Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
Új hozzászólás Aktív témák
-
labrat
csendes tag
válasz
bilimbalam
üzenetére
Hol írnak arról, hogy semmi köze a repülésszimulációhoz? Te szerintem nagyon meg vagy vezetve :)
Én való életben is pilóta vagyok, műrepülök is, és bizony szerintem ebben az új Flight Simulatorban a fizika és aerodinamika nagyon élethűre sikerült. Simán meg tudsz csinálni egy dugóhúzót, hurkot vagy dobott orsót, ahogy kell, nem úgy mint pl az elődben (FSX). Úgyhogy ha valaki azt mondja hogy a korábbi verzió jobb mint ez, akkor biztos lehetsz benne hogy fogalma nincs a repüléshez :)
Nem állítom, hogy tökéletes, vannak bugok és hiányosságok, de simán 90%-ra saccolnám a realitás faktort. -
hitvanyalak
senior tag
válasz
bilimbalam
üzenetére
Kicsit azt érzem, hogy te szeretnéd nem szeretni ezt a játékot...
-
törölt tag
válasz
bilimbalam
üzenetére
A cikk írója elég sok órát repült vele, ez alapjàn készült a teszt. Ez bizony repülőgép szimulátor. Egyáltalán nem félrevezető a cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest