Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
neki kicsit több idő kell szerintem a kelleténél... amikor 1éve összevesztünk, akkor egy szerdán hazament szó nélkül és utána csak következő héten hétfőn jött vissza... közben csomószor mondogatta, amit most: "ennyi, vége, nincs értelme" de akkor úgy jött, hogy nem is számítottam rá... beállított egy szatyorral, hogy hozott pár ruhát... de mondogatta, hogy "itt még nincs minden megoldva" (1-2 nap alatt azért megoldódott minden)
most már túlvan a javán szerintem, de hétvégére talán kiderül, mi lesz... addig teljesen lehiggad és gondolkodhat... holnap felhozza a cuccaim, de próbálok nem rányomulni, mert azzal szerintem most elrontanék mindent... aztán nem nyaggatom... ha hív, akkor örülök neki... ha nem, akkor meg nem... ma is meglepett nagyon a hívása... de tényleg nem akarom hitegetni magam, mert az nem vezet jóhoz...
csajozni meg nincs kedvem... nem akarok alpári lenni, de csajoztam már eleget életemben... nincs kedvem most hozzá... kiverem, ha kell és kész
#54: nem rossz... mi voltunk pár koncerten... mondjuk a republic az nekem is tetszett... a rúzsamagdi az annyira nem jött be, de az acdc feldolgozásán meg 1-2 régebbi számon jót szórakoztam... moziban nem voltunk, mert szerintem ritka gyenge filmeket csinálnak mostanában... pizzázni viszont eljártunk párhetente... meg hétvégente rokonokhoz meg ilyenek... sokat elmozdultunk szerintem... szerinte meg nem
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest