- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
A telefonfrissítést (vagy annak jelzését) ki lehet kapcsolni esetleg? Anyámnak van egy 640-ese, és egyébként is nehezen tanulja az informatikai cuccok, telefonok kezelését, már úgy ahogy belejött a 8.1-es telóba. Azt mondja, éjjel nappal csipog a telefon, hogy frissítés érhető el. Nem tudom, a Win10-et akarja-e vajon feltenni, ha igen, akkor pláne szeretném valahogy kilőni. Nem hiányzik egy új (meg egyébként sem túl megbízható - saját 735-ösemről tudom) rendszer, amit aztán tanulhat megint, hogy mi hol van. Szóval jó lenne, ha valahogy ki lehetne kapcsolni min. a frissítési értesítést.
(#14402) mflex: De igen, bocsi
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kato78 #14398 üzenetére
Én sokat nem fogok tökölni, ha nyárig nem lesz olyan a rendszer, hogy stabil, főleg az elérhetőségi szinten, akkor mennek a francba. Pedig kitartó voltam, fizettem is nekik jó sok pénzt már a készülékeikért (a 650-et megtartom, mert egyszerűen gyönyörű az a mobil). A kijelzője is vadítóan szép, mint a 950 XL-nek is, de ez már tényleg gáz kezd lenni, ettől függetlenül a 650 és 950 XL már több, mint két napja
frankón működik 218 alatt.
De meddig, ha képes kifagyni egy pillanat alatt? Sajnos 164-re visszaállni nem lehet, nem is értem miért nem, mert ott nem volt ilyen gond egyikkel sem.
-
kato78
tag
Igen, ez a bajom nekem is, vagy mondhatnám a bánatom is. Már pár hónapja eszmecserélünk itt, elöször 8.1 -röl, aztán insiderröl, és elég sok mindenben egyetértettünk, mint ahogyan (azt kell mondanom sajnos) ebben a készakarva akarják tönkretenni a mobilos részben is. Tényleg nem tudom felfogni, hogy ami már egyszer müködik, müködött, azt egy frissités hogy az fenébe képes szétbarmolni. Mint már írtam, szerettem a WP -t, de pár hete folyamatos a kiábrándulás belöle. Kezdödött a márciusi bejelentésükkel, hogy nem foglalkoznak a W10 mobilos részével. Aztán nem lesz újabb készülék, aztán a piaci szereplök is sorra lépnek ki MS mögül, és nem támogatják a WP appokat, ...Nekem ez így egyet jelent a lezüllesztéssel.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kato78 #14395 üzenetére
Ilyet csak hülyék tudnak csinálni, vagy akik direkt végleg elakarják ásni a rendszert. Minden más csak elterelés, ami most folyik, mármint ezek a kicseszett frissítések, már nem is tudom hányadik, de ennyi verzióval, ismétlem ha nem hülyék lennének ott, vagy nem készakarva csinálják ezt, akkor már rég agyon kellett volna verni a wtíznek az összes többit, de legalább olyan szinten lennie, hogy öröm legyen végre használni, de még stabilnak, sem stabil, bármikor összeomlik készüléktől független. Főleg nevetséges, és szánalmas, hogy eleve a nem éppen olcsó w10 készüléken is bugos!
Illetve a harmadik verzió lehet még, hogy a w10 annyira rosszul van megírva az alapoktól, hogy az egészet a kukába kellene dobni és újrakódolni az egész fost! Mivel ez milliárdokat emészt(ene) fel egy amúgy is veszteséges platformon, ezért ezt toldozzák-foltozzák és a bug-ok soha a büdös életben nem fognak megszűnni.
Nekem senki ne mondja, hogy 2016-ban nem lehet úgy megcsinálni egy tetves frissítést, hogy ne recoverizd és háreezd a telefonod a halálba, ami tegyük hozzá, hogy ráadásul rengeteg időt elbax az életedből és akkor még utána sem jó egyes készülékeken.
Érdekes, hogy apple-nél egy hibát maximum a második upadte-re teljesen, kijavítanak, vagy túl is teljesítik azt! -
kato78
tag
válasz
szucstom #14374 üzenetére
Itt csak annyi a baj, hogy az a nyomorult Apple is képes volt "kinyalni" a vevöi azon bizonyos testrészét, és kihozott egy szög átlag, de qrva erös készüléket, amit vesznek is, mint a cukrot. MS ellenben odalökte a 650 -et tavaly, hogy nesztek ez lesz a tavasszal, semmi erösebb vagy jobb, nem fokuszálunk most a W10 mobilos részre, UWP -t kaptok ha vki megcsinálja, ... Míg az androidos fronton x gyártó x*5 fajta/forma/képességü telefont kiad, köztük meglehetösen szépeket-jókat-használhatóakat, addig itt konkrétan 1db új telefon érkezett, ami korlátozottan képes a piacot lefedni. Ontaniuk kellene a telefonokat, ha nem akarnak piacot veszteni, mert így nehezen fognak növekedni.
-
Ricardo
titán
válasz
kato78 #14392 üzenetére
Ezen már túl vagyok. HR, aztán frissítések (minden leállít, első az áruház, utána a többi), de nem akaar normálisan összeállni a dolog.
218-as build." míg a telefon minden frissítést lehúz, 2-3x újra kell indítani, jelzi maga is, után lesz használható."
Ez is megvolt, többször újra inditottam, egészen addig amíg a frissítések keresésére talált valamit. Sőt amikor nem, a biztonság kedvéért még egyszer és ismét kerestettem vele.
A Glance screen hiányára meg nincs más mint a HR. Ha nincs, akkor később sem jelenik meg. Mivel a menü hiányzik, így frissítést sem talál rá. A storeban nem találja meg , ha programmal próbálod azt írja nem kompatibilis az eszközzel.
-
kato78
tag
Még a .107 van fennt, vagy mára .218 -a build az, amivel küzdesz? A .107 olyan kis hiányos, nem kell vele foglalkozni, hanem ha minden frissítés megvolt az Áruházban, akkor mehet a Telefon frissítése, ahol már a .218 -at húzod le. Ott is minden frissítés megszakítása, Áruházat elöször frissíteni, utána minden mást.
-
kato78
tag
HR után, friss telepítés után is az elsö amit csinálni kellene, hogy a Frissitések letöltését megszakítva, csak, és legelöször az Áruház app -ot magát frissíti az ember. Utána minden mást, illetve nem árt, mivel windowsról beszélünk egy sima ki/bekapcs a frissitések után sem. Valószínüleg még frissülni fog valami, nem kell HR sem 8.1 -re vissza és újrahúzni a W10 -et. Itt sajnos már mint a desktop winnél, bizony közel 1 napos meló, míg a telefon minden frissítést lehúz, 2-3x újra kell indítani, jelzi maga is, után lesz használható.
-
Ricardo
titán
Ennél tisztábban nem tudom telepíteni. Most már valóban bosszantó.
most kapott még egy HR-t, és a frissítések között ismét nincs ott a glance screen. Természetesen az exták menüben sincs.
Ezzel az erővel maradhatok RS ringen is. Pont a használhatóság, stbilitás lett volna a lényeg.
Kezdem megunni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ricardo #14389 üzenetére
Dühítő tényleg, hogy ennyi szarság után is képtelen felmenni normálisan ez a fos (mást már nem tudok írni) néhány készülékre. Mondjuk, én még nem találkoztam ilyennel, nekem elsőre jó lett minden készüléknél, de egyre többet olvasom, hogy RT és a többi után is még H ülye R edmondozni kell! És akkor még utána sem százas!
Csak gratulálni tudok, hogy a szarból még híg fost is tudnak készíteni. Ezért írtam, ha az én cégemnél folyamatosan ez lenne, kirúgnék mindenkit egytől-egyig, és lecseréltem volna rég a "bandát". -
Ricardo
titán
Ahogy nézem szinte minden stimmel. Kivéve,hogy az extrák menü egy része megint nincs meg
-
mtomi95
senior tag
válasz
Peaceliker #14386 üzenetére
Nekem ilyen csak 14322-őn fordult elő még! Konkrétan az összes többi buildnél, csak hasznot hozott a HR.
-
Ricardo
titán
KB ez a látvány fogadott miután települt. A kapcsolatok csempében azonban körök voltak,és a menüben a win 10 kinézet fogadott
HR után már a [link] csempék.Sajnos nem csináltam képernyő mentést, pedig jó lett volna.
Egyébként furcsa, hogy az áruházban a letöltések, és frissítések menüben a frissítések gomb alulra került.
Még az RS buildekben is felül volt.
-
Ricardo
titán
Felment a 218, de nem teljesen kellett az elejéről kezdeni. Feldobta az értesítést hogy frissítéseket telepítettünk, kérte a pin kódot és belépett.
Nem kérdezte milyen nyelv, akarok e mentést, vagy új készülékként szeretném. Szóval semmi hasonló.
most frissíti az alakalmazásokat.
Legyen HR? -
okoska74
senior tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha a névjegyzékbe egy névhez több telefonszám is tartozik, akkor van -e lehetőség az egyiket alapértelmezettre tenni (Ez legyen a listában az első)? W10M 218 alatt.
-
szucstom
őstag
válasz
karldergroße #14373 üzenetére
Tévedés. Lesz wp-s mobil, csak Lumia helyett Surface phone lesz, hogy egy tető alá hozzák a surface Tablettel.
-
razzorr
őstag
válasz
SamiCsillag #14364 üzenetére
Ment a privát.
-
Ricardo
titán
Sikerült visszaállítani a 8.1 et. Leszedtem a frissítési tanácsadót. Most jön a win 10.
Kíváncsi leszek.
-
razzorr
őstag
válasz
SamiCsillag #14354 üzenetére
Pont a Xiaomin gondolkoztam minap,hogy az az egyik legszimpibb. Oké hogy a 4G (B20) hálózatot nem tudják,de pont lexarom,ha jön 3G-vel a net,az is megfelel.
Nagyon erősen gondolkodom,hogy nagy wp fanként megválok a 640-től. -
andrás47
senior tag
Üdv ! !
Kérdezném Lumia 640-en WP10-nél nem akarja az értesítéseket kirakni,a záró képernyőre levél, nem fogadott hívás, Viber, SMS stb. Mi lehet a hiba nem jövök rá , pedig próbálom állítani így is úgy is.
Köszönöm. -
kato78
tag
válasz
SamiCsillag #14354 üzenetére
Ha megvetted, majd esetleg csinálj róla egy élménybeszámolót. Azért a pénzért az a hardver tökéletesen megéri. Sok szerencsét hozzá, én sem pazarlom az idömet ara, hogy bétateszteljek az MS -nek. Ami igazából felidegesített, hogy beállítottam a telefonon, hajnali 3-kor ha akar, induljon újra. Beérek melóba, és nyihog, újraindítás szükséges blablabla. Nem lenne rossz a WP, ha nem maradt volna le a W10 -vel is körökkel már így is. Vagy az utolsó dolog, Mi Band -hoz app nincs Win alatt, csak 3rd party. Ami droidon alapból müködik, itt fizetös. Nem azzal a ~1000HUF -val van a bajom, hanem a támogatás hiányával. Nem csak a fejlesztök hiányával, hanem hogy konkrét "cégek", érdekcsoportok lásd pl. bankok, közmüszolgáltatók sem fejlesztenek WP -re appot. Pedig talán így a XXI. század elején nem ördögtöl való elvárás az, hogy a nap bármely szakaszában ha arra van szükségem elérhesem a fennti szolgáltatókat PC nélkül is.
-
kato78
tag
válasz
SamiCsillag #14345 üzenetére
Nem a W10 -vel van a gáz, hanem MS hozzáállásával. Idén nincs több Lumia, nem a WP a fö fejlesztési vonal, ... Tudod, ez kb. mint a cukrász, meg a torta. Írtam már, a cukrász nem csinál májustól több tortát, mert jön a nyár, és a fagyi a menö ilyenkor, meg az hozza a profitot, ... Aztán a nyárnak vége, fagyit nem vesznek az emberek, tortáért meg nem mennek, hiszen abban a pár hónapban amikor keresték nem volt, azóta pedig van már más beszerzési lehetöség/forrás. OFF -ként: igen, a kérdés, merre tovább, én csak 2 kártyával élek, de a L640 -et parkolópályára tettem. Eladni úgysem tudom, max továbbajándékozni, ha egyáltalán. én egy Sony Z5C -ban gondolkodom a továbbiakban, ha az SGS4 leadná az eröt. A 2-ik kártya meg megy vissza a butafonba, elötte is ott volt, telefonálni pedig a legolcsóbb kacat is megfelel. Tanácsként annyit esetleg, nézd meg, hogy melyik app az, amelyik mind2 platformon megvan, illetve melyiknek nem fájna a hiánya.
-
Becksman
őstag
A zene app masoknal is ilyen számokat irkal ki hosszasan a fokepernyön? Egy hoszabb mixet hallgatok és ilyen szamok meg betűket mutat.
-
novoszath
senior tag
olyan kerdesem lenne hogy 640XL-hez vezetek nélkuli töltöt hátlapot honnan lehet szerezni vagy milyen modon lehet megoldani hogy mukodjon a vezetek nelkuli toltes??
-
szucstom
őstag
Totálisan egyetértek az utolsó mondatoddal😀
Őszintén szólva, ha nem lenne olyan rohadt drága a szifon, talán még ki is próbálnám hosszabb távon. A suliban ahol tanulok, van MacOS, tűrhető volt, bár a billentyűzet szart se ért. Főleg a titkosítás az ami miatt a szifon rohadtul jó. -
SamiCsillag
senior tag
válasz
kato78 #14343 üzenetére
Ilyen nagy a gáz a W10-el? Akkor nem is fogom erőltetni, hogy felmenjen. Jelenleg 8.1 megy rajta még mindig, mert se én se a nejem nem kapta még meg rá a frissítést. Korábban írtam, hogy munkám miatt 2 darab 2 káryás telót használok még jelenleg is. Az egyik egy 640 DS, a másik egy Lenovo P70-es. De nem sokára már "csak" két káryát fogok használni a 4 helyett és egyik teló eladóvá fog válni és nem tudok dönteni melyiket adjam el. Olvasva az utóbbi hozzászólásokat lényegesen megkönnyítitek a döntésemet.
-
kato78
tag
Off lesz, de csak kicsit. 8 hónapja van 640DS -em. Kezdetben 8.1 volt rajta, aztán insideres W10, majd nemrég a hivatalos W10. A .218 -as build nálam jól funkcionál, igaz nincs terhelve, alap+Viber fut rajta. DE! Aki aktív volt itt a fórumon tudja talán, teljes mellszélességgel álltam a WP mellé, azonban a jelenlegi helyzet ami kialakult MS körül, bekapcsolta nálam a "Sértödött jelzöt". Lassan 3-ik hete átraktam a "fö" kártyámat a régi SGS4 -be, és a L60 mint 2-ik telefon heverészik mellettem. Ez egyik lassan 3 éves lesz, és sajnos majdnem nevezhetném etalonnak a WP mellett, pedig dorid, meg "elavult 5.0.1 fut rajta. Míg az egyik oldalon bövül az app-kínálat, a másikon szükül. Nem tudok netbankolni, méröóraállást diktálni, vagy egy qrva emailt normálisan elolvasni. Bíztam a WP –ben, akartam szeretni, de kezdek kiábrándulni az egészböl. Nem stabilabb, mint a droid, nem job az app-kínálat, és nem jobbak a funkciói sem. MS saját appjai jobban futnak az “idegen” környezetben, … Melóra használom a telefonjaimat, nem játszom rajtuk, de lemaradt MS most nagyon. Ez szerintem direkt csinálják, ennyire nem lehet benézni a piacot. Eladni most egy Lumiát, kinek? Pár embert rábeszéltem, hogy WP -t vegyen ne droidot, fáj a fejem miatta kicsit. Mindegy. W10 -röl 8.1 -re visszatérni nem fogok, de lehet, használni sem nagyon. Most nem kicsit sértödött vagyok/lettem. Ami a vigasz, olcsó telefon a L640.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
szucstom #14340 üzenetére
Nekem csak azért nincs iPhone-om most, az 5-ös volt a legszebb. mert a mostani egy bűnronda szappantartó, de a felségemnek az van és bár többször volt, hogy mostanában elcsente a 950 XL-t, de még többször megkérdezi, hogy a francba tudom használni ezt a szart? Mármint a WP-t.
Néha igaza is van, nálam sokat nyom a latba egy forma, ezért is vettem meg s 650-et is, mert gyönyörű az a készülék, de nyilván, ha lesz elfogadtató formájú apple készülék máris megyek vissza.Felesleges a WP-vel összehasonlítani, amióta vannak használom mindegyiket. Egyszerűen jobb az ios mindenben, de ettől függetlenül nekem a WP is nagyon bejön, sőt mostanában még jobban is, és lehetne ez akár a legjobb is, ha NEM TOTÁLIS HÜLYÉK dolgoznának rajta!
-
BladPussy
csendes tag
Javaslom, hogy állítsunk fel egy aránypárt:
A magyarországi WP felhasználók és a fórumokban a WP-re panaszkodók arányát.
Érdekes szám lehet!? -
szucstom
őstag
Félre ne értsd, nem általánosítani akartam. Egyszerűen csak szívtam az androiddal, a wp meg szinte betonstabil. Ha nekem is össze omlana mint másnak, lehet hogy egy véleményen lennénk. Talán az ifonnal is kibékülnék, ha nem lenne annyira kezelhetetlen számomra a rendszere. Titkosításban ezerszer jobb minden platformnál.
Az előttem lévő hsz-hez annyit hozzáfűznék, hogy lesz MS féle mobil csak már surface név alatt, mint a tabletjük. -
törölt tag
Az Opera is lemond a mobilos Windowsról
[link]
-
starr
őstag
Nektek hogy működik a GPS, ha offline vagytok?
Ma reggel gondoltam próbaképp benavigálok a munkahelyemre.
Otthon van wifi, megvolt a helyzetem.
Menet közben egy óra alatt egyszer sem találta meg a pozíciómat, aztán megunta, és bezárult a térképek app.
(640DS egyébként)
Térképek app tapasztalat:
Win10 PC-n felvittem kb 10 kedvencet.
Ebből a fele szinkronizálódott a telefonra.
Volt ami tegnap még a telefonon kedvenc volt, ma reggel már nem.Találkoztatok ilyen anomáliákkal?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Peaceliker #14331 üzenetére
Pontosan ez a legnagyobb gond.
Vagyis, hogy a kódolás simply shit, ezért random hibákat generál.
Ami nálad most tökéletes, lehet 1 hét, vagy hónapon belül összeomlik, vagy összeomoltat mást.Amikor a 640 LTE-vel bent voltam jó félévig az Insider körben - folyamatosan küldve a reportokat -, komolyan az a telefon kisebb hibákkal ugyan, de stabil és brutál gyors volt, emiatt, amikor egyszer visszaraktam a 8.1-es rendszert, alig vártam, hogy újra w10-re frissítsek, pedig akkor még a 29-es verzió körül jártak!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
szucstom #14329 üzenetére
Elhiszem, hogy droidok közt is van extra gané, de hagyd már ezt az általánosítást, ha a C 5 ultra telefon a legkisebb jelét mutatná, hogy állandóan összefossa magát, már rég kihajítottam volna a csába.
Brutálisan stabil és smooth rendszer gyúrt alá a Sony, pedig nem szoktam egy kicseszett telefont sem védeni, ami a birtokomban van. -
szucstom
őstag
válasz
old rocker #14324 üzenetére
Megértem a dolgot. Mondjuk ez szerintem gyártó függő is, mert az én laposvasam tavaly kiment a divatból, mégis szinte teljesen hibátlan. Vannak hibái, de mint tudjuk elsőre semmi sem hibátlan.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ricardo #14326 üzenetére
Jah, már ha kapok egyáltalán választ, gondolom nem én vagyok az első, akik a k anyukájukat szidja.
Azt is írtam még nekik, hogy a 650 és a 950 XL is, a 218-as csodájukkal, rendszeresen lekapcsolódik a wifi-ről, újracsatlakozni nem tud, csak akkor, ha újraindítást csinálok a készülékeken.
640 XL, tehát nem dual és nem LTE, 218-ra való frissítés után, szintén merült, mint a balta, holott mondtam az öcsémnek, hogy maradjon 164-es alatt...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
szucstom #14323 üzenetére
Én, mint őskövületes (első ilyen telefont 2010 november elején vettem, egy omnia 7 személyében) WP felhasználó (is), nyárig adok esélyt nekik, ha addig tovább tart ez a balfaszkodás, márpedig ez szinte minden téren az, akkor lépek ebből a szarkupacból, attól függetlenül, hogy nem szeretném, hogy így legyen, mert még mindig tetszik a rendszer és az út, amit elszeretnének érni, de b+!, ha én hülyékkel dolgoztam volna mindig (jelen esetben az MS és a mobilfejleszőelkúrógárdájára értem), akkor nem tartanék most ott, ahol. Ők egy lépés előre, kettőt hátra jegyében dobálják ki a sok fost!
Elsősorban azt a kopaszt, vagyis Gabe Aul-t, már régen ki kellett volna rúgni a ...csába az egész kompániájával együtt, mert ennyi idő alatt nyilvánvalóan kiderült, hogy egyszerűen nem értenek a kódoláshoz és a nagyobb baj, hogy nem is látják át. Vagy, ha átlátják, akkor már eleve az alapoktól rossz az egész rendszer és megpróbálják toldozni-foltozni, amitől csak egyre rosszabb lesz az egész, ha olyan hiba van benne, amit csak akkor lehetne kijavítani, ha az alapoktól újraírnának szinte mindent!
Mert, ha átlátnák, akkor nem lenne lassan "67-dik" w10 frissítés, ami az egyik készüléken jól, fut, a többin meg random és egyben brutális hibákat generál. 200 ezres 950 XL-t nem merem 24/7-ben használni, mert nekem fontos az elérhetőség, ezért mindig ott lapul a zsebemben egy android is. Ez nonszensz!
Meg is írták jó páran már a kiadott build-ok alatt a hozzászólásban GA-nak, hogy adják ki a kódokat nekik, inkább megcsinálják ők, mert ez szánalmas, hogy ennyire idióták hozzá.
Márpedig, ha ennyi pénzt leteszek nekik az asztalra (950 és 650) ára, akkor működjenek legalább alapszinten ezek az elbaxott készülékek és nem merüljenek egy frissítés után úgy, mint a beton a vízben! Hogy lehet így kiadni a frissítést, hogy nem tesztelik készülékenként? Ez nem tesztelő kör barmok! Nem bétázni akarok! Ha nem stabil, ne adjátok ki!
A fent leírtak lényegét, angolul egyenesen elküldtem az MS-nek is.
-
old rocker
veterán
válasz
szucstom #14323 üzenetére
Van. Meg a mikro.osnak. Mert jó lenne a win 10, ha nem lennének bosszantó gyerekbetegségei. Csak egy adalék: a vazelin új HP laptop azonnal elkezdte 0újra és újra ajánlgatni a win1-et, hát végül frissítettem. Oké, vannak benne jó dolgok, de: 1. Randomszerűen nem indul el a bootolás. Kurzor látszik, mozgatható az üres képernyőn, de más nem történik. Kiszú0rás, újraindítás, akár többször, mire végre elkapja. De ennél dühítőbb, hogy azóta a dwdrw meghajtót nem ismeri fel. 52-es hibakód. És vihetem szervizeldébe szoftverfejlesztői baromság, összecsapás, kapkodás miatt. Mert hogy a jelenség nem egyedi: fórumot nyitottak róla. Szóval a tendenciában az a dühítő: összebsszuk, mint pap a kismisét, a bugok majd iderülnek a felhasználás során, a hülye júzer meg majd viszi a cuccosát szervizeltetni. Hát. Ráér a paraszt, no problem. A fogyasztói társadalom vívmányai. Minél 0újabbat és lehetőleg hamarabb, mint ahogyan szükséged van rá.
-
mtomi95
senior tag
válasz
galuci1969 #14319 üzenetére
Hard Reset. Ez amolyan gyári beállítások visszaállítása, sőt. Törli a telefon memóriát cserébe minden gyárilesz a rendszeren. Főleg 10-re frissített 8.1 után javasolt a hibák elkerülése véget. Opcionálisan lehet az SD kártya tartalmát is formázni HR-el, de szerencsére nem kötelező. Ha HR után az SD kártyára volt telepítve az előző Windows alkalmazások azt a rendszer törli róla, de máshoz nem piszkál! Lehet hangerő gombokkal játszva vagy a Gépházból is. Gyors nézet képernyő vagy glance néven keresd a gépházban a készenléti képernyőt. Előfordulhat hogy frissíteni kell vagy újraindítást kérhet először.Ott mindent megtalálsz amit szeretnél.
Szerk: Bocsi nem volt még új hsz, válasz rá mikor elkezdtem pötyögni!
-
nrb263
tag
válasz
galuci1969 #14319 üzenetére
Hard reset, lényegében töröl mindent es gyári állapotba állítja a szoftvert. Extrák gyorsnézet képernyőnél bekapcsolod hogy mutassa a dátumot.
-
galuci1969
csendes tag
Üdv.ími az a HR?Bár már 2,5 éve van windows telom, nem olvastam eddig a fórumokat.Most vettem egy 640 xl telót nagyon stabil win 10-en.A készenléti kijelzőre amin az óra van ,hogy lehet a dátumot és a napot is kitenni?
-
Ricardo
titán
válasz
chipesz #14316 üzenetére
Nekem sikerült nyelvet hozzáadnom.
" Illetve sok app megkettőzve jelenik meg az app drawerben és az áruházból sem tűnik el, holott már fel van telepítve."
Ezt írták is, hogy hiba.
"Egy probléma miatt a minden alkalamzás képernyőn néhány alkalmazás duplán jelenhet meg, a duplázódott elemeknél pedig a "Folyamatban" felirat jelenhet meg, amely nem is tűnik el onnan. Az áruházban is lehetnek hasonlóan beragadt folyamatok."
-
chipesz
őstag
válasz
Ricardo #14303 üzenetére
Az elsőn kívül a többit olvastam, most már rémlik, csak nem tudtam hogy RS build.
Nekem ezek a problémák szerencsére eddig nem jelentkeztek. Mondjuk csináltam egy HR-t tegnap. Nem tudok nyelvi javaslatokat letölteni a billentyűhöz. Neked ez működik? Illetve sok app megkettőzve jelenik meg az app drawerben és az áruházból sem tűnik el, holott már fel van telepítve. -
-
Ricardo
titán
válasz
A_Papa #14304 üzenetére
"Én nagyon szorítok az MS-nek, hogy ne halódjon el a mobil vonal"
Jó lenne ha fejlődne, de ahhoz a normális rendszer mellet (elvileg ezen dolgoznak a redstone vonalon), kellenének alkalmazások is.
Ma rákerestem a Vivicitta alkalmazásra. Androidra létezik, win mobilra természetesen nem. Ez azért "komoly", mert ez a Telekom alkalmazása.
Ha egy mobil szolgáltató (ami forgalmaz Win rendszerű készülékeket), nem készíti el az alkalmazását a rendszerre, mit várjunk más (bankok, közlekedési társaságok...stb) cégektől? -
moonlight115
őstag
válasz
Tdavid1994 #14307 üzenetére
Igen, a játékok nekem is, pl. a QuizUp.
-
A_Papa
senior tag
válasz
Tdavid1994 #14309 üzenetére
-
Tdavid1994
tag
Okés, én is csak ritkán
.
-
A_Papa
senior tag
válasz
Tdavid1994 #14307 üzenetére
Köszi a választ!
Sajnos én nem játszom...
-
Tdavid1994
tag
válasz
A_Papa #14306 üzenetére
Ha minden igaz. Havi 1 frissítés. Am érdekes már 4 napja megy a telefonom most vagyok 12%kon , mondjuk eddig nem nagyon játszottam csak neteztem( facebook, facebook messenger, microsoft edge) + az email-ek is úgy vannak állítva h új érkezéskor frissítsenek . De ezek szerint a játékok nagyon szívjak. Nem tom h csak nekem van ez vagy másnak is?
-
A_Papa
senior tag
válasz
Tdavid1994 #14305 üzenetére
Mondjuk az durva... rendbe rakhatnák azt a fránya aksi időt..
Milyen sűrűn érkeznek frissítések?
-
-
Becksman
őstag
A viberrel még nem tudom mivan mert 1 nap csak 1x hajlandó küldeni kódot. Holnap reggel remélem már jó lesz. Esz az ideg. Honor 6on nem volt gondom. Microsoft Hungary azt irta cseréltessem a sim kártyát. (?)
Vagy vigyem szervizbe soft resetre, ahol elméletileg nem recovery toolt használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia