Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 7

addikt

válasz akoska07 #446 üzenetére

az,hogy pancserek kezébe adták a PH átalakitását,az nem a fórumozók hibája,és ne akard ugy beállitani,hogy az tökéletes csak mi alkalmatlanok vagyunk a befogdására.

Egyrészt leginkább rólad beszéltem, ne keverd ide a fórumozókat úgy általában.

Másrészt nem írtam, hogy tökéletes, vannak javítanivalók.

Harmadrészt jelen változásnál nemigen látok részedről semminemű rugalmasságot, de igazad van, rosszul fogalmaztam, csak a mostani váltásra akartam fókuszálni.

Negyedrészt az egyéni véleménynyilvánítási módod itt és most sértő és indulatkeltő. Ráadásul még mindig az tükröződik belőle, hogy a saját véleményedet hirdeted olyan magabiztossággal, mintha legalábbis a fórumozók kétharmada nevében beszélnél.

Ötödrészt ha szar helyett azt írod, hogy ürülék, fos, trágya, nulla, Hamupipőke, attól még ugyanúgy pocskondiázás lesz az, amit csinálsz, ha nem olyan formában teszed, ami konstruktív is. De elismerem, ezt a részt sem fogalmaztam meg megfelelően.

ha postokat és a nick neveket semmiképp nem változtatják más szinre,legalább a linkeket rakják vissza pirosra.annyi mindent kersünk a fórumon és tudjuk hogy könnyedén megtalálnánk,mert kiemelkedik.

Ez például egy konkrét és korrekt javaslat. Nem tudom, hogy lesz-e belőle valami, de a megfelelő helyen bedobhatod (ha más még nem dobta be mostanság), hátha egyetértenek veled azok is, akik ezért felelősek. De ha nem értenének veled egyet, akkor kénytelen-kelletlen el kell fogadni, nem pedig továbbra is ágálni, hogy márpedigezígynemjó. Ha mégis igazad volt, és még hónapok múlva is túl sokan ellenzik jelen esetben a linkek színét, akkor meg lehet próbálkozni vele később, egyébként viszont nem érdemes, mert haszna nincs, kára viszont igen.

Félre ne érts, nem cseszegetni akarlak, csak felettébb zavaró, hogy napok óta ugyanazt szajkózod (ráadásul olyan stílusban, amilyenben / rossz helyen), holott nemigen tűnik úgy, hogy bármit is elérnél vele.

Új hozzászólás Aktív témák