- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolty
aktív tag
Ezek az értesítési ébrestési problémák csak azoknál vannak akik frissítettétek 10.es.re?
-
gallimi
tag
Sziasztok! Win 10 nél miért nincs e-mailnál értesítő hang? Legujabb van fent nekem egész jól működik, csak erre nem találtam még módot.
-
törölt tag
válasz
galervin93 #16182 üzenetére
Igen ha N-es akkor mindenképpen kell.
-
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16179 üzenetére
Szia!
Sima vagy N-es wined van?
-
Ranbo
tag
válasz
szita.erno #16178 üzenetére
nemrég írták, lásd a 16114-es hozzászólást
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Erre próbálnék megoldást találni. Leírást olvastam, nem találtam meg így sem.
Működik az adatátvitel bármit tudok átmásolni, csak zavar.Szedtem le drivert is, és letöltöttem a Windows Phone app for windows progit is de nem oldotta meg.
Esetleg egyéb ötlet? (Szerk: Win7 64bit)
-
szita.erno
aktív tag
Windows 10-en hogy tudom blokkolni azokat a hívásokat amik telefonszám nélkül jelenek meg??
-
mtomi95
senior tag
Azóta nem jelentkezett!
Lefuttattam mindkét antutut, nem ugrott össze a kép tőle, szóval valóban nem hardveres hiba. De nem igazán tudom mihez hasonlítani mivolt ez. Talán mintha bevertem volna a kijelzőt és össze folyt volna megspékelve azzal mikor egy mágnest nyomsz egy crt monitorhoz.
-
duo
addikt
válasz
galervin93 #16170 üzenetére
"olvashatóság napfényben"t kikapcsolod és öhő bódottá.
amúgy 8.1 óta benne van ebben a készülékben. ez a hiba. -
mtomi95
senior tag
Hú ha na most tényleg olyan láttam amit még soha!
Lumia 640 LTE. Leakartam tenni háttérbe erre hírtelen el lilult folyamatosan a kijelző. De úgy rendesen pixelesen és folyamatosan ment össze a kép még egy lila sáv maradt csak középen a többi része fekte volt. Érintésre nem reagált, de a gombokkal csináltam egy screenshoot-ot, legalábbis a hangot adta. Kép az nincs. Még lilulgatott azon gondolkoztam milyen nap van meg hogy mikor kapom vissza szervizből. Észhez kaptam és simán kikapcsoltam gombbal. Visszanyomtam és most jó.
Ez mi a franc volt?
Döglik be a GPU? Vagy a kijelzo? De akkor most miért jó? WTF?
-
galervin93
addikt
válasz
Isti018 #16137 üzenetére
Nekem ilyen hibám még 8.1-en fordult elő, az Index Fórumon (nem nevet) nem lehetett törölni a beírt karaktereket, néha 10 alatt (.420) is megesik. Szerencsére a tizesben már lehet a kurzort vezérelni a billentyűzetről (piros pötty valahol a billentyűzeten, a "hivatalos" nevére nem emlékszem, elnézést), azzal már lehet menni a szövegben, ha a sima törlés nem működik visszafelé. Vagy esetleg megírod Wordben és copy/paste. Az elküldésre nincs ötletem...
Bosszantó hibák ezek sajnos... -
törölt tag
Az ébresztő meghülyült..
Nem azon a hangon ébreszt, amit beállítottam ( riasztás 1). A leállítás helyett dismiss van, meg snooze. Találkozott valaki ezzel? -
Stonerice
őstag
válasz
#65388800 #16161 üzenetére
Mi történik ha valahogy egy innen letöltött romot felrak az ember? Ezekkel függetleníthető is lenne?
-
duo
addikt
na most fogom flexxel felvágni ezt a Fost igen így nagybetűvel. hogy ezzel a rohadt OneNote-al képtelenség kijelölés után beilleszteni egy másik helyre egy szöveget... aztán újbóli próbálkozásra (összes kijelölve) beszúr a kijelölés helyére EGY szót. aztán már szinkronizálja is a rohadék
úgyhogy ment a levesbe az egész szövegem.
Ms-ék költsék gyógyszerre a platformból származó összes pénzt. bármennyi is legyen az.
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Mobil vásárlás elött állok, számomra nagy dilemmát okoz a dolog.
Eddig vaciláltam Lumia 535 és Doogee X5 pro közt.
Aztán az 535 átváltozott 640.re.Olyan kérdésem lenne, h milyen lényeges különbségek adódhatnak a készülékek közt? DUAL, LTE, XL.
Van-e valami ami miatt valamelyiket nem szabad megvenni?
Lényegében alap dolgokra használnám, illetve offline navigációra.
A telefont használtba venném.
Hányas windows.al működik stabilan a lumia 640.es?Köszönöm.
-
razzorr
őstag
Mik a 420-as frissítés újdonságai?
-
Stonerice
őstag
Sajnos nem települ fel a recovery tool a win 10 pc re
Hamar kiesett ez a lehetőség is
Windows Device Recovery Tool
Innen letöltött friss viszont települ -
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Van egy 640 LTE T-mobilostelefonom amin win 8 up. 2 csücsül. Szeretném feltenni a windows 10et.
Tiszta telepítéssel gondolom nem lehetséges még.
Továbbá kérdezném, hogy mivel nem független , nem lép életbe hálózati zár a telepítés után? Mint anno a régi androidoknál. -
Joker88
őstag
beadtam szervízbe a telót, hogy "nem akart bekapcsolni" hibajelenséggel, kíváncsi leszek mi lesz... 5-6 nap és kiderül. 640XL LTE, márciusi vásárlás.
-
gyuszi78
tag
sziasztok!szeretném a térképek alkalmmazást navigációra használni,de egyszerüen nem boldogulok vele.Megadom az uticélt de én nem arra szeretnnék menni,nem tudom sehol beálllítani az útvonalat!Nem 2-300 km röl van szó hanem egy 600km utról és totál nem bírok rájönni hol tudom beállítaniaz utvonalat!Bosszantó,ezért nem szeretnék egy navit venni hogy az út után ott porosodjon a sarokban....Van rávalami megoldás?
-
-
-
Vinous_89
tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget Tőletek, hogy hivatalos hazai forgalmin belül beszerezhető-e a Lumia 640 DS LTE készülék?
-
zeno79
őstag
Családon belül megkapja valaki más a 640 XL telómat. Jelenleg FastRing-en van, de szerintem stabilt rakok rá neki. Mivel WDRT lesz és "mflex-módszer", más adatvédelmi óvintézkedést nem kell tegyek mint amit a wdrt csinál, hogy ne adjam ki privát dolgaimat?
-
Isti018
csendes tag
Sziasztok!!
Segítséget szeretnék kérni!!
Olyan probléma jelentkezett a készüléken, amivel nem tudok mit kezdeni, és nagyon zavar!!
Az a helyzet, ha írok egy "új" emailt, azzal semmi gond, minden úgy működik, ahogy kell.
Viszont ha erre a levélre kapom a választ, én már nem tudok rá válaszolni, mert nem küldi el a levelet.
Ha írás közben hibát vétek, nem enged törölni karaktereket.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Mi lehet a gond?
Segítségeteket előre is köszönöm!!
Üdv Isti -
KunEmber
senior tag
Hétvégén játszadoztam egy kicsit az Insider fasttel. (640 DS XL, 10.0.14367.0) Bár alapvetően a hibák ugyan azok, mint eddig és az MS már-már szándékosan lehetetleníti el ezt a tábort, azért van előremutató megoldás is:
- nagyon gyors (feloldókód beütése után nincs gondolkodás, azonnal behozza a csempéket)
- Cortana és így a Quiet Hours megy magyar régió alatt (természetesen csak angolul)
- záróképernyőről indítható a kamera (az eddigi felesleges visszanyíl helyét vette át)
- logikusabb lett a beállítások is, sokat tömbösítettek
- Edge-ben megy az előre-hátra lapozás húzással2-3 nap alatt nekem ezek voltak a legfontosabb pozitívumok. Az már most látszik, hogy az irány jó, illetve sokkal jobban is állnak ezzel a kiadással, mint a Wp8.1-WM10 előtti átállásnál. Ettől persze nem lesz több a program rá, meg hasonlók, de kétségtelenül törekednek rá, hogy az Androidra váltás előtti - már csak másfél év - időszak könnyebb legyen.
-
colonell
senior tag
válasz
galervin93 #16119 üzenetére
Kicsit hagytam hadd ketyegjen majd visszamentem a főképernyőre utána nem volt gond
Nem is fagyottcsak eddig ezt még nem láttam
-
buca84
őstag
válasz
leslieearth #16113 üzenetére
Igaz. A felettem lévő hsz-ben a megoldás.
Viszont azt ne feledd, hogy szolgáltató is hívhat így és lehet, hogy fontos. Vagy külföldi fejvadász cég is. -
spear
csendes tag
válasz
leslieearth #16113 üzenetére
-
buca84
őstag
válasz
leslieearth #16111 üzenetére
A telszámon hosszan nyomsz, amit tiltani akarsz és ott van a lehetőség.
-
leslieearth
tag
Sziasztok!
w10-en a magánszámról jövő hívásokat hogy lehet tiltani? 8.1-en volt erre menüpont, de a 10-ben nincs, vagy csak én nem találom...?
-
Gyulus76
aktív tag
Üdv, topic!
Lumia 640 DS-hez milyen oldalra nyíló flip tokot ajánlanátok? Vettem egy ilyet, és meglehet, hogy én vagyok ügyetlen, de nem sikerült a merev belső rész törése nélkül kivennem belőle a telót.
http://cellect.hu/t/BOOKTYPE-M640-BK
-
buca84
őstag
Telepítettem a Clipboard Tool app-ot. Kipróbáltam, nem jött be. Azt hittem letöröltem, de nem. Ha elhúzom a főképernyőt balra, akkor látom a programok között. Hosszan nyomok rajta - eltávolítás - igenre mygek. Majd úgy csinál mintha leszedné, de nem.
Hogyan tudnám leszedni végleg a programok közül? -
csocso29
csendes tag
Sziasztok! Olvastam itt hogy van ujj facebook beta. Hol tudom letölteni?
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap este 22.00 körül feltettem tölteni a telefonomat. Hajnali 3.00 magasságában csipogott egyet és a következő üzenet jelent meg:
"Lassan töltődik az eszköz. Gyorsabb lesz a töltés, ha az eszközhöz kapott töltőt és kábelt használja"
Most ez mi? Az akksi, vagy a töltő kezdi megadni magát?
Lehet ezt gariztatni?Válaszotokat köszönöm!
-
cskamacska
addikt
válasz
#65388800 #16098 üzenetére
Jól értettem én, de a frusztráció nem a fán terem, ha nincs mint összehasonlítani a lepedő széléig, akkor azt hasonlítgatnak ami éppen kijön belőle, még akkor is ha a másik erősebb.
Tavalyi BlackBerry Leap és Classic anakronisztikus Snapdragon S4 Plus-át sem lehetett sehova tenni(pláne hogy Classic-hoz hasonló billentyűzetes telefont máshol nem kapni), de az azért csak adott támpontot hogy a Galaxy S5 köré árazták be őket pont fele teljesítménnyel, a közönség meg a pénztárcájával savazott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nioh 2 (PS4)
- Milyen házat vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest