Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
jah, várom is a holnapi melót... ott legalább lefoglalom magam... most beraktam egy adag ruhát mosni, hogy 1 hétre elegendő tiszta ruhám legyen... ezzel is megy most az idő legalább...
kapcsolatokban általában szép nagyot szoktam szívni... profi vagyok ebben... előző kapcsolat 3.5év volt és ott 1-2nap alatt túlestem rajta, mert csúnyán kicseszett velem a nő a végén... sétálni én is fogok most sokat, mert 40perc a munkahely gyalog... szombaton meg szüleimtől behozom a bringám... az majd segíteni fog... elkezdek majd újra bicajozni, mert az olyan számomra, mint a meditáció... csak hát itt városban kevés a lehetőség... falvak között szerettem össze-vissza menni...még valami elfoglaltságon gondolkozok, ami lekötne és még pénzt is hozna... elő kellene vennem a c++ könyveim és kódolni ezerrel... hátha kell valakinek valami program és ebből még kicsit gyűjthetnék is...
ui: halak... elvileg horoszkóp szerint összeillettünk, mert én egy hülye/romantikus/érzelmes rák vagyok
ma legalább megcsináltam egy évtizedenként esedékes fullszervízt a könnycsatornáimon... nem szokásom pedig sírni és nem vagyok már óvodás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- potyautas: Nóta állj!
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest