Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
Igazából, még nem tudtam eldönteni melyiket válasszam
eddig nekem csak sapphire kártyáim voltak és nem volt velük semmi gond egyszer sem
most meg pluszba kapok egy Bf4-et is
De ha lesz Gigabyte
kártya bf4-es akkor lesz még nehéz döntenem XD +1 év a gigabyte gari na meg 3 venti van rajtameg tetszik is
csak félek belevágni , ahogy olvasgattam vannak problémák vele,de azok állítólag csak driver gondok..
Az alaplapom viszont Gigabytenem volt vele gond soha ,videokártyát meg még nem vettem tőlük
Na meg kérdés mikor lesz hozzá bf4?! mert állítólag nem minden gyártó vesz részt ebben az akcióban ,bár kétlem, hogy pont a Gigabyte maradni ki ebből..na hát várok egyenlőre , várok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PayPal
- Autós topik
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest