Új hozzászólás Aktív témák

• Alusky

aktív tag

LOGOUT blog (1)

Mint mindenkinek aki abban a korban nőtt fel, a gördeszkás, BMX-es, graffitis, iskolában, családban szar az élet motívumokkal..., a Hybrid Theory és Meteora két klasszikus album lett, bútorlapokból tákolt ládákból üvöltettük minihifikről mindenki örömére. Mai napig szólnak a kocsiban.
    Az utána jövők már közel sem voltak olyan jók néhány számtól eltekintve.
    Hogy a lelki állapotuk változása vagy a pénz matt váltottak stílust sosem tudjuk meg, mindenesetre érdemes addig kihasználni a fiatalkori őrületet amíg megvan és 40-50 fölött áttérni a szelídebb énekre, mert nagy tehetségek mennek így kárba. Lásd a System of a Down esetén is. Ígyisúgyis elmegy a hangjuk 50 éves korukra, bőven elég akkor a stílusváltás, nem már két album után. Numetált sokat nyomtak anno, de jó numetált nagyon kevesen. Különben nem hiányolná ennyire mindenki.

A csaj bejön, az új szám jó, szerintem a többi is jó lesz ha ezt a vonalat követik. A régi számokat viszont nem kéne énekelniük, mert nagyon fülbántó. Engedjék el, legyen akkor tényleg egy új együttes ez. Szerintem épp ezért akartak direkt énekesnőt, hogy ne lehessen a régihez méregetni, hanem egy új szálat nyitni. Akkor viszont ne is énekeljenek régi számokat. Vagy ha igen akkor valamelyik férfi énekessel akinek majdnem Chester hangja van, az új számok meg a csajjal.

Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?

Új hozzászólás Aktív témák