Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Crystalheart
üzenetére
A boltban terem bőven
Persze nem olcsó az tény... De egyszer a két hét alatt kilehet bírni. 
-
Rive
veterán
válasz
Crystalheart
üzenetére
Hát ez gyakorlatilag majdnem pizza, csak tepsiben, gyúrt tésztával.
Hát igen.
Amikor bejöttek divatba a mobilkemencés-vásáros kenyérlángossütők, bepróbálkoztam az egyiknél, hogyaszondja: kérek akkor egy olyan székelypizzát.... Kicsit gülüztek, de értették azér'

-
DeFranco
nagyúr
válasz
Crystalheart
üzenetére
Jó, hát nálad úgy indul egy lássuk mi van itthon recept, hogy "végy negyven kecskét"

-
mephi666
nagyúr
válasz
Crystalheart
üzenetére
jaja, jók is az egyszerű kaják... próbáltam pár bonyolultabbat is megcsinálni és nem jobbak annak ellenére, mint egy egyszerűbb, viszont sokkal könnyebb elrontani és elmegy velük fél nap... lecsó, lecsós máj, pizza, spagetti... különböző sültek, pörköltek... ezek mennek főleg itthon
jó az olasz konyha: pofonegyszerűek a receptjeik, használnak sok paradicsomot, paprikát, egyéb zöldséget, tésztát meg húst...#13: ez meg a másik
ismerős... csomószor így csinálom, hogy benézek a hűtőbe és ami van, abból dobok össze valamit... liszt, élesztő (ez a szárított sokáig elég), só, cukor van itthon... ebből összejön a tészta, ami meg van, az rákerül és jó is -
DeFranco
nagyúr
válasz
Crystalheart
üzenetére
Világos

Jó, persze, lehet szofisztikálni, kell is, de van ezeknek az igazi lássuk mi van itthon kajáknak valami bája. Én kifejezetten szeretem és keresem az ilyeneket (is).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Sharkoon SKILLER SGM3 Wireless Bolti ár:18k INGYEN FOXPOST
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÚJ+Hiányos Trust Gaming GXT 980 Redex Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- ÚJ Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse (Storm Grey) Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze nem olcsó az tény... De egyszer a két hét alatt kilehet bírni. 

jó az olasz konyha: pofonegyszerűek a receptjeik, használnak sok paradicsomot, paprikát, egyéb zöldséget, tésztát meg húst...