Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
bisti79 #2248 üzenetére
Közben felraktam de van egy felkiáltójelem, nem találtam hozzá drivert! Az előző 10-nél amik szarul mentek azoknál nem volt semmi ilyen!
A bill. növelésnél most létre kell hozni a 0001, és a 0002 és csak azokban kell 1-re állítani a megadott értéket, vagy a már ott lévő 0000-ban is? Mert én már az összes variációt kipróbáltam, és eddig sehogy sem volt jó, azután, hogy beállítottam 1024X600-ra! Mert én inkább natívba használnám, úgy az igazi pláne, hogy a 10-es még támogatja is, nem úgy mint a 8.1!
-
fer
őstag
válasz
bisti79 #2245 üzenetére
Ha erről beszélsz, akkor ez pro, legalább is nálam azt írta ki, de sehogy sem jutok dűlőre, bármit változtatok, mondjuk felbontást, akkor már nem indul el, kékhalál, és alvó mód sincs kilövi a gépet úgy, hogy utána alig bírom visszakapcsolni! Nálatok hogy a fenébe működik?
"bing"-es 8.1-et nem lehet csak home-ra frissíteni...
Ezt én is tudtam, ezért is csodálkoztam, hogy miért csináltál pro-t -
fer
őstag
Nagy lo...sz ez az egész, bármelyik werziót is rakom fel töltéskor meghülyül, lefagy, aszem rakom vissza a 8.1 -et!
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2241 üzenetére
Mert nem wimboot telepítés!
-
fer
őstag
Na sikerült a frissítés, 4 giga helyem maradt úgy, hogy az old mappa még fent van ami szintén 5giga! Ha ettől sikerül megszabadulnom 9 giga helyem maradhat!
-
Melack
veterán
válasz
MasterMark #2228 üzenetére
Passz, kiírja, hogy nem sikerült.
-
bisti79
tag
Na, most ezzel a fajta frissítéssel csak egy gondod lesz (és most igazán nem elvenni akarom a kedved, vagy hasonló), hogy mivel 9 GB-os a rendszerpartíciód, azon csinál egy frissítést, és marad cirka 2,5 GB helyed a folyamat után. Lesz egy 4,5 GB-os win8.1-es recovery particiód (ami csak a helyet rabolja, mivel semmire nem jó, mert "csak" 8.1-es), és lesz egy aktivált win10-es egy 9 GB-os partición használhatatlanul kevés helyel. A megoldás a tiszta telepítés: vagy felnyomod a WIMBoot-os készletet amit én csináltam (7,6 GB szabad hely), vagy marad a normál telepítés (kb. 6,5 GB szabad hely). A telepítésed mindkét esetben automatikusan aktivált lesz (élő internetkapcsolat esetén), ha végigvitted már előtte a frissítést!
-
fer
őstag
Na csak nem bírtam várni, az akku 60%-on van rádugtam a vinyót persze adapterrel, és elindítottam a frissítést, remélem kibírja!
-
fer
őstag
Nem is kell elindítani akár hányszor belépek, vagy elindítom bejön a letöltés ablak! Csak most ez a rohadt képernyőmentés sem működik, nem tudom mi lett vele, így nem tudok képet betenni!
-
fer
őstag
Akkor ha most újrarakom nem fog elveszni a foglalásom a 10-re? És mikor indul el a letöltés?
-
Melack
veterán
Ha a beépített gyári visszaállítás nem megy, akkor mivel tudom azt megcsinálni?
-
jFox
addikt
Miért nem használjátok bisti79 leírását? Úgy teljes mértékben frissíthető és aktiválható a rendszer.
Igaz nekem nem volt belakva a 8-as így könnyen beszélek, viszont minden esetben kell helyet felszabadítani mert nem indul el a frissítés. -
fer
őstag
válasz
MasterMark #2224 üzenetére
Az már megtörtént!
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2222 üzenetére
És akkor most mit csináljak, ha újra rakom, akkor megint végig kell játszanom az egészet?
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2220 üzenetére
Na nekem is sikerült, nem kellett újraraknom, csak rengeteg frissítést letölteni, amikor újraindítottam akkor megint lettek újak, majd 2,5 giga helyem elfogyott, alig van egy giga helyem csak azt nem tudom hová fog letöltődni a 10
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2218 üzenetére
Ez most azt jelenti, hogy aktivált, és legális lesz? Teljesen újratelepítetted, és leszedted az összes frissítést? Mert akkor én is megcsinálom!
-
jFox
addikt
Mos hívtam az MS-t. De mindenáron csak angolul akartak velem beszélni. Az meg nem megy túl jól.
Hiába mondtam nekik, hogy "I'm hungarian. I don't speak english.." mindíg ángélus csajszi vette fel.
Uh. feladtam. Ennél még Tamara is jobb volt... (régen mindíg egy ukrán csajhoz kapcsoltak, de legalább valamennyire tudott magyarul.
)
De közben megtaláltam az MS honlapján is azt, amit te is leírtál. Uh. az a hivatalos álláspont az MS részéről is.
envagyok: azt én is sajnálom, hogy linux nem megy rá.
Pedig egy Gnome felület ütős lenne.
Van egy Fedlet nevű kezdeményezés, de úgy látom hamvába holt.
-
bisti79
tag
válasz
envagyok #2213 üzenetére
Nincs, csak 32 bites az UEFI-je, és szerintem nem véletlenül: a négy mag képes olyan trükkre, hogy kettő-kettő kötegelt üzemmódban működik rövid ideig. Ekkor megemelkedik az alapórajel 2x1,83 GHz-re. De a 64 bites rendszernek karcsú is lenne az 1 GB RAM, több helyet is foglal a háttértáron, és egyébként is, ezt a memóriamennyiséget bőven le lehet címezni 32 biten is...
-
envagyok
veterán
Van erre a ketyerére 64bites BIOS?
-
jFox
addikt
Valakinek sikerült már rátenni és aktiválni a hivatalos Win10-et?
Én rá tettem, de azt mondja, hogy nem jó az aktivációs kód.
Ha lesz egy kis időm felhívom az MS-t, hogy mit lehet tenni. -
bisti79
tag
válasz
darthsmoke #2207 üzenetére
Nem igazán értem mi lehet az oka, tekintve, hogy a te készülékedben is pontosan ugyanaz a processzor van, mint a miénkben... Az érintő típusa értelemszerűen - már a méretből adódó eltérés miatt is - valószínűleg más, de tekintve, hogy ez a driver-csomag a CPU beágyazott eszközeinek a drivereit tartalmazza, nem okozhatja ezt a problémát.
(privátban is válaszoltam) -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
A tabletem Allview Wi8G.
Elég nagy gebasz lett az Intel driver telepítése után.Az érintő meghülyült, mint utólag kiderült (billentyűzettel, egérrel bejelentkeztem), a korábbi 10 pontos érzékelés helyett most már csak 5 pontos, korlátozott érzékelést tud.
Visszaállítottam a Windowst alapállapotba, de a helyzet nem változott...
Milyen drivert telepítsek a touchscreen-hez, hogy jó legyen?
Help, please!Üdv,
Gábor -
darthsmoke
Korrektor
válasz
darthsmoke #2205 üzenetére
Visszaállítom alapállapotba.
-
bisti79
tag
válasz
darthsmoke #2199 üzenetére
Mondjuk erre: [link]
-
bisti79
tag
Még csak elmélet, de: a gyári 8.1-ről indulok, majd pendrive-ról, működő rendszer alatt frissítem a rendszert 10-esre. Így elvileg hozzárendelődik az eszközhöz a jogtiszta 10-es Home licensz, és bármikor kerül újratelepítésre, már aktivált lesz mindenféle trükközés nélkül!
Így azonban semmi szabad hely nem marad, ezért kell a WIMBoot-os 10-es Home telepítő (saját barkács). Ez - amennyiben megtörtént az előző lépés - aktívált és jogtiszta lesz telepítés után.
Sajnos, WIMBoot-tal nem lehet frissíteni, mivel az első lépése a telepítőnek, hogy átvariálja a partíciókat...Hétvégén kipróbálom, ha működik, természetesen az eddig megszokottaknak megfelelően elérhetővé teszem a telepítőkészletet és a leírást a blogomon...
-
darthsmoke
Korrektor
Én egy Allview Wi8G-t frissítettem.
Letöltöttem a 32 bites W10 ISO-t egy pendrive-ra, rádugtam a tabletre, és tettem bele egy 16 gigás memóriakártyát.
Telepítés közben megkérdezte, hová tegye a fájlokat, mert nincs elég szabad hely, megadtam neki a memóriakártyát, és boldogan felmászott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Túra és kirándulás topic
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest