Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
én eleve nem fizetnék a samsungnak annyi pénzt... nekem jó a kis kínai telefon is, és bőven nem volt 100 ezer sem, és abszolút meg vagyok vele elégedve...
Semmi sem pótolhatja az offline tárolást maximálisan, de ezt nem tudom átérezni mert ami fontos az a telefonon van, ami meg "kellhet" az felhőben vagy otthon gépen. Egyszerűen nem hiszem el, hogy napi szinten MINDIG kell több száz gigabyte-nyi adat/zene/doksi...
Ha én ilyen nyomorult helyzetben lennék akkor hordozható vinyót vinnék magammal és olyan telefont/tabletet választanék, ami tudja kezelni.
Én csak azt írom, hogy üzleti okai vannak annak hogy kiszorulnak a bővíthető telefonok... és ha nem nézzük az applet, akkor általában az üzleti döntések a piac igényein alapszanak.
Tanulság: körültekintően kell eljárni telefon vásárlásakor, és azt a modellt megvenni ami ténylegesen kiszolgálja az elképzeléseinket, és nem azt amit a marketing tol bele az agyunkba ezerrel, mint a Samsung túlárazott műanyag szappantartói...
(tuti lehet majd még olyan telefont kapni ami bővíthető, de nem ez lesz az általános...)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Rögtön kezdenék is egy idézettel a hvg.hu oldal egyik cikkjéből:Barra véleménye szerint a microSD kártyák többsége...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest