Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
castorr
tag
Jó kis "összeállítás", már az előző írásod is tetszett.
Mostaniak közül jópár ismeretlen, de hátha valamelyik megtetszikNothing's what it seems to be; I'm a replica, I'm a replica; Empty shell inside of me; I'm not myself, I'm a replica of me...
-
HavocS
senior tag
Ú bazz, ha nem nézem meg ezt a cikket, lehet hogy csak egy hónap múlva tudom meg, hogy kijött az új machinae
KÖSZI! -
Alexios
veterán
énis hallottam az új avantasia albumot és nekem tetszik amúgy én kai mellett akkor már Kiskét is megemlítettem volna, sztem azért kicsit jobb torok mint Kai bár az új Gamma Tay album se lett rossz..
-
menpee
aktív tag
Jó cikkeket írsz, mindig egy csomó remek bandát ismerek meg belőlük
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
brumesz
aktív tag
én meg innen tudtam meg hogy kijött új bfmv album..szal...grat a cikkhez,és kösz
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
groth99
csendes tag
Február 19: megjelenik a Hate Eternal új albuma, a Fury And Flames. Nagyon várom
Metalt a népnek \m/
-
groth99
csendes tag
...éppen most hallgatom a Hate Eternal új albumát, BRUTÁLIS!!! Kötelező darab mindenkinek
\m/
Metalt a népnek \m/
-
dreed
tag
Várom,várom...!
-
groth99
csendes tag
...biztos csak jobban értenek a zenéhez,mint te...
Amúgy tény,hogy marha nehéz lejátszani azt amit ők nyomnak,de ritmikailag sztem nem bonyolultak a számok. A Cannibal Corpse sokkal durvább,a Wretched Spawn albumon a legtöbb számban félpercenként legalább egy ritmusváltás található. Itt egy videó a Frantic Disembowelment című számról, nagyon betegMetalt a népnek \m/
-
snecy20
nagyúr
Elfelejtettem szólni hogy az itteni metalos havi összefoglalókat egy időre felfüggesztettem, ellenben a Fémforgács nevű oldalon továbbra is tevékenykedem, mint aktív cikkíró.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
nagyúr
Szia!
Írásod jó, kedvencek közé elrakva. Reméled tényleg lesz havonta ilyen beszámolód...
Hail,
Vikthor~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
snecy20
nagyúr
Az új Opeth lemezről két szám meghallgatható
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest