítették: ébredj fel és azonnal fókuszálj ezerrel! lehetne egy kicsit nagyobb. kíváncsiságból lemértem: Az XL képernyőjén kb. 33x5 mm méretű, legalább kétszer ilyen magas is lehetne.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Gabesz84 #16352 üzenetére
+1
640XL
Nekem korábbi készülékemből maradt vissza egy 4GB Kingston micro sd. Az ég világon semmi lassulást nem veszek észre napi használat mellett, pedig minden arra van telepítve és zene is arról megy folyamat. Talán C4-es lehet. Utólag olvastam én is a micro sd problémáról csak.
Tehát napi használat mellett az ég világon semmit nem venni észre
-
rover45
őstag
válasz
Gabesz84 #16352 üzenetére
Utoljára egy, a hozzászólásban is látható kártyával teszteltem. Ennek függvényében keveslem az eredményed.
-
kezman
őstag
Mennyiért lehet elpasszolni egy független, Június 6-án vásárolt 640-et jelenleg szerintetek?
-
válasz
rover45 #16351 üzenetére
640-be halál felesleges gyorsabb kártyát venni, semmi változást nem fogsz látni. Én samsung evo-ról váltottam transcend ultimate-re, ami elméletileg valami 85MB/seccel tud írni. Kártyaolvasóval meg is volt olyan 60 körüli írás, és a speckó szerinti olvasási tempó, viszont a telefonon tesztelve jó ha bírt írni 15-el. Olvasás hasonló.
Ha 640XL-be szeretnéd, arról nem tudok nyilatkozni.950XL is csak 20MB/sec-el tud írni SD Card Speed app szerint.
-
mtomi95
senior tag
válasz
mtomi95 #16349 üzenetére
Időkorlát-billentyűzet.
A nekem helyett, *nem. Na de most viccet felre tevé, a memóriakártya gyártó teljesen mindegy. A sebességet kell nézni meg azt hogy ne legyen át, pontosabban felül címkézett kapacitással. Nem valami ismert gyártó. Miért vennéd pont tőle? Sandisk-et meg Kingstone-t még a tescoba is lehet venni! C10-es, elég barátságos áron mennek el ezek. Most pont az SD kártyán spórolnál?
-
rover45
őstag
Sziasztok! Srácok használ valaki Lexar memóriakártyát? Gondolkozom egy ilyenen.
Véleményetek? -
szucstom
őstag
Nálam se jellemző, csak amióta ez a rohadt meleg van. sajnos nálam rátesz egy lapáttal, hogy pont olyan helyen dolgozom, ahol a helyenként az 50°C-ot is eléri a hőmérséklet. Ha olyan 25 körül van, akkor én se tapasztalom a melegedést. Plusz lehet, hogy szerencse, de a .420-as builddel sincs eddig bajom.
-
szucstom
őstag
válasz
Tdavid1994 #16315 üzenetére
Ha fekete a hátlapod, plusz mindig zsebben van a telefon, akkor ne csodálkozz, hogy szerencsétlen telefon melegszik. Nekem fekete, plusz még a tok is, szóval én próbálom óvni a melegedéstől. Ebben a döglesztő melegben +30 fok körül és a felett már 10-15 perc használat után el tud kezdeni melegedni, mert nem bírja a nagy hőséget. Mondjuk nálam eddig max abból derült ki, hogy az akksi kicsit kevesebbet bír, de nem annyira, hogy vészes legyen.
-
kezman
őstag
A keresőt hol lehet Bing-ről Google-ra állítani? kösz
-
Attikusz
tag
válasz
Stonerice #16327 üzenetére
Sziasztok!
mflex leírása alapján telepítettem lépésenként a WM10-et, köszönöm neki a leírást, egyelőre semmi bugot nem tapasztaltam. A rendszer egy dbig biztos jó meg lesz a telefonon, 2-3 hét múlva írok egy kis összehasonlítást, aki mégis szeretne váltani, de nem mer (ahogyan én sem mertem eddig, de ha már adott a lehetőség a telefon számára...).
-
Stonerice
őstag
Sziasztok megint kedves júzerek!
Windows phone 10-et nyűzöm egy hete és bár vannak tetszetős megoldások valammint átláthatóbb a gépház mint 8.1 en de lassabbnak is érzem a telefont.
Aktuális kérdésem pedig az lenne , hogy nálatok sem tudja az Edge a youtube háttérben történő lejátszását? -
lufi7
aktív tag
Hali!
A Viber működik rendesen mindenkinek?
Az, hogy angol nyelvű az egy dolog de, hogy nem ad ki hangot küldéskor, fogadáskor a windowsban beállított hangot adja, nem tudtam vele az ingyenes időszakban vele kimenő hívást indítani -azt akarja, hogy töltsek rá lóvét-, és a kijelzések... Bejövő üzinél a glance screen-en nem jelenik meg semmi csak hang van. A csempén jelzi, hogy hány van de megnézés után is ott marad. A másik felet ha kirakom direkt egy külön csempére csak hanggal jelez a csempén semmi. Már kétszer újra raktam. A f@sz ki van már vele!
Megoldás? -
törölt tag
válasz
Tdavid1994 #16316 üzenetére
Nekem 14372.0 van fent, nem melegszik a messenger beta alatt, a 14371 alatt melegedett nagyon
-
Tdavid1994
tag
Van olyan egyébként aki miután lefrissítette a 420-asra, megcsinálta recovery-vel újra? Ha van mit tapasztalt ?
-
Tdavid1994
tag
válasz
Tdavid1994 #16314 üzenetére
Érdekes kivettem a tokból most olyan mintha nem melegedne meg kevésbé is merülne
-
Tdavid1994
tag
Nektek mennyire melegszik egyébként a telefon? Mert wifi+ a messenger beta mellett elkezdett most melegedni , de ha hosszabb ideig böngészek a neten akkor is melegszik.
-
mtomi95
senior tag
4:0!
-
duo
addikt
De, véletlenül írtam el. kétszer is. És bár figyelek, nem ígérem 100%-ra hogy nem fog megtörténni. gyk. kb 8 hónapja nem alszom mióta megérkezett a kisebbik leszármazott. úh. nézd el nekem. ami a mondandóm lényege volt az pedig az hogy a fentebb leírt metódussal ugyanazt ertem el mint a te modazereddel, es erre javasoltam h esetlegnha mas is epp mokolasban van,próbálja ki, hatha csak nekem működött.
-
szucstom
őstag
válasz
Redchucky #16306 üzenetére
Pont ezért mondtam, amit mondtam. Függetlent soha többé nem veszek. Főleg az olyan áruházaktól mint a fentebb soroltak. Ha más nem, akármelyik szolgáltató függetleníti neked a telefont, egy kis pluszért cserébe. A garancia is megmarad és a normális emberi viselkedés is. (kecske és a káposzta esete)
-
szucstom
őstag
válasz
Joker88 #16302 üzenetére
az egy dolog, hogy oda beviszed. saját tapasztalat alapján mondom sajnos - legalábbis Borsodban - ha vmi el*******ik, akkor azt csak oda viheted vissza, ahol vetted, ők ráülnek, hátha a keltetés hatására megjavul. Ha mégsem, akkor átküldik hibás papírral a szervízbe, ahol erre azt mondják, hogy a papíron leírtak nem valósak, az az alkatrész pont jó, így fizetős. Szóval akkor megtámad, irány vissza az üzlet, megmondani, hogy el*****ták, csinálják újra a papírt és úgy küldjék el.
Na, a többit sztem ki tudod te is találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Battlefield 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest