Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
akoska07
üzenetére
az,hogy pancserek kezébe adták a PH átalakitását,az nem a fórumozók hibája,és ne akard ugy beállitani,hogy az tökéletes csak mi alkalmatlanok vagyunk a befogdására.
Egyrészt leginkább rólad beszéltem, ne keverd ide a fórumozókat úgy általában.
Másrészt nem írtam, hogy tökéletes, vannak javítanivalók.
Harmadrészt jelen változásnál nemigen látok részedről semminemű rugalmasságot, de igazad van, rosszul fogalmaztam, csak a mostani váltásra akartam fókuszálni.
Negyedrészt az egyéni véleménynyilvánítási módod itt és most sértő és indulatkeltő. Ráadásul még mindig az tükröződik belőle, hogy a saját véleményedet hirdeted olyan magabiztossággal, mintha legalábbis a fórumozók kétharmada nevében beszélnél.
Ötödrészt ha szar helyett azt írod, hogy ürülék, fos, trágya, nulla, Hamupipőke, attól még ugyanúgy pocskondiázás lesz az, amit csinálsz, ha nem olyan formában teszed, ami konstruktív is. De elismerem, ezt a részt sem fogalmaztam meg megfelelően.
ha postokat és a nick neveket semmiképp nem változtatják más szinre,legalább a linkeket rakják vissza pirosra.annyi mindent kersünk a fórumon és tudjuk hogy könnyedén megtalálnánk,mert kiemelkedik.
Ez például egy konkrét és korrekt javaslat. Nem tudom, hogy lesz-e belőle valami, de a megfelelő helyen bedobhatod (ha más még nem dobta be mostanság), hátha egyetértenek veled azok is, akik ezért felelősek. De ha nem értenének veled egyet, akkor kénytelen-kelletlen el kell fogadni, nem pedig továbbra is ágálni, hogy márpedigezígynemjó. Ha mégis igazad volt, és még hónapok múlva is túl sokan ellenzik jelen esetben a linkek színét, akkor meg lehet próbálkozni vele később, egyébként viszont nem érdemes, mert haszna nincs, kára viszont igen.
Félre ne érts, nem cseszegetni akarlak, csak felettébb zavaró, hogy napok óta ugyanazt szajkózod (ráadásul olyan stílusban, amilyenben / rossz helyen), holott nemigen tűnik úgy, hogy bármit is elérnél vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Interactive Brokers társalgó
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Suzuki topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ/Használt HyperX Pulsefire Haste Egerek Fehér/Fekete Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G7 FHD, i7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest