Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
A tartózkodási helyemet már 20 éve tudja a mobilszolgáltató. 10 éve a Gmail, Facebook, Prohardver. Egy épp arra járó műhold, Google-autó. vagy akárki. Még mindig nem tudom, mitől kell tartani, miért veszélyes ez? Sokszor leírtam: Ha te vagy én annyira fontosak lennénk, hogy szükséges lenne személyre szabottan tárolni és elemezni a tartózkodási helyünket, akkor hidd el, nem volna az az apparátus, amivel ezt meg tudnánk akadályozni. Aki ezen agyal állandóan, a saját életét mérgezi pont ezzel az agyalással, miközben ugyanúgy egy sokadik tégla a falban, akinek az élete senkit nem érdekel. De mégis ilyen emberek félnek a legjobban. És ez szemben a megfigyeléstől való rettegéssel, valós probléma, valós betegségek kialakulásához vezet és valódi életminőséget ront.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest