- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
16000
-
mtomi95
senior tag
Mintha az Edge lassabb lenne.
-
miqlas
őstag
válasz
Tdavid1994 #15994 üzenetére
Valóban sokkal gyorsabb!
-
Tdavid1994
tag
válasz
Luck Dragon #15995 üzenetére
http://mspoweruser.com/microsoft-releases-june-cumulative-update-windows-10-mobile-devices/ itt a changelog
-
válasz
Tdavid1994 #15994 üzenetére
Ez kezdésnek nem rossz.
-
Tdavid1994
tag
válasz
Luck Dragon #15992 üzenetére
Eddig szemmel láthatóan gyorsabb nekem.
-
válasz
Tdavid1994 #15991 üzenetére
Várom majd az észrevételeket.
-
Tdavid1994
tag
válasz
mtomi95 #15990 üzenetére
én már a múlt héten is rá voltam kattanva de remélem javít és nem ront XD. mert az eőző frissítésben megoldódott ugye az a bug h ha ki van kapcsolva a képernyő akkor ok nélkül gyosan merül , de mikor először feldugtam töltőre utána előjött (pedig én meflex módszerével frissítettem)
-
mtomi95
senior tag
válasz
Tdavid1994 #15989 üzenetére
Látom nem csak én voltam a telefonfrissítésre tapadva ma.
Gondoltam én leszek az első erre itt meg a 10-es topikba is megelőztek.
-
Tdavid1994
tag
Telepíthető a legújabb hivatalos build a 420-as
-
mtomi95
senior tag
válasz
addel1nekem1 #15984 üzenetére
Sehol és senkinek nem jó! Majd csinálnak vele valamit nyugi.
-
addel1nekem1
újonc
hi
van valami a store-ral?
nem tud kapcsolódni az app: 80131500 hibakód
-
-
Land
veterán
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Adott egy céges Lumia 635, melyen a névjegyek egy outlook.hu-s Microsoft fiókra vannak lementve. A jelszót senkit nem tudja, magán a telefon belső memóriáján nincsenek névjegyek és a SIM kártyán sem.
Erről kellene Lumia 640-re átköltözni, de az Adatátvitel program csak 2 névjegyet lát, mivel az outlookosokat nem látja. Természetesen nem lehet a névjegyeket a SIM-re átmásolni...
Milyen lehetőségeim vannak? Lehet az alapból is látható névjegyeket telefonra lementeni valahogyan? -
mtomi95
senior tag
válasz
Tdavid1994 #15977 üzenetére
Már kezdeti RS preview buildekben bemutatkozott az új térképek ami többek között abban másabb a TH2-es térképektől, hogy a menü alul helyezkedik el és más a szín világa. Eddig ez csak Redstone-on volt elérhető, de a .338-ra már ez a térképek alkalmazás van. Valószínűleg tartom a mai hivatalosan kiadott következő TH2 build-ben is ez a térképek lesz már és a .338-ban volt ennek a tesztje.
-
mtomi95
senior tag
Igen-igen, de ha egy alkalmazás verziószáma beragad úgymond (adott esetekben pl: Nincs meg az új Áruház RS-en vagy a Térképek hamburger alul menüvel .338-on) és az állítás után nem a beragadt verziószámút fogja letölteni újra csak egy másik felbontással, hanem a legfrissebbet ami elérhető. Ezért működik a magic.
-
jksx
senior tag
válasz
mtomi95 #15972 üzenetére
"...és rendre felkínálja (az amúgy "eltűntnek" hitt) frissítéseket is!..."
Ha visszaállítod a "felbontás" csúszkát pl. 200%-ra akkor az áruház ugyanazokat a frissítéseket fogja felkínálni.
Szvsz. nem az "eltüntnek hitt" frissítéseket ajánlja fel, hanem csak a felbontás miatt frissíti ugyanazt a kb. 21 appot. -
colonell
senior tag
Az enyémre is 24 hónap gari van (640 XL DS LTE)
-
Tom5
addikt
Állítólag Imei szám alapján meg lehet nézni meddig garis még a teló. Ezt hol tehetem?
-
jksx
senior tag
Köszi a válaszokat!
Ryoo: már próbáltam, töröltem, újra kiraktam a csempét, átméreteztem semmi.
Letöröltem minden kontaktot, csak egy pár fényképest hagytam benne, akkor se csinál semmit.
Most átméreteztem kicsire, így nem látom, hogy nem frissül.tlac: az áruház csempe frissülést tudom, hogy hol lehet állítani, egy ideig csinálja aztán nem. A másik ugyanolyan telefonon meg gond nélkül csinálja.
mflex: köszönöm Neked is. Egyenlőre marad a 318-as. Majd meglátjuk milyen lesz az RS.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az viszont dühítő, hogy a két egyforma telefonon az egyiken frissül az áruház csempéje a másikon nem.
Ezek olyan dolgok, amit maga az MS sem tud megoldani, pont emiatt (ami egyiken jó, a másikon rossz, a harmadikon még rosszabb...etc) van a legnagyobb gond ezzel a csoda wtízzel.
Ez egy olyan kódolási hiba lehet, egy olyan amatőr és nyilván rengeteg pénzt felemésztő hiba a treshold-ban, ami miatt mai napig úgy gondolom, hogy ezt kukázni kellett volna és alapoktól újra kezdeni. De, valószínűleg olyan tetemes mennyiségű pénzt csesztek már el erre, hogy inkább toldozzák és foltozzák, ami miatt mindig ott lesz egy vagy sok, kicsi, vagy akár teljes összeomlást előidéző (én csak úgy nevezem) alvó bug.
Lehet, valakinél sosem jön elő, de a többségnél igen, mert ezt mutatja csak pl ez a fórum is, hogy néha mennyien akarják a falhoz baxni a készüléküket és soha többet winphone/mobile felkiáltással lelépnek.
És igazuk is van.Erre teszteltem ki, ami elég sok időmbe került a recovery-s tiszta telepítést nevezzük így, amit egyre többen csinálnak meg és a visszajelzésekből ítélve 90% feletti az arány, hogy utána ezek a bug-ok eltűnnek, vagy maradnak örök mély alvásban.
Szóval, lehetne ez egy nagyon frankó rendszer, ha néha nem azon gondolkoznék, hogy totális és hozzá nem értő idióták verik habzószájjal az egyet és a nullát rengeteg drága pc-ken a windows központban!
A RS egyelőre jó úton halad, nekem tetszik a csempés megoldás, a rendszer is, de ha azt is elcseszik, a 950 XL-t biztos eladom, vagy oda adom a (nagyobbik 5.5 éves) kislányomnak játéknak...
-
jksx
senior tag
Hiszek Neked, biztos, hogy lassabb ha megfigyelted. Én nem figyeltem, ezért nem tűnt fel nekem. Mea culpa.
Az viszont dühítő, hogy a két egyforma telefonon az egyiken frissül az áruház csempéje a másikon nem.
Az egyiken megjelennek a képek a kapcsolatok csempén a másikon nem. Mindkettő ugyanúgy lett w10-re frissítve, ugyanazok az appok vannak rajta, elvileg minden ugyanaz és mégsem.Mit csináljak a nem frissülő kapcsolatok csempés géppel?
Nyomjak neki egy HR-t, vagy egy recoveryt 8.1-re és újból felfrissíteni? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem akarok már erről irkálni, hogy lassabb-e, vagy nem (mihez képest), mert az és ennyi!
Rakd vissza recovery-vel a 107-est, akkor megérted, hogy miről beszélek.Konkrétan a főoldalon rányomsz, pl egy kirakott kapcsolatok csempére, vagy a tárcsázóra etc..., már ott van olyan fáziskésése, mire meglódul, hogy rosszul vagyok tőle. 107-en meg mint a villám reagál és gyorsan! És ez 164-ig nem volt, ez a csodálatos .218-cal lett ilyen és azóta is trágya lajhár az egész, bár javult a 318-cal valamit...650, 950 XL, 640 XL 535 telefonokon mind ezt csinálja, akkor nehogy azt írd nekem, hogy neked külön gyártottak készüléket és nálad olyan, mint a villám.
Hagyjuk, mert eleget teszteltem ezeket, és az RP 338 is javult már ebben az esetben, de az RS-hoz nem is lehet hasonlítani. Az (még) gyors és remélem nem baxxák el, mint ezt a TH2-öt is.
-
jksx
senior tag
Én nem vettem észre, hogy lassabb lett a rendszer. Két 640 XL DS-re tettem fel a 318-as verziót.
Olyan viszont van, hogy az egyiken az áruház csempéje nem frissül, a kapcsolatok csempe meg frissül (cserélgeti azokat az ocsmány kis kör alakú bélyegképeket). A másik telefonon az áruház csempe frissül, viszont a kapcsolatok csempén egyetlen egy bélyegkép sem jelenik meg... -
törölt tag
válasz
Luck Dragon #15942 üzenetére
És ez mitől van??
Ha megint kijelző cserélnek, akkor megint sanszos, hogy fennáll a hiba, nem?Szerk.: Nem lehet, hogy szoftveres a hiba?
Ahogy nézem, töltés közben jelentkezik ez is.. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Becksman #15950 üzenetére
Mi az, hogy jobb már?
Ezalatt mit értesz? A hivatalos .318 teljesen ok, de egy lajhár lett, bár a .218-nál egy hangyafaxnyival gyorsabb, de .107-.164-től qrvára messze van, azok tényleg gyorsak, vagy gyorsabbak voltak még...
Éppen ezért vagyok Redstone Fast körön. Eléggé stabil és teljesen jó az egész, de ami a lényeg, hogy gyors a rendszer! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #15946 üzenetére
Valószinűleg az aláírásodra asszociálva... :-)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #15939 üzenetére
Ezt csak mostanában kezdték rá ajánlgatni, gondolom, mert egy rakás flagship kezd már rájuk rohadni. A télen vásárolt 950 XL készülékemhez nekem sem járt...
---------------
(#15940) Sub-ZeRo
Gondolom, 640 XL-t akartál írni.
-
Joker88
őstag
hogy legyen szó a telefonról is..
mostanában észrevettem,hogy hívás közben halk lett a hangszóró, pedig 10-es hangerőn van... orvosolható ez valahogyan ? vagy csak én süketülk meg ,oké
-
-
kezman
őstag
válasz
Luck Dragon #15944 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe, tetszeni fog Jason Statham és Wesley Snipes
-
-
kezman
őstag
válasz
Luck Dragon #15942 üzenetére
Láttad a Káosz címü filmet, szuper film
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Most nézem, hogy feloldottam a képernyőt és a glance screen órája bele van égve a kijelzőbe. Mitől van ez? Most volt kijelző csere, mert a peremén a tömítő gumi kijött. Vissza a szervizbe?
-
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
A lumia készülékhez jár asztali pc-re telepíthető office licence?
Ha igen meddig érvényes ?
Köszönöm a segítséget. -
Joker88
őstag
egy apró kérdés.
Van a 640XL-ben zajszűrés hívás közben ?
szerk1.: IMEI szám alapján hol tudom csekkolni hogy van-e még érvényes garancia a készülékre ?
-
kezman
őstag
Volt a neten egy oldal ahol le lehetett csekkolni hogy garis e még telefonod, imei alapján, az még meg van?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Tdavid1994 #15919 üzenetére
most beszéltem a telekommal...nagyon felelőtlenek... mivel általános garijegyet adtak ki amin 12hónap van, de fél év után már nem foglalkozik vele a szolgáltató hanem a gyártó szervizébe kell leadni...ott meg ugye tudják csekkolni hogy mennyi gari van még rá, de a pali azt mondta hogy a 640re valóban 2év gyártói gari érvényes már, régen ez tényleg 1 év volt
már megszűnt a garancia ellenőrző oldal?
-
jksx
senior tag
válasz
#97246720 #15914 üzenetére
"az akkor el van írva..."
Nincs elírva semmi:
Tekintettel arra, hogy majd minden (nem szürke inportos) boltban 24 hó garanciával árulják, és az általad is linkelt gyártói jótálláson is 24 hónap van feltüntetve - ez 24 hónapot jelent a Microsoft Lumia készülékekre is, mert a Microsoft 640-es sorozat is Lumia névre hallgat. -
-
törölt tag
válasz
Tdavid1994 #15911 üzenetére
az akkor el van írva...
itt a hivatalos:
[link]ez csak a nokia, nokia lumia és nokia asha készülékekre érvényes, de ezt írja is kapásból...
mivel a 640 microsoft mobile termék így a 24hónap nem érvényes rá hivatalosan
az más tészta hogy az extreme digital vagy az euronics vállal rá +1 évet, megteheti mint viszont eladó...de microsoft készülékekre 1év gyártói gari van hivatalosan... erről meg lehet kérdezni a microsoft ügyfélszolgálatát...mi is onnan tudtuk meg...
de az fogyasztói törvénybe ütközik hogy ha a gyártó 2évet ad, a szolgáltató meg csak 1et ugyan arra gyártmányú készülékre, és mivel a telekom hivatalosan 12hó garit ad így a gyártó sem ad rá többet kötelezően
-
törölt tag
válasz
kezman #15908 üzenetére
akkor te még szerencsés vagy,mert 2éves nokia gari indult újra egy microsoft termékkel...tedd össze a két kezed
hogy ilyen szerencsés vagy
Tdavid1994:az érdekes...nekem telekomos 640LTE-m van és 12hó garis csak, tavaly kapott a feleségem egy 535-öt, amit a médiában vettünk, az is csak 12hó garis volt, ha szürke importból vetted akkor lehet 24hó garis, de csak bolti, gyártói semmi képen sem...mert minden microsoft termékre max 12hó garit ad gyártó
-
törölt tag
-
jksx
senior tag
válasz
kezman #15899 üzenetére
Ha egy új készüléket kaptál, akkor annak a garanciája, mint írtad június 6.-i dátummal "indul".
Ez egy új készülék, nem a régi készülék garanciája vonatkozik rá. Legrosszabb esetben 12 hónap a készülékre a gari, de a Microsoft gyártói garancia 24 hónap a készülékre. [link]
Valamelyik care pontot hívd fel és ott megadják, hogy mennyi garancia van a készülékre.
Itt a fórumon is szó volt már róla régebben, volt fórumtárs aki utánajárt és kicserélték neki a garancia levelet.
Engem nem érdekel, ha bedöglik egy éven túl, akkor ott a kinyomtatott Microsoftos garancia vállalás, annak fényében meg kell javítaniuk garanciálisan. -
buca84
őstag
válasz
spiderpig820 #15904 üzenetére
Most már jó nekem is...De kellett kínlódnom...
-
razzorr
őstag
Érthető amit írsz,bennem is felvetette a kérdést amúgy.
Én kettőt raktam fel xpro-ból kb.2hónap alatt és nekem sem volt zökkenőmentes,rendesen nyomkodni kellett a széleknél.A lényeg a lényeg,hogy most levéve gyorsabbnak és pontosabbnak érzem a gépelést,bár lehet csak bebeszélem magamnak
Nekem ennyi volta próbálgatása ezeknek a csodaszereknek. Lehet ütés ellen jól véd,de arra egy drágább készüléknél inkább a biztosítást alkalmaznám,de mivel elvből sem veszek már drágábbat,így marad az izgalmas és kifürkészhetetlen jövő. Ha törik,jön a droid,ha nem akkor még marad ezszerk. Ahogyan írtam anno ez a szuper GG3 már az első héten durván megkarcolódott,amit azóta is bámulok a képernyő közepén.
Apropó karcok, volt hogy kijelzővel lefele csúsztattam csempén métereket,ott a por rendesen felmarta az xpro széleit és karcolgattam elég keményen a "vadászkésemmel" is, de már itt-ott láttam hogy a kés is hagyott apró nyomokat rajta és abbahagytam inkább. Szóval nekem bezár a bazár. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
razzorr #15892 üzenetére
Érdemben ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta nekem eddig senki, de van egy olyan érzésem, hogy a japán technológiára való hivatkozás, csak egy jól csengő parasztvakítás!
Szerk:
Még annyit, hogy amit Te is írtál, egy minőségi edzett védelmű üveget manapság olyan bevonatokkal látnak el, hogy egyrészt sokkal simább érzetre a tapintása, ahogy csúszik rajta az ujjad, másrészt egy törlés és csillog villog. A felhasználást nemhogy rontani, de inkább javítja érzetre is! Ha pedig már leszedted, akkor egy sima papírlapot kellett volna szikével feldarabolnod rajta, ha azon egyetlen mikrokarc, annyi nem lett volna, akkor az egy minőségi és valódi védelem. Ilyen pl a Nillkin...
Próbáld meg ezt a GG3-mas kijelződön most már fólia nélkül, mikor úgy döntesz, hogy szanaszét töröd
végleg. Na, hát a GG3-ban olyan kicseszett mély karcok lesznek, amit el sem tudsz képzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!