- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikee7854
újonc
Szia!MicroSD kártya+CoreElec 9.0 hibátlanul megy.A pennel nem tudom mi lehetett a baja.Pennel melegedett is rendesen.Azt elfelejtettem megemlíteni,hogy a reset gombot egyszer sem kellett megnyomnom,olyan mintha úgy indult volna.Tehát nem kell resetelnem,hanem csak sd kártya be,utna adapter csatlakoztat és már indult is.Pennél is ugyan ez volt.Ami viszont változatlan az az hogyha a Tv ki van kapcsolva és a box nincs áramtalanítva akkor kívülröl nem lehet megmondani hogy a box ki vagy be van-e kapcsolva.A boot felírat ugyan úgy virít az előlapon.
.Köszi mindenkinek (főleg Mexel) a segítséget,ezzel már együtt tudok élni.
-
mikee7854
újonc
Köszi a tanácsot.Lényegesen jobb , de még így is sokszor fagyogat.Menüben ha kilépek mondjuk a videókból és utána belépek a Kiegészítőkbe van ,hogy egy percig is várni kell mire reagál.Random csinálja.Ide oda lépegetek 5 percig és megy simán ,utána tart egy kis szünetet,majd mintha misem történt volna egy darabig hibátlan.
-
mikee7854
újonc
Szia!MicroSD kártyával működik normálisan,leszámítva a boot dolgot?Tegnap penre(USB3 16GB) tettem fel az Openelecet ,de messze van a használható kategóriától.Ki-ki fagyogat ,nagyon lassan reagál mindenre (kb 10 perc volt amíg be tudtam állítani a nyelvet ,Exodus telepítése tárolóból is eltartott vagy 5 percig)Ha nálad szuperál akkor veszek bele kártyát.Mexelnek külön köszönet!
-
mikee7854
újonc
Tanix Tx3 Mini-A 2G/16G Amit küldtél privátba azt se tudtam rá feltenni Burning Toolssal.ibával megáll.Viszont sikerült pendrive+Coreelec combó ami eddig nem ment!Ami zavaró,hogy iszonyatosan belassul időnként ,konkrétan alig használható,a kijelzőjén a boot felírat virít állandóan attól függetlenül,hogy már régóta a menüben vagyok.Holnap folytatom,mára elég volt belőle.Most kikapcsoltam,a TV-re nem küld jelet,a kijelzőn még mindíg a boot felírat!!!!
-
mikee7854
újonc
Szia!Köszi a visszajelzést!Eddig én is így gondoltam,ezért is próbálkoztam vele.2 laptop összes USB bemenetén próbáltam 2 kábellel,de az eredmény folyamatosan az ,hogy 7%-nál megáll a következő hibával:
(0*32030201)Uboot/Get result/DiskInitial error.A Tanix oldaláról szedtem le a Mini és a Duál img. filet is.Múlt héten pénteken érkezett meg a box és szombaton szerettem volna megcsinálni.Azóta csak kínlódok.A legfrisebb és az azelőtti Burning tools-szal is kísérleteztem,Hogyan tovább?Valami más ötlet? -
mikee7854
újonc
Sziasztok!Kis segítség kellene.A páciens Tanix TX3-mini2/16-os.Megpróbáltam feltenni rá a duál rendszert (már 2 boxon sikerült is hála a részletes leírásnak) ,de valami nem sikerült.Miután kinyertem a"számsort" és visszatettem a pendrivot a boxba,és megnyomtam az újraindítás/recoveryt a box behalt.Az előlapon világíottt a "boot" felírat,de nem történt semmi.Fekete képernyő.Se Android,se semmi.Megpróbáltam rátenni a gyári droidot USB Burning tool-lal ,de 7%-nál hibával megáll a telepítés.Kifogytam az ötletekből.Menthető vagy kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A bejegyzés módosítás alatt, a régi kissé elavult és van új, jobb módszer amit hamarosan...
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest