- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
batmanéhes #58 üzenetére
Vannak érlelt lágysajtok, mint a camembert, a brie és társaik, de léteznek akár több évig érlelt kemény sajtok is. A zsírtartalmat mindig ráírják, általában mind a szárazanyagra vetítve (min. 40 %, amit megveszek, de inkább 50 legyen), mind a tápanyag értékes táblázatban. Vannak még sajtkérémek, amiket pl. éppen a Táfelspicc is tesztelt, ott már 60 %-os értékkel is lehet találkozni.
A Zott görög joghurtban 10 % a zsír, miközben a fehérje csak 4 % körül van, de én gyakran szoktam szimplán valami jobb minőségű vajat lapátolni dióra, mandulára, stb. Salátára is bőven lehet locsolni az olívaolajat, kávéba a 30-35 %-os tejszínt.
Nagy boltokban legeltetős témát hiába keres az ember, reménytelen dolog. Ahogy a pasztőrizálatlan tejtermék is az.
Ami a savanyúságot illeti, nem csak az esetlegesen benne lévő, probiotikus jószágonak lehet kedvező hatása, a szerves savak, mint az ecetsav, tejsav, lassítják a cukrok felszívódását, így csökkentik az inzulinválasz mértékét is. Utóbbi pedig a legfontosabb mind a fogyás, mind a metabolikus ("modern v. civilizációs") betegségek, mind a hosszú élet szempontjából. Én még a vörös húsokhoz is gyakran eszek joghurtot vagy savanyúságot, hátha az inkretin hatást is csökkentik.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A minap olvastam egy angol nyelvű riportot, a címe Zero Carb Interview: The Andersen Family. Mint éllettant és...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest