- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
Aki komolyabban vesz egy OSTOBA, SEMMIRE SEM JÓ, HITVÁNY JÁTÉKOT annál az embernél, aki az életét osztja meg vele, aki a társa, az megérdemli. Meg azt is hogy egyedül maradjon a hülye játékával. Marharépa...
-
kkf
aktív tag
válasz
DrGonzo22 #152 üzenetére
Tévedés
Még a liberálisok voltak hatalmon, amikor törvényre emelkedett, hogy Ferenc Testvért csak 5 évig terjedő szabadságvesztés fejében dobhatod meg tojással. Ugyanez a holokauszt nyilvános tagadásával, amikor világszerte több olyan bizonyíték látott napvilágot, melyek által erősen megkérdőjelezhető ennek létezése.
-
qestion
aktív tag
ezeket még a mónikasóba behívott fogatlan cigány is leoltja
-
kkf
aktív tag
fake
de, ha igaz lenne:
1. Aki ekkora elmebeteg, hogy hirtelen felindulásból szétveri a gépét, az tényleg megérdemli, hogy minden pénzét monitorra költse, illetve aki játékszenvedély miatt elhanyagolja a barátnőjét, annak a legbensőségesebb kapcsolata egy prostituálttal legyen heti egy alkalommal
2. A csaj reakciója maximálisan ellenszenves és irracionális. Amit most tett, semmin nem fog változtatni, sőt 100-ból 99-szer azonnali szakítás tettének következménye, ami vélhetően nem állt szándékában. Ha meg úgyis szakítani akart, és ezt egy végső büntinek szánta, akkor csak egyszerűen szánalmas. Ébresztő!!! Emberek a hatalmas igazságérzettel és kapcsolat centrikus ideológiával: biztosan beszéltek már erről a problémáról, és semmi sem változott. Na, ilyenkor kell továbbállni, és új pasast keresni, nem pedig szánalmas bosszúkon agyalni. Ha valami nem megy, nem kell erőltetni, és egyéb közhelyek.
3. Vigyázni kell az addiktív dolgokkal. Szexológusok szerint a rendszeres maszturbáció is okozhat függőséget
A végkonklúzió nem lehet más, mint hogy mindkét figura szánalom. -
echterion
nagyúr
Cumika.
-
JetiRulez
őstag
Ha apja lennék kicsit átdekorálnám az arcát.
-
Archanon
őstag
Fake vagy nem fake, szegény monitor, adták volna nekem.
Azért ilyet simán el tudok képzelni, sajnos léteznek ilyenek... Ha nem fake amúgy, ki tudja, lehet hogy használt, és soha többé nem játszott WoWal azóta. -
RepeatSector
senior tag
venni kéne neki egy 22"-os crt monitort na azt üsse csak a keze bánja
én életemben nem játszottam a wow-al és nem is vagyok miatta agresszív, ha a windóz belassul akkor ideges vagyok főleg amikor meló van de nem ütöm szét a moncsit ha elveszik a munkám még akkor sem -
Steel_Hammer
tag
Így végigolvasva a teljes topicot eléggé vegyes ézlemek kavarogtak bannem (vagy ha úgyv esszük bennünk, mert a barátnőmmel együtt olvastuk el)
Nem tudok mindenkinek egyesével válaszolni, nem is akarok, megpróbálom tömörem megírni, ami megfogalmazódott bennemAz hogy a videó fake il nem fake szerintem teljesen irreleváns. Sokan a párkapcsolati normákat hozzék fel alapul, sarkított példákkal is élve, amit, mint 3 éve erőteljes wow os, és 3 éve boldog párkapcsolatban élő ember, nem tudok elfogadni. Ha valami gondunk van a párunkkal, akkor azt le kell ülni megbeszélni és ezután nem döbben rá, hogy mit tett/tesz, akkor vagy tényleg sík hülye, vagy nem szereti eléggé a párját ahhoz, hogy el tudja fogadni, esetleg igaza lehet. Ebben viszont DrGonzo kollégával kell egyet értsek, mert márpedig egy ilyen kapcsolatot nem éri meg erőltetni.
Másik fele: igen, a srác is hülye volt, hogy a játékok jobban szerette, mint a párját, akibe elvileg szerelmes, hisz ezért van vele, nem? Ha tényleg szerelemes lenne, akkor tudná hanyagolni a játékot néha, és megkérdezni a párját, hogy: "Drágám, ma mihez lenne kedved?"Itt nem arról van szó, hogy ne tegyünk semmit azért akit szeretünk, viszont ez már tényleg az egyik legbrutálisabb megoldás, nem beszélve arról, hogy eléggé őnző cselekedet is. Most megjegyezném azt is, hogy konkrét adat nem volt arról, hogy a gyerek függő lett volna, a csaj csak annyit említ, hogy "Mindig a a hülye gépe elött ül, és játsza a hülye játékot" (észrevehető egy alapvető ellenszemv a dolog kapcsán), de ez egy relatív fogalom. Senki nem tudja, hogy ez pontosan mit jelent, hogy nem alszik/eszik, vagy csak a szabad idejének nagyobb hányadát tölti ott, és a csaj csak egyszerűen féltékeny volt, hogy nem minden idejét rá szenteli.
Egyik fél reakciójával sem értek egyett, mert egyiknek sincs igaza. A csaj átesett a ló tulsó oldalára, a srácnak meg egyszeűen, és finoman szólva buta.
Emelett szeretném kikérni a normális wow játékosok nevében magunknak azt, hogy a wow elrontja a társadalmat. Ez is egy játék, egy szórakozás, ami magában foglalja a függőség lehetőség. Nem minden wow játékos függő, mint ahogy nem minden póker játékos szerencsejáték függő, vagy ahogy nem mindenki aki sörözik alkoholista.
-
feka007
veterán
válasz
DrGonzo22 #152 üzenetére
50 éve ezért a "gyűlölettől fröcsögő" véleményért inkább megpaskoltak volna, de mind1.. Ellenben épp az ilyen idióta lett volna elzárva..
Ja, és lehet neked ez nem tetszik, de a többség elítéli az emo, homo, és az ilyen pszichiátriai eseteket, már az a 200 000+1 sincs meg..
-
Scholes9
nagyúr
Eh mégis mi történne, csinálsz egy kis karit és írsz a GM-nek, aki mindent visszaad, párszor már én is eljátszottam anno...
-
TTomax
félisten
Ez a videó minden csak nem funny... a legjobb szó rá a szánalmas... szánalmas ahogy készült,szánalmas amit látunk rajta,és szánalmas úgy ahogy van a sztorival együtt.... sírni kellene rajta nem nevetni.
-
feka007
veterán
És azt bírom, hogy az ilyen elmebeteg p.csöknek jut is barátnő..
50 éve az ilyen bunkó barmokat meg a homokosokat/emokat leköpték volna még, és le is köpték.. Rohadt liberalizmus
-
Angel1981
veterán
Szerintem kamu.
Ha tényleg pusztán az a célja a törléssel, hogy "észhez térítse" a srácot, miért venné fel kamerára? Hogy utána jókat röhögjön rajta a barátnőivel? Ez nem jellemző a lányokra! Arról nem is beszélve, hogy honnan tudta előre, hogy ilyen "látványosan" fog reagálni a srác? Az is lehetett volna, hogy értetlenkedve, dühösen feláll a géptől, és annyi!
Egy kistesóból már inkább kinézném az ilyen dolgot, de nem egy barátnőből...
Arról nem is beszélve, hogy simán észrevehette volna a kamerát is és akkor ugrik a "poén" meg a kamera is!
Ti ha előre feltételezitek, hogy így reagálna valaki, akivel ezt teszitek, ott mernétek hagyni a közvetlen közelében egy akár több százezer forintos kamerát? -
ír egy petíciót, és visszaadják.
end of story. -
HaaS
addikt
válasz
fordfairlane #132 üzenetére
!
Gyönyörű!
-
HaZsolt
őstag
Hát ez nagyon nagy
. De amugy nemkell egy jelszó amivel töröljük a karaktert? A csaj meg ott volt tőle pár méterre...
-
Na jól van értsd aminek akarod
-
Chosen
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #135 üzenetére
Játékos?
-
Én soha nem tennék ilyet pasimmal, én is imádok játszani, mindig gondolkozom rajta hogy vleem egy játékos pasi jól fog járni. MAx összeveszünk ki játszik.
-
Viktor77
titán
válasz
fordfairlane #132 üzenetére
Hadd élvezkedjen, valahol neki is nagyfiúnak kell látszani.
-
H0lySh1t
csendes tag
válasz
DrGonzo22 #106 üzenetére
Lájk!
Szerintem is egy fura dolog az erkölcs, igazából attól függ ki honnan jöt, ki hogyan tanulta meg. Szerencsére egyes modern emberek sajátossága hogy el tudnak vonatkoztatni saját maguktól, meg egyéb fogalmaktól. Példaként nálam is papoltak az erkölcsröl, holott a valóságban ez sosem nyilvánult meg, vagy csak eröszakkal. Persze ettöl is lehet szép valami hogy nincs sok értelme, de mégis müködik, csak én is inkább absztrakt módon kezelem a dolgokat. És ettöl továbbra sem lesz büntudatom
Persze nekem is döntöttek már romba olyasmit amivel sokat foglalkoztam, de egy idö után ezeket is lehet higgadtan kezelni, hacsak nem elüt egy busz -
Ice!?
őstag
..és nincs kocka wowos.
-
Sanyix
őstag
fasza ez a nagy vov, hogy még egy olyan egyszerű dolgot sem sikerült megoldaniuk mint a lineage2-ben. Ott ha rányomsz a karakter delete-re, elindul egy visszaszámlálás kerek 1 hétig, és ha ez lejárt akkor törlődik, addig bármikor vissza lehet vonni, így megelőzve ezeket a vicces dolgokat
De a monitor mit ártott, azt nem értem.
-
joecontra
addikt
Nem volt ez megrendezve? Pont utána kevéssel jön be a csávó, hogy a csaj végzett? Na ne.
Szerintem ez fake. -
cszn
őstag
válasz
DrGonzo22 #106 üzenetére
"Aki átlátja az erkölcs működését, az elveszíti a benne való hitet is." Nagyon magasról beszélsz. Persze maga a nézet amit "képviselsz" engedteti meg, hogy így mondd. Az erkölcs, a kialakulásának és működésének bonyolultsága, sokkal érdekesebb mint élből elutasítónak lenni. Én minél többet értek meg belőle annál több szépséget vélek felfedezni benne. Egyenesen azt mondani, hogy átlátod szimplán nagyképűségre vall. Bölcs embernek kell lenni ahhoz nem elmésnek. Ha tényleg érted a működését akkor beláthatod, hogy erkölcs nélküli világban még egy magadfajta nihilistának se lenne helye a nem létező társadalomban.
-
BiP
nagyúr
válasz
DrGonzo22 #114 üzenetére
Hát nem hiszem, hogy az emberek szórakozásból veszekednek
Viszont problémamegoldásnak (ha kellően nyitott/értelmes a 2 ember) alkalmas, levezeti az indulatokat is, a felgyülemlett feszültséget stb. + a bónusz a make up sex
Én is konfliktuskerülő ember vagyok, inkább magamban tartom a dolgokat, vagy kerülöm a necces helyzeteket, de tapasztalatból tudom, hogy ez hosszútávon nem jó megoldás. Időnként sajnos beszélgetni kell, ez egy ilyen műfaj.
Hogy legyen ONtopik vonatkozása is a kommentnek, a csaj (meg a csávó) is jobban járt volna egy kis veszekedéssel (bár szerintem így is volt, nem kicsi
)
Kiordítják magukat, aztán vagy elegyengetik vagy kidobja az egyik a másikat. -
DrGonzo22
őstag
válasz
Viktor77 #111 üzenetére
Ez elvileg egy frissen készült videó, a gyerek main-je egy gnóm mage, nekem úgy tűnik, hogy T10 van rajta, a lila, azaz a badge-ekért is megvásárolható. A gear többi részét igazából nem tudom beazonosítani, januárban eladtam a karakterem (azon akkor volt ugyanez a fej és chest, sőt szerintem a staffunk is azonos - Maghari Chieftain's Staff-om volt, és a videón lévő is annak tűnik). Van egy hosszú idő alatt badgekből gearezett értéktelen mainje + némi free loot icc normalból, simán kinézem belőle, hogy fogalma nincs arról, hogyan kéne visszaállítani a karakterét...
-
BiP
nagyúr
válasz
DrGonzo22 #106 üzenetére
Meg is nyugodtam, meg nem is. Tök értelmesen leírtad, mi a véleményed. Van határozott véleményed. Már ez is nagy szó a mai világban, ez becsülendő. Az emberekhez való viszonyod számomra fura. Ebbe nem megyek bele, túl személyes és méginkább offtopik. Megítélni meg ki vagyok én, meg tényleg mindenki más, ettől izgalmas.
Azon agyaltam, hogy mi lenne, ha egy pont ugyanolyan gondolkodású emberrel hozna össze a sors. Pl. kollégiumi szobatársak vagy ilyesmi. Kiidegelnétek egymást? Leszarnátok egymást? Vagy pont jól összehaverkodnátok, és ezzel önmagatokat tagadnátok meg? Érdekes helyzet lenne, annyi szent.
Viktor77: Számomra még mindig nem elég meggyőző. Attól mert tudja, hirtelen mérgében simán lerúghatja a cuccost. Én nem csinálnék ilyet, de ismerek olyan hirtelen haragú embert, aki először cselekszik, aztán gondolkodik. Amint lehiggad (ez általában hamar megvan, amilyen gyorsan felkapja a vizet, olyan gyorsan el is múlik), képes tiszta fejjel átgondolni a dolgokat.
(#106) DrGonzo22 : Elég durva zsakzsargon, én sem értek ebből egy betűt sem
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Viktor77 #107 üzenetére
Ugyan már, van egy sima T10-es gnóm mage-e, abból is a badge-ekért kapható legszarabb... A belogolva eltöltött idő, és az elért eredmény köszönőviszonyban sincs egymással. Pl. wotlk-et betegség+vizsgaidőszak miatt február elején tudtam csak elkezdeni, 17-én volt meg a lvl80, 24-én a Champion of the Frozen Wastes, úgy, hogy nem volt guild, ami várt, sőt transfereltem a régi realmemről, ergo senkit nem ismertem az új realmen. Heroic-okat abban a pár napban guildlessként pugoltam, loottal iszonyatos szerencsém volt, így aránylag elfogadható gearben tudtam már jelentkezéseket írni. Mások meg hónapokig képesek azon agyalni, hogy hova jelentkezzenek, persze ez mind "played", mert Dalaranban teszik mindezt.
-
DrGonzo22
őstag
Felebaráti szeretet nagyjából azt jelenti, hogy pusztán azért "szeressek" (elfogadjak) valakit, mert ember. Ezt egy agyament baromságnak tartom, szerencsére, soha semelyik társadalom nem gyakorolta, csak dirregve-durrogva hirdette széltében-hosszában, hogy ez a helyes. Akik nyíltan kritizálták ezt az eszmét, azokat megbüntették, éppen ezért intelligens ember erről hazudik.
Az erkölcs egy társadalmi normarendszer, amit vallásos áhítattal tisztelnek, és úgy gondolják, valami nagyon fontos, sőt megváltoztathatatlan dolog. Pedig rengetegféle erkölcs van, és messze nem is olyan fontos, mint gondolják. Aki átlátja az erkölcs működését, az elveszíti a benne való hitet is. Például értelmetlenség olyan dolgokról beszélni, hogy micsoda gonosz társadalom az, ahol megcsonkítják a tolvajokat. Semmivel sem jobb, vagy rosszabb ettől egy társadalom, csak mások a játékszabályok. Persze, ha olyan szabályokat követ egy társadalom, ami azt felbomlasztja, vagy versenyképtelenné teszi más rivális társadalmakkal szemben, akkor az a közösség objektíve rossz törvényeket követ, de nincs mögötte az a plusz, amit az erkölcs szó hallatán az emberek odagondolnak. A másik semmitmondó fogalom, amit ilyenkor fel szoktak hozni, hogy az erkölcs az igazat képviseli, gondoljunk bele, az igaz szó itt milyen "mágikus" módon van használva. Igazságos-e egy három éves kisgyerek megerőszakolása, megölése? Erre a kérdésre hajlamos mindenki rávágni, hogy micsoda igazságtalanság, pedig nincs is semmilyen kapcsolatban az igazsággal. Érdekes, hogy a "Piros-e egy három éves kisgyerek megerőszakolása, megölése?" kérdésre már mindenki helyesen reagál: "Te megbolondultál, hogy ilyen marhaságokat kérdezel?".
-
BiP
nagyúr
válasz
DrGonzo22 #104 üzenetére
Ezt ugye csak viccből írtad?! Ugye?
Vagy tényleg furcsa lelkivilágod van vagy jobb esetben csak fogalmi tévedéseid. (pl. erkölcs/felebaráti szeretet jelentése, tartalma. Nem olyan veszélyes/elvetemült dolgok ezek, mint ahogy gondolod. Kicsit árnyaltabb a képlet. Lehet házasság előtti szex mellett is erkölcsösnek lenni, és a felebaráti szeretet sem azt jelenti, hogy Béla és Géza buzi)
(#99) Viktor77: szerintem nem fake, bár 100%-ra sem mondanám, hogy igazi, de a mérleg afelé hajlik nálam. mondjuk 60-70% bizonyossággal. Ettől még nem IJ
-
DrGonzo22
őstag
Na ezt végképp nem értem. Gyerekkorom óta ateista vagyok, a szexuális forradalom radikális megnyilvánulásait is támogatom, az erkölcs szótól a hideg futkos a hátamon, káros és esztelen dolognak tartom a felebaráti szeretetet, stb. Sőt még a templomokat sem szeretem, mert büdös van bennük.
-
amonshi
csendes tag
.....ha barátnőd van ne a wowot told hanem őt
-
DrGonzo22
őstag
Nem szerelemmel indult az a kapcsolatom, viszont világos volt rögtön az elején, hogy hova fog vezetni, mégis belementem, mert érdekes volt az adott lány.
Ez a mentsük meg dolog nekem továbbra is majom a köszörűkövön. Praktikusnak biztosan praktikus, de nem lehetne rávenni, az is biztos.
-
Viktor77
titán
Az, hogy fake, az 100%. Aki komolyan vette, és osztotta az észt, az IJ.
Felettem többen is elmondták, hogy miért. Nem baj, lehet egy jót flamelni. Remélem, csak azok teszik ezt, akiknek semmi hobbijuk (mert ugye ezt a játékot is lehet mértékkel és ésszel játszani), vagy káros szenvedélyük nincs (hogy megemlítsem a másik végletet is).Amit viszont nem értek, hogy látszik, ahogy a srác a képenyő jobboldalán megnyom valamit, majd begépel valamit. Az vajon mi lehet? Mert az látszik, mikor a jelszavát üti be, szóval nem az.
-
BiP
nagyúr
válasz
DrGonzo22 #96 üzenetére
Jó, ha szerelmes vagy, akkor más síkon van az ember, a szerelem átír minden racionalitást
. Akkor is hajlandó együtt lenni a másikkal, ha nem feltétlenül boldog, vagy nincs jövője.
Meg ugye attól, mert szeretnél boldog lenni, nem biztos, hogy össze is jönA mentsük meg a párkapcsolatunkat dolognak azért (szerencsére) nem csak az a fázisa van, amit te mondasz. Más kérdés, hogy a legtöbb embernek tényleg csak akkor esik le a tantusz, amikor már ide jutnak.
Hogy ON is legyek, a mellékelt WoW-os eset is egy mentési próbálkozás lehetett. Más kérdés, hogy hogy sült el a kapcsolat szempontjából, szerintem nem volt túl hatékony
-
DrGonzo22
őstag
Tényleg nagyok a megközelítésbeli különbségek, ami inkább számomra kellemetlen, mert én, és a hozzám hasonlóak vannak kisebbségben, de amint írtad is, szerencsére nem vagyok egyedül.
"Én eddig azt hittem, hogy 2 ember azért van együtt, mert szeretne boldog lenni, jó esetben szereti is a másikat, és azt szeretné, ha a másik is boldog lenne."
Na igen, ez is egy olyan dolog, ahol kibukik a szög a zsákból. Eddigi legnagyobb szerelmem, legjobb párkapcsolatom egy olyan lánnyal volt, akiről eleve tudtam, hogy soha nem lesz egyikünk sem boldog a másiktól, sőt csak "kárt" okozunk egymásnak, mégis érdekesebb volt, mint mások. Nekem egy párkapcsolat célja messze nem a boldogság, sőt még csak nem is a szerelem.Az ilyen mentsük meg a párkapcsolatunkat/házasságunkat/ellaposodó szexuális életünket... felkiáltásokról nekem a pszichológusok, és a szexuális segédeszközök jutnak eszembe, mindkettőről igen jó véleménnyel vagyok. A mentális és a fizikális vibrátor...
-
Killing
addikt
Nos innentől 3 esélyes a topic:
1: Párkapcsolati tanácsadó topic
2: Tárgyalások a 'G*ci volt-e a csaj' témában
3: Találgatás, avagy fake-e a videó -
cszn
őstag
válasz
DrGonzo22 #90 üzenetére
Egy kissé önző a hozzáállásod nem gondolod? Egy kapcsolathoz két ember kell. Többé-kevésbé egyenlőeknek kell lenniük, de semmiképpen nem ugyanolyanok az érzéseik egymás iránt. Ha még hozzáadjuk azt is hogy mindegyik fél változik is az idő folyamán, tovább bonyolódik a helyzet... Folytathatnám, de a lényeg az, hogy ezzel a hozzáállással nem lehet párkapcsolatban élni. Harmonikus, jól működőben nem.
(#92) DrGonzo22 Emberi biológiai értelemben vett mivoltodat, származásodat cáfolod meg. Érdekes eset vagy. Nem bántásként mondom csak hát érdekes na.
-
BiP
nagyúr
válasz
DrGonzo22 #90 üzenetére
"De milyen alapon tehet bárki is szemrehányást a másiknak, hogy szarik rá?"
Mert mondjuk párkapcsolatban élnek, ez elég indok.
Vannak olyan emberek, akik ha érzik, hogy a kapcsolat jelen állapotában nem a legjobb, de lehetne tenni érte, akkor jelzik a másiknak, és tesznek érte.
Ha az egyik fél nem hajlandó többet tenni érte, és a "ha neki ez nem felel meg lépjen ki a kapcsolatból" fázisban van, az elég egyoldalú hozzáállás, és akkor annak hamar vége van, ahogy Te is írod.
De azon felháborodni, hogy szól a párod, hogy ő nem érzi jól magát a kapcsolatban? Neked is érdekes lelkivilágod lehet. Én eddig azt hittem, hogy 2 ember azért van együtt, mert szeretne boldog lenni, jó esetben szereti is a másikat, és azt szeretné, ha a másik is boldog lenne. Mondjuk Te sem vagy egyedi. Ismerek egy srácot, ugyanúgy gondolkodik, mint Te. Vannak ilyenek, vannak olyanok.
#92-ben írtad, ez tényleg a kalandor hozzáállás. A lányok többsége meg hosszú távban gondolkodik. Legalábbis már fiatalabb korban eljutnak erre a fázisra. Sokszor már a kapcsolat elején azon agyalnak, hova tart a dolog.A faszik többségét ez az elején rohadtul nem érdekli,(sőt, férfiszemmel elég frusztráló), de a végén azért eljutnak ide és vannak olyan 'kalandor' faszik, mint Te, hogy egyáltalán nem ez mozgatja őket egy kapcsolatban, a végéig sem. -
DrGonzo22
őstag
Ez is ugyanaz a szemlélet, ami ellen már szóltam. "Nem jön össze a dolog". Miféle dolog? Számomra egy kapcsolat nem egy dolog, hanem eltöltött idő egy valamiért, valamilyen szempontból érdekes emberrel, nincs semmi célja, aminek össze kéne benne jönnie... Ha tetszik én egy ilyen "kalandor" típusú felfogásban élem az életem ezen részét. Ami valóban sajnálatos (legalábbis számomra mindenképpen, mert előnytelenül érint), hogy a legtöbb lány/nő is azt akarja, hogy "összejöjjön a dolog", én ilyenkor pedig elhagyom őket... Mi érdekes is maradhatna egy ilyen nőből számomra?
-
Fortissimus
őstag
szegeny gyerek..... bar en nem wow-ozok, de azert meg tudom erteni a fajdalmat, bar en maskepp vezettem volna le a feszultseget
-
DrGonzo22
őstag
Ha szarna rám a barátnőm, otthagynám. De milyen alapon tehet bárki is szemrehányást a másiknak, hogy szarik rá?
Egyébként fordított eset állt már fenn. Ő is volt olyan ostoba, hogy elkezdett izélgetni, hogy nem vagyok igazán lelkes, stb. Megmondtam, hogy pont annyira fontos, mint amennyire, ha neki ez nem felel meg lépjen ki a kapcsolatból, és kezdjen másikat. Erre persze képtelen volt, inkább hülyébbnél hülyébb dolgokat hozott fel. Rögtön ott is hagytam, mert az már mindennek a teteje, hogy nem elég, hogy nem veszi észre, hogy a kapcsolatunk csak egy ímmel-ámmal kapcsolat, még erőszakoskodik is a másikkal. Betegesek az emberek párkapcsolati elképzelései/elvárásai, nem vagy egyedi eset.
-
BiP
nagyúr
válasz
DrGonzo22 #79 üzenetére
Pedig az emberek sértettségükben elég elvetemült dolgokra képesek, hidd el.
Szerencsés vagy (én is), hogy ilyen bosszúálló típusú lánnyal még nem hozott össze a sors, pedig vannak.Amúgymeg még ha tudta is, hogy vissza lehet állítani, első meglepődöttségben, indulatból simán tud művelni ilyet egy hirtelen haragú ember. Aztán ha normális, és lenyugszik, akkor leül, végiggondolja a lehetőségeket, és szépen ír a supportnak. Csak ezt a videó már nem mutatja. 1. mert ez a része uncsi 2. valószínűleg már nem volt, ki felvegye videóra.
-
moha21
veterán
A lényeg, hogy jelszót nem adunk meg senkinek.
-
DrGonzo22
őstag
Átvágott.. mintha egy párkapcsolatnak lennének szabályai, és a másik fél eltért volna az egyik paragrafustól. Mesélnél még arról, mi minden van egy ilyen "párkapcsolati szerződésben"? Komolyan mondom száz évvel ezelőtt rugalmasabbak/izgalmasabbak/életszerűbbek voltak az emberek, mint ez a mai "fiatalság".
-
Morden24
nagyúr
Hülye a kérdés, a WoW-osoknak csak *.jpg illetve .avi nevű barátnőik vannak, azok pedig teljesen képtelenek letörölni bármit is
(Vicc, vicc, vicc)
-
nem_tom
őstag
"az élete nagy munkája hogy csinál egy virtuális adathalmazt sok éven keresztül, és fáj amikor ezt lerombolják..."
Ez inkább akkor szánalmas csak, ha az egy játék...
Mert egy virtuális adathalmaz lehet értelmes dolog is.(#79) DrGonzo22: Kikérem magamnak, nem baromság, megfontoltan írok. Ugyanis az illető, akkor átvágott és játszott az érzéseiddel. Aztán meg csak WoW-ozott. Gondolj bele.
-
DrGonzo22
őstag
Van tapasztalatom törölt karakterekkel, itemekkel kapcsolatban.
Egyik guildtársam törölte a karakterét, mert felhúzta magát egy GM support ügyön. Másnap visszakérte, mert rájött, hogy hülyeség volt így túlreagálni az ügyet, húsz perccel azután, hogy a GM elindította a beszélgetést, minden karaktere minden itemével együtt a rendelkezésére állt.
A testvérem 8 hónappal a karaktereinek törlése után ment vissza a wowba, 2 nap után mindent visszakapott.
Egy évvel ezelőtt töröltem egy rakás preWOTLK itememet, mert úgy éreztem elárasztják a táskámat, volt köztük Blessed Medallin of Karabor , Orb of the Sin'dorei , stb. Ezeket később úgy éreztem nagy hülyeség volt törölni/eladni, és nyitottam egy ticketet, pár órán belül beszéltem egy GM-mel, egy jó fél nappal később elkezdtek jönni a levelek bennük az itemekkel, pedig 2 hónappal az eset után kerestem meg őket. Sőt kiküldtek egy lvl40-es lovat is, amit még BC alatt engedtem szélnek, mert hirtelen kevés lett a hely a táskáimban, ugye akkor még nem volt külön interface a mountokhoz.
-
H0lySh1t
csendes tag
"Biztos fake"
Szerintem nem fake, az emberek már csak ilyen gyerekesek...emlékszem (most jön majd a flame) gyerekkoromban én is képes voltam nekiesni a gépnek, söt egyszer még el is szállt az egész mert kontaktosra vertem a tápot
Ugyanakkor az egész meg csak egy gép, egy nyomorult eszköz. De mondok jobbat, ha az az élete nagy munkája hogy csinál egy virtuális adathalmazt sok éven keresztül, és fáj amikor ezt lerombolják...hát az ilyen mit fog csinálni ha nem kapja meg a reggelijét, vagy a havi zsebpénzét. Nem bántom, nem együttérzek vele, csak nevetek rajta egy jót -
Zolik
senior tag
"EMBEREK! Nem az a lényeg, hogy kamu, vagy sem. Hanem, hogy miről szól, mit mond. Ezt kell figyelembe venni!"
Nekem ebből a videóból az jött le, hogy nem lehet megbízni senkiben! Még a "társadban" sem! Ez kb ugyan olyan mint mikor a férj jól szétveri a feleségét és végén azt mondja, hogy : "bocsáss meg, de azért teszem mert szeretlek". kkthxbai!
A barátnőmtől idézek: "akit szeretünk azt nem bántjuk".
További szép napot!
-
Zolik
senior tag
én 2005. mácius óta játszok. egy main karim van. az én esetemben ez soha nem történhetne meg mivel authenticator van az accounthoz csatolva (+ jelszó védelem amit a kis szerketyű ír ki) és a nélkül nem lehet belépni.
az én barátnőm mondjuk ilyet soha nem tenne meg, (néha még ő mondja is hogy játsz nyugodtan), de ezt a csajt úgy picsán rúgnám hogy a pipere cuccaival együtt a repülni a lakásból kifelé!
a wowról nem lehet mentést csinálni mivel mindent a játék szervereken tárol. ha törlik a karid, vagy kirabolták kell írni gm-nek, amibe elküldöd az adataid és visszaállítják a karaktered.
"Ezeket a karaktereket kb. 20 perc lett volna visszaállítani, ha ennyit sem tudott a wowról, akkor nem lehetett valami nagy játékos"
Ez egy baromság! Ha meglopnak és tudod ki a tettes fejből elmondod az összes jogszabályt ami "oda vág"? Te is nyílván a hajadat tépnéd az idegtől aztán ha lehiggadsz kezdesz el gondolkodni! -
fpeter07
veterán
Akkor még se volt a barátnője, legalábbis barát nem
-
DrGonzo22
őstag
Párkapcsolatok 80%-a szart nem ér. Gyakorlatilag egy társadalmi elvárás, hogy legyen valaki az ember mellett. Sok ostoba barom, meg is akar ennek felelni. Mert a "teljes élet" része... Az ilyen kapcsolatokért nem is kár - mellesleg ilyen jellegű problémák is csak ezekben a kapcsolatokban jelenhetnek egyáltalán meg.
-
Lenry
félisten
az idegbetegek nem 24/7 idegbetegek... csak ha bekattannak.
esetleg valami fontos raid lett volna este amire készült vagy ilyesmi és így arra nem tudott volna menni...
fentebb írtuk, hogy igen rövid idő alatt vissza lehet állítani a karaktereket (nagyon jó és meglehetősen gyors a Blizzard customer supportja)OFF], annyit meg akkor is tudnak várni a többiek, ha már épp indultak volna a raidre.
szóval szerintem továbbra is fake
(#63) nem_tom és szerinted majd egy ilyen videó megváltoztat az égvilágon bármit is?
a haverod meg balf*sz volt, de így járt, pont róluk írtam, hogy nincs sokáig nője. majd ha akar egyet, akkor magától is rá fog jönni, hogy mit kell megváltoztatnia az életében. -
nem_tom
őstag
Felhívja a figyelmedet arra, hogy ne a játéknak élj, hanem foglalkozz a szeretteiddel is.
Én amúgy ismerek ilyet. Volt nője, de többet foglalkozott a WoW-al. Nem tartott sokáig a kapcsolatuk. Egy ilyen videóval akár meg is lehet előzni néhány embernél, hogy függővé váljon.
Aztán egy gyengébb idegrendszerű emberből kiválthat ilyet, egy olyan dolog, ami függővé tette. Sokkal ingerlékenyebb lesz a játékra nézve. -
elithun
őstag
Azért a reakción meglepődtem.
-
oO7
őstag
nem tűnt idegbetegnek... az elején tök higgadtan leült, valamit msn-ezett aztán belog... wtf... relog... darabig vívódott hogy most akkor mivan és aztán úgy döntött, hogy a monitor a ludas...
lehet hogy nem is konkrétan az tolta fel az agyát hogy törölték a karaktereit hanem esetleg valami fontos raid lett volna este amire készült vagy ilyesmi és így arra nem tudott volna menni... -
DrGonzo22
őstag
Tisztázzuk a dolgokat.
Ezeket a karaktereket kb. 20 perc lett volna visszaállítani, ha ennyit sem tudott a wowról, akkor nem lehetett valami nagy játékos.
Egy jobb karakter nagyjából annyit ér, mint az általa szétvert monitor - külföldi árakkal számolva a sokszorosát.
Magénak a szétverésnek semmi köze a wowhoz, láttam én már embert irodai berendezést szétverni ennél jelentéktelenebb dolgok miatt is. Szánalmas reakció, de ez van. (Engem wowon belül egyszer idegesített fel valami, de az nagyon - Higher Learning-hez az utolsó könyvet harmadszorra késtem le aznap, az utolsó esetben crit errort kaptam hs után, öcsém számítógépéről végignézhettem, ahogy despawnol a könyv, mert a karakterem befagyott, nem tudtam be se logolni vele. Fogtam magam, átöltöztem és futottam 10 kilométert, pedig aznapra már reggel letudtam a futást, de olyan kézremegés, ideggörcs jött rám a tehetetlen dühtől, hogy kellett valami mozgás, amivel megszüntethetem.)
A barátnő is rém primitív viselkedést mutatott, értelmi szint alapján összeillő pár.
Sajnos a wowban egyre több a wannabe frusztrált barom, státusszimbólum, divat lett a wow. Ezeknek az embereknek kb. olyan, mint egy méretes fux a nyakban. Játéktudásuk természetesen közel nulla. Egy ilyen figura szerepel ezen a videón is, körülbelül hasonlóan elmés megoldásaik vannak raidek alatt is, stresszesebb helyzetekben...
Aki normális társasággal akar wowozni, az hajtson rá a top guildekre, különben ilyen színvonalú emberek tömegével kell együtt raideznie. Az eredmény garantált: szánalmas HC progress, rengeteg balhéval fűszerezve. A normal contentre ezek is megfelelnek, csak az egy kicsit is értelmesebb, a játékot a játékélmény miatt játszó embernek nem valami érdekes, a normal raid mára kb. a farmolás csoportos módjává züllött.
-
Lenry
félisten
miért mit mond? foglalkozz a nőddel különben törli a WoW karaktered?
aki ennyire kocka annak vagy nincs nője, vagy nem sokáig, mert a nő lelép, ha a srác szarik rá (vagy a nő is kocka)
az meg, hogy a gyerek egy idegbeteg idióta, az meg tök más dolog kiválthatta volna az is, ha véletlenül meglökik az utcán.
valószínűleg nem a WoW miatt lett hülye.(#55) gábbor és mindezt alig 5 év alatt?
egyébként meg nem lehet társadalmi életet élni, ha fórumozol? ülj le, egyes -
littlelion21
addikt
Ez egy BAROM.
És mennyi ilyen elb@szott figura van, édes Istenem... -
iSonic
addikt
nekem ez a videó nagyon kamu szagú, főleg, mert egyrészt tutira vágja a srác, hogy van bent egy kamera, másrészt nem olyan ártatlanul lép be a játékba.. másrészt mellesleg nem ér egy játék annyit, hogy szétvered a monitort meg a nőt.. bár tény, hogy szar lehet neki ilyenkor, de, akinek ilyen karakterei vannak az azt is tudja, hogy ezt visszakapja, amit előttem sokan le is írtak.. szóval egyszer még vicces de utána már szánalom..
-
Sicilian
addikt
ez jó volt...
-
BiP
nagyúr
Itt most mit kell nézni?
1 percig bírtam, aztán átpörgettem. Végig csak kommentálja, hogy hogy nyomják le a bosst?
Hát ezt tényleg muszáj volt fejvenni! És még rávette az anyját is, akinek szegénynek fingja nem volt arról, mit is csinál kicsi fia.(#40) Hiftu:az anger management.
(#42) Lengyi: A többiek pont azt mondják, hogy ott kint annyit nem kell gályázni egy monitorért, így kisebb a motiváció, hogy visszafogd magad. Én simán elhittem.
(#43) MeszarosB. Persze én is sokat agyalnék rajta, hogy mi lehetett, ahelyett, hogy elkeseredésemben törni-zúzni kezdenék.
Lehet, hogy a zuzmóagyú srác ilyen hamar végigzongorázta a lehetőségeket - azt az egyet, ami eszébe jutott, hogy örökre elveszett - és akkor ütött(#46) Lenry: Ne próbáld soha megérteni egy lány eszköztárát, nem fog menni
Ha meg más nem, lehet, hogy annyi volt a célja csak, hogy kiszúrjon vele, mert elege volt. -
Lenry
félisten
fake
ad1: ha a gyerek akkora WoW kocka, akkor tudnia kellett volna, hogy ilyenkor első dolog a GM-nek, meg a Blizzardnak (s)írni.
ad2: a csaj meg mégis mit gondolt? letörli a gyerek karaktereit, akkor az majd a nyakába borul a szerelemtől, és éjjel-nappal kefélni fognak?
valószínűleg szakítottak volna, amint ez kiderült, és ezt a csajnak tudnia kellett volna, tehát ígyis-úgyis vége lett volna a kapcsolatnakad3: minek venné ezt az egészet videóra és tenné föl YouTube-ra?
-
nem_tom
őstag
válasz
MeszarosB. #43 üzenetére
De, sajnos vannak olyan betegek, akiknek elég (talán még sok is) ennyi impulzus.
-
HaaS
addikt
Szerintem vicces
!
Jópofa figyelemfelkeltés, hogy tessék komolyan venni a barátnőket
! (Az most tökmindegy, hogy játék, vagy hajómodell építése... ééébresztő
!
-
MeszarosB.
tag
Nem vagyok ideges típus, életemben egyszer csaptam oda a falnak az egeret ( CS rulez ), rögtön annyi is lett neki,valahogy nem is sajnáltam, egy 1k-s tecsós egér volt. Aztán vettem egy 7k-s A4techet, és hiába idegel fel bármi, tudom, hogy amit épp a kezemben fogok,annak értéke van, nem bírnék minden hónapban újat venni, és ez (meg az önkontroll) visszatart.
Persze tudom ,hogy vannak hamarharagú emberek, de szerintem ennyi még nem elég impulzus senkinek. Én lazán programhibára fognám,akkor kezdenék el idegeskedni,mikor másodszorra nem ment,akkor is inkább segítséget kérnék valahol.
-
[CsuCsu]
őstag
Ide is linkelném amit a wow fórumba tettem tegnap este. BETEG. Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek rajta. Fizikai fájdalmat okozott nekem.
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=154695
-
Hiftu
senior tag
Anger Control Rulez!
-
L4mie
veterán
válasz
MeszarosB. #36 üzenetére
Azért gondoljatok bele, hogy nagy valószínűséggel USA videó, ott az embereknek más a mentalitása
egy olyan monitor kb annyiba fáj nekik mint neked egy 5-8k-s egér, és az emberek 60-70% a üttött már rá a billentyűzetre ököllel, csapta az asztalhoz az egeret mert hírtelen nem gondolt bele hogy kárt okozhat.
Amúgy tényleg 70% ot adok én is rá, hogy fake, mert egy ilyen videót tutti felkap a nagyközönség. Mint a fent belinkelt is 90% ban fake. -
Chosen
addikt
válasz
MeszarosB. #36 üzenetére
Nem fake, én simán darabokra szednék mindent, ha ugyanez lenne. Nem vagyok wow-os, de egy szimpla cs-n vagy cod-on, is elég durván fel tudod idegelni magad.
-
nem_tom
őstag
Jó, persze lehet ilyeneket játszani, de úgy, hogy időt fordítasz a szeretteidre is. Az a minimum.
Amúgy a CS-ről és a COD-ról azért nem vélekednek nagyon így, mert ezeknek a játékoknak a körében annyira nem terjedt el a függőség, mint a WoW-nál. Persze ilyen szempontból az összes játék rossz. Aki tud nemet is mondani a játéknak, annak még jót is tehet. Például levezetheti a fáradt gőzt, kitombolhatja magát vagy ilyesmi.
(#36) MeszarosB.: Való igaz. De ennek az a lényege, hogy már annyira függő vált a gyerekből, hogy tombolni kezdett, miután törölték az accountjait. És így megy ez a valóságban is.
-
MeszarosB.
tag
Tuti fake. Épelméjű ember nem tör össze azért mindent, mert nem látja a képernyőn a karaktereit. Egy program újraindítás, aztán hivatalos fórumon rákérdezés alap dolog.Ráadásul meg sem kérdezi a csajt,hogy hozzányúlt-e.
-
kovsol
titán
én kezdetek óta toltam wow -t és hiába toltam hc ban még véletlenül se csináltam volna ilyet
sőt nem egyszer töröltünk karit direkt, és valaki csinált egy ugyan olyan nevűt és akkor visszakértük és így át tudtuk nevezni ingyen a karaktert kijátszva a rendszert
de oké van aki nincs bent ennyire a témában és olyan tudatlan, hogy ilyeneket nem tud az már nem a játék hibája, ha valaminek a rabja lett valaki, de nem is ismerni aztde amúgy meg kb ugyan ennyi video van idegbeteg cs -s vagy cod-s emberekről na az persze oké mindenki szemében
-
kovsol
titán
válasz
ígyvanferi #32 üzenetére
DELETE azt kell begépelni
-
KrAt
veterán
Azért aki átrendezné a csaj arcát, szívesen alakítanék mondjuk egy vascsővel az övén is.. Kissé el kéne gondolkozni azon, hogy mi a fontosabb: egy játék függőjének lenni, vagy normális, társas életet élni.. Mert ez elég kemény függőség, amellett a csávó fasz is volt, hogy a monitoron töltötte le az idegességét.. Az ilyeneket szépen elszigetelni egy szigetre, és akkor ott WOW-ozzanak naphosszat, senkit se érdekel, internet meg gép ott is van.. Csak mellette nem teszi tönkre más (pl a csaj) életét is..
-
james001
veterán
LOL
szegény monitor... -
oO7
őstag
válasz
ígyvanferi #21 üzenetére
a karakter törléséhez tudnia kellett a jelszót... vagy az az a rész ahol csak annyit kell begépelni, hogy delete ?
(már most nem is emlékszek)...
(a "javícsd" -ért meg bocs... még reggel van)
-
L4mie
veterán
Vártam mit basz szét a srác
Gondolj bele 5 év alatt pár 100 napot beleheccelhetett a karaktereibe,...
Bambulta volna a Máónika shót vagy CS zett volna inkább...ő pont WoWozik.Ezt a topicot nem találja meg olyan aki nem játszana valami játékkal.
Szval jöhetnek a de egy nagy barom, meg hogy mekkora egy kocka nincs élete hozzászólások, de csak szegénységi bizonyítványok lesznek.De szerintem egy makettozó se örülne, ha az asszony kidobná a kukába a 2 hónapig épített MIG 21 et, az az AirSoftos se örülne akinek az asszony kidobná a dédelgetett M4A1 ét.
Az autómániás sem, ha a tunning ladával belehajtana a falba és még sorolhatnám.A lényeg, hogy a WoW is mint sok minden más egy hobby, ami időt igényel, ha ezt a kapcsolat nem bírja akkor meg kell beszélni, de ez így tényleg színtiszta kibaszás, nem pedig megoldás, és abszolúte érthető miért baszta szét a csoki a monitort.
(ez már vérmérséklet és értelem függvénye, valaki elszámolt volna 10 ig belogol visszakéri a karit, valaki szétverte volna a csaj fejét, más meg a lakást)
szóval stfu és ne fikázzátok mások hobbyját.
TY -
kovsol
titán
ezt a hozzászólásomat nem látta senki na mind1, ez egy akkora kamu szar, és jelentem nagyjából egy 2 soros üzenetet írsz a GM nek játékon belül egy karival és vissza fogok kapni max pár órán belül a karikat, az hülye aki azt hiszi, hogy egy fizetős játékban ilyenre nem gondolnak, olyan suppoert és gm támogatás van... nagyon profi az egész, még skype on is lehet hívni őket ingyen
-
BiP
nagyúr
Elég komoly reakció. Nem hiszem, hogy ha ilyen látvány fogad, utána sokan arra gondoltak volna elsőre, hogy levelet írjanak Blizzardnak, hogy mi a szitu. Szerintem a 90% leverte volna a monitort vagy a billentyűzetet
max. 2. lépésnek, átgondolva, hogy mit lehetne ilyenkor csinálni. De a monitor első indulatból akkor is repülAmúgy a barátnő helyében óvatosabb figyelemfelkeltés lett volna simán megváltoztatni a jelszót. A gyerek ugyanúgy nem tud belépni, de legalább nem vész el a sok beleölt játékidő, így a csaj arca is megmarad
És mielőtt visszakapja a jelszót, meg lehet beszélni szépen mindent. Ha nem lehet, mert agresszív a csávó, vagy kiderül, hogy a játék a fontosabb, akkor úgyis tök mindegy, ki kell rúgni. -
danih
veterán
Anyuci megszűntette "pici" fiúkája WOW accját.
Külön figyelmet érdemel az 1:10 - 1:13 közötti történés. -
mephi666
nagyúr
jah, ha nem fake a videó: napi 1-2 óra játékkal kb mikor lesz meg pár jól öltözött 80-as kari?
az a baj, hogy nem tudjuk a pontos részleteket... szerintem nem az lehetett a csaj baja, hogy időnként pár órát játszott a srác... engem is idegesíteni kezdett egy idő után, amikor ex mondjuk napi x órában szappanoperákkal rohasztotta az agyát...
az egy dolog, hogy mindenki szerethet olyan dolgot csinálni, amit a másik nem kedvel, de mindkét oldalról oda kell figyelni és a kompromisszumokat keresni... ezen múlik minden
az se normális, ha az egyik fél 1-2 óra játékot nem enged meg a másiknak... de az sem normális, ha ez a másik fél 8-10órát akar játszani naponta úgy, hogy lesz@r minden mást közben... (márpedig a wow odaragasztja az embert a gép elé simán ennyi időre... raid közben meg nem örülnek, ha el akar menni az ember barátnőzni/mosogatni)
-
gábbor
tag
Ebben a durva, hogy a WoW egy eléggé drága játék, havidíjjas ráadásul. Aki megdolgozik érte, és munka után játszik napi 1-2 órát pihenésként, majd a "kedves" bárátnője féltékenységből letörlni, az valóban több mint bosszantó. Lehet nekem is elszálna az agyam, de az biztos, hogy a nőt is kidobnám. Sajnos a legtöbb nő ilyen simlis, aljas. Ez olyan mintha valaki imádná a puzzle játékokat, és egy 10.000 darabos képen melózna már hónapok óta napi több órát, erre a barátnő meg összekutyulná az egészet. Elképesztően szar érzés lehet.
-
H0lySh1t
csendes tag
Hát öszintén, gecire kiröhögtem a srácot. Meg is érdemelte. Csak az ilyen nyúlszivü embernek nem egyértelmü a döntés, hogy egy gépet vagy egy embert érdemes-e szeretni
-
a_nitto
csendes tag
UUUU..az a szegény monitor!
Inkább a billentyűzetet csapkodta volna, az olcsóbb!
-
nem_tom
őstag
Elmebeteg...
Ez a hülye WoW is csak tönkreteszi ezt a társadalmat. Főleg azokat, akik könnyen szenvedélybeteggé válhatnak. -
Killing
addikt
Jól tette a csaj. Ha ennyire szocializálatlan wow buzi akkor megérdemli. A saját barátnőjére nem jut ideje, pff...
-
LeslieG Jr.
őstag
Hát ha tudnám elörre hogy a srác így fog reagálni még a vinyót is leformáztam volna a csajszi helyébe.
Ilyen ideg beteggel nem szabad párkapcsolatban lenni.
És még a tápkábelt is rátekertem volna a faszira.
-
szpal17
őstag
Hát igen ezek a fontos dolgok az életben...a wow karakterek. Egy bizonyos foktól sajnos ez tényleg betegség...
Nem modnom, én is játszogatok, meg dobtam már le joy-t a földre, de azért itt maradok a földönLegalább a csajnak beállítana egy Sims 3-at..aztán lehetne játszani
Na mindegy akkor se normális...
-
kovsol
titán
az történik, hogy írunk egy GM ticketet és szó nélkül visszakapod pár órát csak kibírsz addig meg megbünteted a lánykát
és ha ellopják az accountot, vagy kirámolják az itemeket akkor is szó nélkül fél napon belül megkapod, tiszta hülyeség az összes ilyen videó -
oO7
őstag
mondjuk 3-4 karakternél* nem volt hoszabb a jelszava... és mellesleg kellett neki megadni a jelszót a barátnőjének... pluszban a törölt karaktert** vissza lehet kérni... max lemaradsz az esti raid -ről...
* beírt karakter
** wow karakter - avatar(Thome javícsd már ki azt a "Natalhoz" -t "Kinecthez" -re... szokjuk a nevét
)
-
Thome
veterán
Na igen, berendezést épségben hagyni, ahelyett a csaj arcszerkezetét módosítani, vagy épp "DELETE", aztán kirugdalni a lakásból. Na igen, az életvitel se normális, de amit a csaj művelt, az se ép elmére vall.
3-4 Main karakter? Hány beleölt órája (és mennyi pénze) lehet benne? -
zuchy
őstag
Mostmár se karaktere, se monitorja, ....se barátnője?
A hülye játék nem ér ennyit.
A fontos dolgokról meg érdemes mentést csinálni.
Bár a WoW-hoz nem értek.
(#5) Thome: Én megértem a csajt.
-
mephi666
nagyúr
"kövezzük meeeeeg!!!"
vagy fék a videó, vagy nem, de akkor is az ilyen már kezelendő...
mi a f@szért kellett leb@szni a monitort? nem az volt a tettes... nem játszottam wow-ot eredeti szerveren, de ilyen után tuti írnék enyhén megemelkedett pulzussal az ügyfélszolgálatnak, hogy: "mi történt?" (lehetőség van asszem törölt karakter visszaállítására is) de el is gondolkoznék, hogy: talán változtatni kellene az életvitelen?
-
Thome
veterán
Nem vagyok wow-os, sőt... De utána a csaj arcával is ezt csinálnám.
Lehet kövezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari