- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Elhiszem, hogy arra hajaz, csak a cikk-ben szereplő mondat, mi szerint 'a google másolja' a ms-ot, teljesen alaptalan. Ez hasonló a 'téglalap alakú, kerekített sarkokkal' szerinti felfogással.
Egyébként meg nem értem ezeket az 'ez a miénk' felfogást, android kedvelőként teljesen hidegen hagy, hogy az ios vagy a wp7 mit vesz át az androidtól. Tudtommal nincs is ilyen per. Persze én nem vagyok hívő, és még örülök is annak, ha a kedvenc megoldásom más platformon is megjelenik, hisz nekem könnyíti meg a váltást.
*android kedvelő azért, mert tetszik a háttérkép, szeretem az egyedi ikonokat, az egyedi widgeteket, ez hasonlít leginkább a legkedveltebb telefonom os-éhez (p1i).
De ez a tile-os izé nem tetszik, sem a listás szöveges alkalmazásos rész, sem a wp8 ezen része. Túlságosan egységesített. Ami lehet, hogy hasznos, de egyáltalán nem szép. -
Depression
veterán
Tudom, a timescape-et egy prgramozó a megjelenése előtti délután dobta össze, a people hub meg a fejlesztési idő első napján kész volt, és így nézett ki. Attól függetlenül ugyanazt a feladatot látják el. És mondhatja a ms is ugyanúgy 'revolutionary'-nek, és 'a világ első...'-jének, csak a ms-nak nincsenek olyan nagy terjesztő hívei mint a konkurenciának, hogy ezt el is tudják hitetni.
-
Depression
veterán
Még mindig nem értem, hogy ez a people hub mennyire forradalmian tér el a timescape-től olyan módon, hogy a ms kijelenthesse, hogy a gugli tőlük vette az ötletet, és nem a se-tól, aki 1,5 éve mutatta ezt be.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest