Hirdetés
- CPU-im eddig
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dseres
tag
Na éreztem magamban valami nosztalgiát, és úgy döntöttem, hogy újrafordítom Ubuntu linuxon a diplomamunkámat (analízis témakör, annyi a képlet benne, hogy már nem is értem ). Természetesen eps-ben volt meg az egyetem címere. Hogyan lehetséges, sem a pdflatex, sem a szimpla latex parancs nem hajlandó betenni. Hibaüzenetek oldalakon keresztül jönnek, pedig anno lefordult hiba nélkül. ( A témavezetőm ha jól emlékszem MikTeX-t használt windows alatt, én XEmacs-ban írtam és linuxon fordítottam (talán Mandrake, a jó ég tudja ! Elképzelhető, hogy akkor még TeTeX-t használtam, de ebben sem vagyok biztos.)
Ha Word-ben írtam volna, ocsmányul nézne ki, de még mindig szerkeszthető lenne. Így most van egy tex, amihez soha nem fogok már hozzányúlni. Még szerencsére el volt mentve pdf-ben is.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
hagyjuk már ezt a mítoszt, hogy png akkor pdflatex.
azt elfogadom, hogy latex-hel leggyakrabban linuxon találkozik az átlag user, de a tex eredetileg mindenen futott, amin volt c fordító. tehát nem linux specifikus, előbb volt tex mindenféle cuccra, mint linux.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest