Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Így van! Pontosan.
Én is, inkább vásárolok belőle húst, kenyeret, zöldséget, sőt savanyút is!Mint elszórjam 1-1 Mcdonalds-os kajára, amit amúgy imádok...
De többet ér az alap élelmiszer, mint egy ilyen készkaja gyorsétteremből. Mindig a CBA-ban vásároltam, az legalább (elvileg) magyar üzletlánc.
Amúgy én azt hallottam fél füllel, hogy ebben elég erőteljes gyorsétterem lobbi van!
De mind1 is, mert nálunk úgy ahogy van megszüntették az egészet. Voltaképp 12 ezerrel csökkentették a fizetésemet. Szal nagyon szarul érint, bár állítólag még nem fix a dolog, de nem hiszem hogy javulás lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest