- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Mint mindenkinek aki abban a korban nőtt fel, a gördeszkás, BMX-es, graffitis, iskolában, családban szar az élet motívumokkal..., a Hybrid Theory és Meteora két klasszikus album lett, bútorlapokból tákolt ládákból üvöltettük minihifikről mindenki örömére. Mai napig szólnak a kocsiban.
Az utána jövők már közel sem voltak olyan jók néhány számtól eltekintve.
Hogy a lelki állapotuk változása vagy a pénz matt váltottak stílust sosem tudjuk meg, mindenesetre érdemes addig kihasználni a fiatalkori őrületet amíg megvan és 40-50 fölött áttérni a szelídebb énekre, mert nagy tehetségek mennek így kárba. Lásd a System of a Down esetén is. Ígyisúgyis elmegy a hangjuk 50 éves korukra, bőven elég akkor a stílusváltás, nem már két album után. Numetált sokat nyomtak anno, de jó numetált nagyon kevesen. Különben nem hiányolná ennyire mindenki.A csaj bejön, az új szám jó, szerintem a többi is jó lesz ha ezt a vonalat követik. A régi számokat viszont nem kéne énekelniük, mert nagyon fülbántó. Engedjék el, legyen akkor tényleg egy új együttes ez. Szerintem épp ezért akartak direkt énekesnőt, hogy ne lehessen a régihez méregetni, hanem egy új szálat nyitni. Akkor viszont ne is énekeljenek régi számokat. Vagy ha igen akkor valamelyik férfi énekessel akinek majdnem Chester hangja van, az új számok meg a csajjal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest