Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolty
aktív tag
Én nem tudom.
Olvastam már olyant is, hogy 8.1 alatt be se tudott lépni valaki. -
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Ha megveszek egy lumia 640. est akkor fogok rá tudni valahonnan alkalmazást letölteni amennyiben a 8.1formátumban használom? Nem az áruházra gondolok. PL. Egy oldal ahonnan letöltöm, felteszem telepítem. Symbiánra szoktam így. -
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy boldogultok a windowsos telefonotokkal? Frissítések nélkül is ugyanúgy működik a zenelejátszó, böngésző mint működött volna 5-6 éve?
-
Kolty
aktív tag
Köszönöm. Én ennyire nem megyek bele a dolgokba. Google egy autót dobott ki mikor rákerestem
Acesanyi
A thoorba sok volt a hibás. Ráadásul nem forgalmazza olyan hely ahol ne kelljen futárt fizetni ha garis javításra megy. Nekünk a sima doogee x5 van. Mikor új volt kétszer el lett küldve szervízbe, mert képtelenség volt vele telefonálni a zajossága miatt. Mindkétszer úgy adták vissza, hogy nincs vele gond. A fórumán olvastam, hogy a szervíz menüben hogyan kell beállítani, hogy jó legyen, azóta jó. A doogee x5 és a Doogee x5 max ráadásul még az x9.esek is nagyon tré fotót készítenek. Sokkal gyengébbet mint pl. egy régi alcatel 995
Azért ha valaki megvállna a lumiától olyan alacsony áron mint amiket írtok páran feltétlenül szóljon
Én valahogy nem látom, hogy menne le az ára. Még a kereskedők se adják olcsóbban.
Egyedül euronics szórta ki a 640.et 30.000.ft.ért. (biztos van szürkeimportos elméletben garanciát adó üzlet is aki ennyiért árulja, de az nálam felejtős) -
Kolty
aktív tag
válasz
this is life #23185 üzenetére
Nem tudom mi az rs1
Viszont én most vennék telefont, és a mostani árat nézem.
Számomra nagyon elkeserítő, hogy ezek a doogee.k pl. közel nem készítenek olyan képet se mint az 5 éves Alcatel: Vodafone smart akármim ami a maga idejében a legolcsóbb készülékek közé tartozott a vodánál.
Telefonálni rossz minőségben lehet csak velük. -
Kolty
aktív tag
válasz
Luck Dragon #23179 üzenetére
Bár közöm nincs hozzá, de lehet még mindig jobb a 640lumia fotózásra, mailezésre mint egy ugyanezért az árért megvásárolható doogee vagy társai.
-
Kolty
aktív tag
válasz
this is life #23068 üzenetére
Mit jelent, hogy kirúgták a sámlit illetve reszeltek?
Nincs frissítés.
Ez miért gond.
A meglévő appok is belassulnak emiatt?TÉnyleg nem vágom a dolgot.
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Pár hónapja akartam lumia 640.et venni.
Akkor nagyon lebeszéltek még lumia tulajok is, hogy mostmár tényleg ennyi, kész vége.
Nem érdemes ezt használni.
Itt viszont azt látom, hogy még mindig vagytok jónéhányan aktívak. annyira talán mégse olyan rossz a helyzet? -
Kolty
aktív tag
Köszi a válaszokat. Nekem max egy app telepítése megy. nem op.rendszert frissíteni.
A kettő sim kezelése mennyire problémamentes, főleg adat téren?
Ébreszteni gyakran elfelejt? -
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Kéne vennem egy ilyen telefont amíg el nem fogynak. Jól tenném?
Amennyiben megveszek egy 640. et és nem frissítem. Mi az amire nem fogom tudni használni? Pl. Egy opera böngészőt vagy arukereso alkalmazást se lehet rá letölteni, mert 8.1 van rajta? Nem szeretnék olcsó kínai androidos telefont amin nem lehet normálisan beszélgetni, mert halk. Nem lehet velük egy elfogadható képet készíteni. -
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Szerintetek készíthet ez a Telefon Olyan minőségű képet mint a Lumia 640?
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Isten őrizz, h fikázzak valakit is, hisz örüljünk, h van aki foglalkozik ilyennel.
Viszont nekem a teszt fotóknál mintha szebbnek tűnnének a távolabbi képeknél a sima 640 fotói.
ÉLÉNKEBB SZínek -
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Kellene vennem valami olcsóbb stabilan működő telefont.
A lumia 640.et néztem ki, de lassan ahogy olvasgatok lebeszélnek róla
Halgassak rájuk szerintetek?Van olyan alkalmazás a telefonra pl. hogy árukereső, facebook?
Könnyű hozzá nem értőnek frissítenie 10.esre?
Megfelelően működik 10.essel?Köszönöm ha tudtok valami támpontot adni.
-
Kolty
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Szerintem nekem nem kell LTE.s.
Amúgy mi lenne reális ára ennek e telefonnak szerintetek?
Szoftvert kérdeztem hányas lehet rajta, de nem tudott így bontatlanul választ adni az eladó.
Lényeges lehet? -
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Árulnak nekem agy telefont bontatlan kártyafüggetlen készülék. Postán küldenék el.
Képek alapján lehet buktatója szerintetek?
35.000.ft.ért.
EZT -
Kolty
aktív tag
válasz
aram01 #16427 üzenetére
Amúgy te megmered venni még a Windowsos telefont
Legtöbb helyen azt írják, hogy mostmár végképp nem szabad megvenni, mert a windows ide vonul, oda vonul.
Csapjatok már jól agy helyen, hogy ne halgassak ilyenekre
Nem akarok 50.000.ret kiadni egy telefonra, de mégis kéne egy stabil ezköz amire azért van kettő év garancia, tudok rajta normális minőségben telefonálni, facebookkozni, e-mailt nézni, böngészni. Nagyjából ennyi a kivánságom. -
Kolty
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16209 üzenetére
Hasonló kaliberü androidról váltottál Win.re?
Aztán meg is vagy elégedve vele?
Pedig sokan nagyon, de nagyon ócsárolják. -
Kolty
aktív tag
Ezek az értesítési ébrestési problémák csak azoknál vannak akik frissítettétek 10.es.re?
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Mobil vásárlás elött állok, számomra nagy dilemmát okoz a dolog.
Eddig vaciláltam Lumia 535 és Doogee X5 pro közt.
Aztán az 535 átváltozott 640.re.Olyan kérdésem lenne, h milyen lényeges különbségek adódhatnak a készülékek közt? DUAL, LTE, XL.
Van-e valami ami miatt valamelyiket nem szabad megvenni?
Lényegében alap dolgokra használnám, illetve offline navigációra.
A telefont használtba venném.
Hányas windows.al működik stabilan a lumia 640.es?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest