Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagidög
senior tag
A HEVC feldolgozás nem lesz benne a kisebb Radeonokban?
(#77) Abu85: Sajnos nem értek eléggé a renderelési metódusokhoz, hogy ebbe jobban belemenjek.
(#82) gbors: Ha megnézed, a GI képen az árnyékok alapján meg lehet mondani, hogy jobbról jön a napfény, tehát a fénysugarak rávetülnek a falra, ami nem elnyeli őket, hanem bizonyos szinten és szögben visszaveri az autóra. Innen az extra fény.
Egyébként a játékokban a tűéles textúrák dobnának a legtöbbet jelenleg, az advanced lightingos képen a kocsi hátulja el van mosódva, a GI képen a fal, HDAO-nál a hajó. A talajt azért nem hoztam fel, mert nincs rá példa, amikor ilyen közelről látnád a játékban, az alap kameraállásokhoz teljesen el van találva a minősége.
-
Dagidög
senior tag
Tudom, hogy mit kell nézni, de én azt mondom, hogyha már keresni kell, akkor az azért csak nem olyan drasztikus különbség, nem számottevő. Persze jó a sok extra, de ezekért az apróságokért ekkora erőforrással kell fizetni, mint ahogy fentebb említették és linkelték a tesztet? A nem látványbeli elemek felhasználása meg dícséretes (mint pl. gyorsabb algoritmusok, de az megint más tészta).
Megyek okosodni, ha megtettem, akkor jövök válaszolni a többire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egérpad topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest