Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Mos hívtam az MS-t. De mindenáron csak angolul akartak velem beszélni. Az meg nem megy túl jól.
Hiába mondtam nekik, hogy "I'm hungarian. I don't speak english.." mindíg ángélus csajszi vette fel.
Uh. feladtam. Ennél még Tamara is jobb volt... (régen mindíg egy ukrán csajhoz kapcsoltak, de legalább valamennyire tudott magyarul.
)
De közben megtaláltam az MS honlapján is azt, amit te is leírtál. Uh. az a hivatalos álláspont az MS részéről is.
envagyok: azt én is sajnálom, hogy linux nem megy rá.
Pedig egy Gnome felület ütős lenne.
Van egy Fedlet nevű kezdeményezés, de úgy látom hamvába holt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!