Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Pont a belépőszintre és az ilyen SE meg különböző betűkkel is megkevert verziókra gondoltam.

Ha már egyszer számokat használnak a különböző verziók megkülönböztetésére akkor adjanak neki olyan számot amiből tisztán látható az adott kártya ereje, (azonos évjáraton belül).
Amúgy az "átnevezgetősdit" mid a két oldalnál rühellem, de az NV szerintem sokkal rosszabb ebből a szempontból.
-
DrJános
aktív tag
Szerintem nem rossz az, hogy az AMD a kártyákból kidob egy erősebb változatot is.

Viszont az jó kérdés, hogy egy kis matrica elég-e a meg különböztetéshez. Vagy ennél látványosabb megoldás kellet volna.
Az 7750+ 7770+ talán jobb megoldás lett volna. Vagy akár mehetett volna 7755 7775 néven is, így azért mindkét esetben tisztán látszana hogy van némi különbség az alap és az erősebb között, de alapvetően ugyanarról a termékről beszélünk.
Amúgy Szerintem az ilyen dolgokban az NV sokkal kevésbé követhető mint az AMD. Az AMD még a matricával is korrektnek mondható, legalábbis szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Packeta
- Formula-1
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam topic
- További aktív témák...