- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luck Dragon
támogató
Nézem a képeket majd kinézve az ablakon látom a kis puntomat.
De suli mellett nekem még csak erre futja . -
Kasya
nagyúr
Almaim autoja egy SL vagy GLE Merci.
De amig van szerencsem ceges autot hasznalni, valamint a munkambol adodoan (is) kb. 4 evente uj auto kell, addig nem erzek kesztetest hogy komolyabban is elgondolkodjak.
Viszont mindig (a jo ertelemben) irigykedve nezem a boldog a tulajdonosokat.Mikori gyartmany?
Mas:
Ugy hallottam, hogy az itthoni Merci gyarbol semmit se szabad venni... -
anjani182
őstag
-
D1Rect
félisten
-
total90
támogató
-
D1Rect
félisten
-
total90
támogató
-
merkucyo
aktív tag
-
anjani182
őstag
-
total90
támogató
-
D1Rect
félisten
-
total90
támogató
-
D1Rect
félisten
Ideje volt!

Nagyon szép a fehér belső, arról majd még dobhatnál pár képet! -
anjani182
őstag
-
total90
támogató
Rajottel, lebuktam

Szoftverfejlesztobol a csoport vezetoje, majd mostanra a szoftverfejlesztesi reszleg vezetoje. Elegge odatettem magam, hogy elorebb jussak es ezt itt ertekelik is. Sokszor a szabadnapjaimon is a ceges melot turtam itthon es amikor arrol volt szo, hogy elmegy a csoportvezeto es ki lesz helyette, akkor ilyen dolgokat neznek... meg nem toltottem ki a szabadsagom, hanem meloztam helyette. Szoval eleg sok dolog ele helyeztem a munkam, de nem mondom, hogy nem erte meg.
Most meg epp azon ugykodok, hogy el tudjak menni tovabbkepzesre... mert akkor egy ujabb kapu nyilna meg elottem.
Aki itt hajt, tortet, elerhet sok mindent. -
KaiotEch
nagyúr
-
total90
támogató
Iden lesz 4 eve, hogy itt vagyok es, hogy meg (#6) anjani182 kerdesere is valszoljak, az elozo bejegeyzesben irtam, hogy a verda aranak tobb mint fele a balesetem utani biztositotol kapott penzbol jott ossze.
(#8) merkucyo
S Klasse?
Koszi egyebkent

(#9) Lauda
Ilyenre gyujtok ezutan
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#10) creation
Tudom, de mar amikor feltettem, utana nem akartam szarakodni vele.
-
creation
senior tag
-
Lauda
titán
-
merkucyo
aktív tag
Nagyon jó autó sok örömteli km-et kivánok.

Én is sokáig szemeztem hasonlóval és aztán csak sikerült olyat vennem ami ennek pont az ellentéte, tehát nagy és fehér
. Jobban belegondolva, jól kiegészítenék egymást
. -
anjani182
őstag
-
anjani182
őstag
Most nekem azt akarod bemesélni, hogy az első autó az egy SL 63 AMG? Szerinted hülye vagyok?

-
KaiotEch
nagyúr
Ezt az elmúlt 1 év kinti munkából hoztad össze?
-
vwpolopg
őstag
-
total90
támogató
-
vwpolopg
őstag
A rendszámkitakarásoknak fuss neki még egyszer

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De suli mellett nekem még csak erre futja .

.